Лято в Албена 2024/2025 г.! (Тема 1)

• 51 936
  • 765
  •   1
Отговори
# 225
В Боряна камериерките, които идват да чистят между 14 и 16 ч., ужасното перде в банята (кой знае по чии телеса е полепвало) и изключително тънките завеси в стаята  ме спират да я резервирам отново в настоящия вид. Спя леко и сутринта още в 6 часа се събуждах от светлината, все едно няма плътни пердета, толкова са тънки. Иначе храната беше добре.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 20:03 от Lady B

# 226
  • Русе
Готово и Гергана резервирах за Септември. Ние ходим Юни и Септември в Албена така, че вече сме готови за догодина живот и здраве!
И картите вече ги забравяме освен ако не си ги купим.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 21:47 от Polina238

# 227
  • София
По отношение на картите, нещо не я разбирам политиката им за лоялни клиенти.  По тяхната логика след престой, може само 4 дни, се считаш за лоялен и ползваш отстъпка за карта, а като нов клиент си плащаш и си наравно с тези дето повече от 10 години почиват в Албена.
 Връщаш се с резерви, със забележки,  не си пропуснал и година  албенския вирус  да  не те тръшне,  измъчил си се, вкарал си една кофа с пари години наред и си със същите привилегии като новите им клиенти.
Трябва ли да се води индивидуална политика . Друго им беше  отношението  към нас българите по време на Коледа, но и ние не им изневерихме.

# 228
  • Русе
https://www.facebook.com/share/p/a99iNdoVad6Mkn3t/
Явно този път наистина ще вложат някой лев в обновяване на поне един хотел.

# 229
Значи наистина ще реновират Боряна. Наистина беше необходимо. Край на пердето в банята от времето на баба ми:blush: Polina 238, дано да имате късмет да са приключили до юни, иначе ще ви преместят някъде.

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 20:08 от Lady B

# 230
Кога ще пуснат 25% ранни записвания?

# 231
Пуснати са, ето напр. за Лагуна Гардън

https://lagunagarden.albena.bg/search/?dates=2025-07-19%7E2025-0 … g-BG¤cy=BGN

за някои хотели отстъпката е 20 %, но и предни години е било така.

# 232
  • София
Още не са обявени официално, но в резервационната система дава отстъпки до 25 %. Отстъпката е различна, зависи от хотела.

Кога ще пуснат 25% ранни записвания?

# 233
  • Русе
Значи наистина ще реновират Боряна. Наистина беше необходимо. Край на пердето в банята от времето на баба ми:blush: Polina 238, дано да имате късмет да са приключили до юни, иначе ще ви преместят някъде.
Дано да стане да тогава. В момента е на една цена с Гергана стая море нереновираните, защото реновираните стаи на 5 и 6 етаж в хотела изобщо ги няма пуснати на сайта. Също така виждам, че вече има 20% отстъпка за ранни и естествено карта не може да се прилага. Общата цената за стая море в Боряна скочи с 325 лева за една вечер.

# 234
Добре де, но къде са условията? Миналата година искаха 50% авансово до месец след резервацията, а останалите 50% месец преди настаняване. Как да резервирам сега, да не вземат да си поискат цялата сума до края на годината?

# 235
  • Русе
Добре де, но къде са условията? Миналата година искаха 50% авансово до месец след резервацията, а останалите 50% месец преди настаняване. Как да резервирам сега, да не вземат да си поискат цялата сума до края на годината?

Същото е като миналата година.

# 236
  • В.Търново
Малеее, какви са тия цени.....

# 237
Малеее, какви са тия цени.....
За мазохисти.

# 238
  • Пловдив
Здравейте.
Не сме ходило в Албена до сега и ми се иска да опитаме. Нещо не се ориентирам в сайта им. Може би трябва да харесам конкретен хотел? Мислех, че има възможност да ми предложат настаняване според изискванията ми. Не ги знам хотелите по имена.
И защо не ми дава да отбележа деца на 13 и 15г? Да не би да ни настаняват като 4ма възрастни? Изобщо ли не дават намаление за под 18г?

# 239
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Над 12г, ги приемат за възрастни - ние сме с две над 12 и сме 4 възрастни.
В темата има доста мнения за отделните хотели, но може да звъннете на телефона в сайта и да ви ориентират и те, спрямо изискванията ви за настаняване.

Общи условия

Активация на акаунт