Лято в Албена 2024/2025 г.! (Тема 1)

• 51 987
  • 765
  •   1
Отговори
# 345
Предните години 2021-2022, за Калиопа опцията беше само ресторанта на Малибу. Явно от миналата година са включили и Сенди Бийч.

# 346
Аз ако мога да избирам, бих предпочела Малибу. Храната беше много по- вкусна от Сенди.
Тази година пак сме в Малибу. Надявам се на същия спокоен престой, вкусна храна и страхотни аниматори.

# 347
Ако някой е бил в апартамент в Гергана, може ли да каже какви са леглата в него. Пише, че има разтегателен диван и двойно легло.
Така ли е? Има ли вариант с 2 отделни детски легла?
За студията в новата част на хотела разпределението е много добро, има си 2 детски легла. Обаче към банята имам същестествена забележка, а именно частта, което е тоалетна, няма канал. Не знам какво е това решение, но от гледна точка на хигиената за мен не е добро. Какво е това почистване само с мопове и парцали? Без течаща и отичаща се вода....

# 348
Ако някой е бил в апартамент в Гергана, може ли да каже какви са леглата в него. Пише, че има разтегателен диван и двойно легло.
Така ли е? Има ли вариант с 2 отделни детски легла?
За студията в новата част на хотела разпределението е много добро, има си 2 детски легла. Обаче към банята имам същестествена забележка, а именно частта, което е тоалетна, няма канал. Не знам какво е това решение, но от гледна точка на хигиената за мен не е добро. Какво е това почистване само с мопове и парцали? Без течаща и отичаща се вода....
Не съм била в Гергана, но в други албенски хотели 3 и 4 звезди  почистването се изразява в изхвърляне на кошчето и попремитане. Това поне се забелязва пост фактум.

# 349
За хотел Нона , доволни или недоволни ?

# 350
Не, не , недоволна.

# 351
  • Русе
Не го препоръчвам.

# 352
Бях се запознала с една рускиня, летуваше там с детето си и веднъж я чакахме във фоайето, за да излезем заедно. Пълно беше с пияни туристи, имайте го предвид!
Тогава бяхме в Елица. А онзи ден платих цялата почивка в хотел Арабела, много съм щастлива, този път ще сме за десет нощувки. Малко се притеснявам къде ще изпера дрехите ни, защото директно оттам ще летим за Бари...

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 19:10 от Elizabeth_

# 353

На няколко места в комплекса може да изперете дрехите си.

# 354
За хотел Нона , доволни или недоволни ?
От съседния хотел Боряна винаги виждах, че Нона е полупразен, дори и през август, дори и стаите с гледка към морето.

# 355
  • Русе
А някой знае ли как върви ремонта на Боряна? Дали ще успеят да го отворят за началото на сезона?

# 356
А някой знае ли как върви ремонта на Боряна? Дали ще успеят да го отворят за началото на сезона?
Здравейте!
Януари месец резервирах в хотел "Боряна" за почивка през м.август. Увериха ме, че ще бъде пуснат още през м.май, тъй като имало туристи от Германия. Надявам се да си изпълнят обещанията. В момента там тече реновация. Интересно ще бъде да видим в какво ще се състои тя.

# 357
В момента е сменена дограмата, на някои тераси са изрязани парапетите. Предполагам, че ремонтът се прави от чуждата фирма, което изключва в голяма степен поводи за притеснение.
Чух, че и в Гергана се правел ремонт на 2 етажа, на стаите гледащи към морето.

# 358
Нали есента разпродаваха обзавеждане от Боряна, явно ще ни очаква и нова мебелировка. Дано го няма вече противното перде в банята!

# 359
  • София
В момента е сменена дограмата, на някои тераси са изрязани парапетите. Предполагам, че ремонтът се прави от чуждата фирма, което изключва в голяма степен поводи за притеснение.
Чух, че и в Гергана се правел ремонт на 2 етажа, на стаите гледащи към морето.

Само на 2 етажа?

Общи условия

Активация на акаунт