Лято в Албена 2024/2025 г.! (Тема 1)

• 38 153
  • 598
  •   2
Отговори
# 15
Малко се поизложиха с отстъпката за ранни резервации. Но предполагам ще пуснат по-добри оферти по-нататък.

# 16
Аз гледам сега сградата на някоя от Ралиците, понеже сме в аквапарка - изглежда много приятно и сякаш е реновирана не някъде около 89та Joy

# 17
Току що четох интервю с търговския директор на Албена за РД и как стартирали резервациите за догодина на цени за 2024 г . 🤔🤔🤔 Вие тук друго казвате. Не съм гледала цените,но сякаш вярвам повече на вас.

# 18
Миналата година с ранната резервация за РД на Албена с приорити, за вилите на Акваклуба за 8 нощувки, сме платили 4163, 34лв. Сега за същото излиза 4456.96 лв.

# 19
  • София
В новата системата,  след промяна на паролата, няма
отразена  приорити карта. Нито резервации от минали години . Как можеш да удостовериш,  че си лоялен клиент. Странно !

# 20
Последните години отстъпките за РД Албена са абсолютно мижави и не си струват. Проблемът с персонала трудно ще се реши с манталитета на бг работодателите, щом и непалците вече им бягат... Амелия и Парадайс Блу ги реновираха изцяло, но не е за всеки цената им, уви.

# 21
Аз гледам сега сградата на някоя от Ралиците, понеже сме в аквапарка - изглежда много приятно и сякаш е реновирана не някъде около 89та Joy
Ралица Акваклуб го реновираха изцяло  2014 г, когато построиха и аквапарка.
Някой помни ли колко бяха отстъпките на ранни миналата година?

# 22
Ралица Акваклуб го реновираха изцяло  2014 г, когато построиха и аквапарка.
Някой помни ли колко бяха отстъпките на ранни миналата година?

До края на септември беше същата 10+10%

В новата система аз виждам цените с приорити отстъпка. Старите резервации ги няма и при мен. Не са мигрирали явно.

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 15:56 от Radost

# 23
  • София
Честит рожден ден на Албена и благодаря за новата тема!

# 24
Поздрави от Албена

И

И
От хотела

И

От басейна

И

И
И
И още морски ранни

И

И

И

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 08:06 от Анонимен

# 25
  • София
Eeee, Fanfanito, супер! Да си изкараш супер!
Кой хотел е това?

# 26
Лагуна Маре е хотела. Водата е топла и чиста. Няма вълни.

# 27
Някой има ли отзиви за Pino - Villa, Casa, Cucina е Terrazza (намира се до кръговото на входа на Албена)? Ще ходим там за две нощувки покрай 6 септемрви. Целта ни е плажуване в Албена, разходка до Калиакра и Балчик.

Не съм била в Албена от 2015 г., преди това дълги години я посещавах, още от дете. Имам сантимент към стрелбището с причудливите мишени, пръскащи с вода и миниголф игрището - дали все още ги има? Simple Smile

# 28
fanfanito, чудесно изглежда всичко. Дано е така. Приятна почивка ти желая! 🤗

# 29
Няма такова стрелбище вече. И аз имам спомен от такова в комплекс Дружба като дете. Жалко, че изчезнаха. Голям смях падаше като излезе плюещият чичко.

Общи условия

Активация на акаунт