Лято в Албена 2024/2025 г.! (Тема 1)

• 51 924
  • 765
  •   1
Отговори
# 210
  • Русе
Наздраве от Албена! Ще пиша по-късно, а специално за феновете на Гергана след обяд ще отида до там и ще кача снимки

# 211
  • София
Има ли кандидати за ранни записвания за 2025 г.? Аз се  двуомя?
Как мислите?

# 212
  • Русе
И аз се замислям дали не е по-добре сега да се резервира 10%+10% карта, защото после дават 20%, но без карта, а винаги новите цени за следващ сезон са по-високи. Чудя се.

Гергана

# 213
На 28 септември температурата ще достигне 30 градуса! Да си знаете.

# 214
  • Русе
Супер е )) Тук си беше студено и валя дъжд последните дни.
Хубаво прекарване))
Бе Мечо да не ни е сърдит нещо((
А как е в Нона.Този хотел ме беше отказал от Албена с години. Сега, като минах през него ми се видя приличен и май с управителката говорих и беше любезна жената. Отвън беше пооправено с масичките и изобщо добре беше, хора насядали и си пият аператив срещу моренцето вечерта...хубаво ми се видя. Как е храната, стаите...
Хотела за 3* е добре. Стаите са със същите зелено-бежови мебели като в Гергана, баните са добре леко захабени. В основния корпус на хотела е ремонтирано и с нови входни врати на стаите, но в едното крило стоят старите мокети и врати, явно е правен само частичен ремонт. Градината към ресторанта наистина и чудесна и функционална с тези шатри, които на обяд пазят хубава сянка. Храната за хотел 3* е добре /4-5 вида салати и сладкиши, свинско, пирешко, риба, барбекю..../ естественно глезотийки няма. Между другото от вън 4 и 5 етаж на Гергана изглеждаха реновирани. Другото което знаех и си потвърдих при разговор с управителката на Нона при напускането ни е, че в Боряна започва цялостен основен ремонт и догодина ще е 4* звезди с нови стаи и бани. Аз знаех същото и за Арабала, но май нямало да стане за следващия сезон.

# 215
За Боряна и аз разбрах, като бях, че го затварят за ремонт, но според управителката няма да го завършат за следващото лято. Ще видим. Те и за Добруджа твърдяха, че започват от тази година ремонт,а така си стои.

# 216
Добруджа, не знам какво трябва да се случи, за да го реновират и те много добре си го знаят. По-добре да спрат да си чешат езиците.

# 217
  • Русе
За Боряна и аз разбрах, като бях, че го затварят за ремонт, но според управителката няма да го завършат за следващото лято. Ще видим. Те и за Добруджа твърдяха, че започват от тази година ремонт,а така си стои.
И на мен ми се видя невъзможно да го реновират изцяло до пролетта, но пък го има в офертата за ранни записвани до края на Септември.

# 218
  • София
Ремонтът на Добруджа започва от догодина най-рано или от 2026, все още не уточняват, но са последните новини това. 2 години ще трае ремонта и ще стане за чудо и приказ. Иначе го затвориха май миналата още. Цената на СМР ще е ок. 50 млн. (мисля в лева), което е....сериозна сума. Но и намеренията за хотела са сериозни. Явно не става въпрос само за камуфлажен ремонт.

# 219
Ремонтът на Добруджа започва от догодина най-рано или от 2026, все още не уточняват, но са последните новини това. 2 години ще трае ремонта и ще стане за чудо и приказ. Иначе го затвориха май миналата още. Цената на СМР ще е ок. 50 млн. (мисля в лева), което е....сериозна сума. Но и намеренията за хотела са сериозни. Явно не става въпрос само за камуфлажен ремонт.
Амин!

# 220
Боряна, май ще минава под шапката на немската фирма, която държи Ралиците.

# 221
  • Русе
Аз резервих вече Боряна за началото на Юни пък да видим как ще е.

# 222
До днес ли са настоящите цени?

# 223
  • Русе
Да, а и проверих новите цени специално за Боряна ще са доста по-високи от настоящите и отделно картата няма да миже да се прилага най-вероятно. Малко е кофти плащането, че е до края на годината, но се преживява.

# 224
Да, а и проверих новите цени специално за Боряна ще са доста по-високи от настоящите и отделно картата няма да миже да се прилага най-вероятно. Малко е кофти плащането, че е до края на годината, но се преживява.

Благодаря за отговора.
Ще питам довечера моите хора кой аквапарк искат - дали в Албена, или в Несебър, - но предполагам, че ще бъде пак Албена.

Общи условия

Активация на акаунт