Лято в Албена 2024/2025 г.! (Тема 1)

• 50 887
  • 765
  •   1
Отговори
# 525
Морето е пълно с щипалки. На пясъка пък има едни насекоми като пчели, само че по-тънки. Мира не ти дават нито в морето, нито на шезлонга.

Все още ли е така? Вие в коя част на плажа сте?

# 526
Мнение за х. Гергана, любезен персонал, стаи всеки ден се почистват общите части ресторанта много чисто. С две малки деца съм анимацията е хубава млади момичета и момчета се занимават с децата. Храната на много добро ниво. Най много ни харесва разположението тишината, няма я онази какафония която е на центъра на Албена. Малко е ветровито в момента нито топло нито студено. Децата повече стояха на басейна морето е студено за тях. Единственото нещо което не ми харесва че повечето от персонала са чужденци и не знаят български.
Снимки от сутринта.

# 527
  • Русе
Какви чужденци са персонала-украинци, молдовци или нещо друго? На рецепцията пак ли са чужденци?

# 528
Вероятно са от тези с дръпнати очи -узбекистанци, татарстанци. Украинците май вече ги няма като обслужващ персонал. Като си спомня надменните им изражения в ресторанта на Малибу през 2022 г...

# 529
Морето е пълно с щипалки. На пясъка пък има едни насекоми като пчели, само че по-тънки. Мира не ти дават нито в морето, нито на шезлонга.

Все още ли е така? Вие в коя част на плажа сте?
Арабела. Не сме ходили оттогава. Само на басейна.

# 530
Извинете ако е споменато, но нямам възможност да чета 36 стр. назад. Simple Smile Някой има ли впечатления от алпийските горски къщички в къмпинга - според картата трябва да са някъде зад хотел Гергана на 600 м от плажа ?

# 531
Чувствам се длъжна след вмъкването си в темата  да дам отчет. От вчера сме в Лагуна гардън и за сега всичко изглежда доста добре. Стаите се почистват, храната е ок и не е много пренаселено. Стандартен ниско бюджетен Ол инклузив.  На плажа естествено има намятани хавлии от тъмни зори, но и това мисля, че е нормално за тази цена. Ние не сме от много претенциозните и смятам, че ще останем доволни.

# 532
  • България
Здравейте.
Mimi Rose чисти ли са басейните в аквапарка?
Още някой пробвал ли е аквапарка тази година да сподели? И евентуално хотел Калимера.

# 533
  • пустинята Гоби
Не ми е направили впечатление да са мръсни басейните, още повече, че е началото на сезона. Чисти бяха.

# 534
  • БГ
Някой има ли впечатления от алпийските горски къщички в къмпинга - според картата трябва да са някъде зад хотел Гергана на 600 м от плажа ?
Горска фея може би имате предвид?

Изглеждаха добре в края на м. Май, около тях беше почистено, с възможност за паркиране на автомобил, непосредствено до тях. Намират се в началото на комплекса, до футболните игрища, зад Автогарата. Плажът е на 5 мин пеша, евентуално свободната зона пред Лагуна бийч или Боряна, Гергана е далече.
От вчера пак сме тук, макар и само за уикенда. 😍 Спасявайки се от 40-градусовите жеги, снощи се разхождахме с връхни дрехи.
Сутринта валя дъжд, а сега е слънчево и умерено топло - 27 градуса, чудесно за плаж!
Калинките са факт, но не пречат, засега видях само по брега, близо до водата, върху изхвърлените водорасли.

Информация от рецепция за паркирането - паркинг Автогара - 8лв/ден; паркинг първа бариера (вход в комплекса) - 10лв/ден; паркинг втора бариера + 20лв/ден, т.е. 30лв/ден!

# 535
  • В.Търново
Мисля, че тия къщички не са реновирани и настаняват деца от детски лагери.

# 536
Точно те ! Simple Smile Добре изглеждат на снимката, в сайта има и снимки отвътре. Важното е, че има климатик (някои от тях) и чисти чаршафи - ще правим кратко бюджетно море за 3-4 дни и това ми стига. Хич не съм склонна да харча по 400-500 лв за нощувка на ден Simple Smile)) Дано няма и комари. Много благодаря !

# 537
Точно те ! Simple Smile Добре изглеждат на снимката, в сайта има и снимки отвътре. Важното е, че има климатик (някои от тях) и чисти чаршафи - ще правим кратко бюджетно море за 3-4 дни и това ми стига. Хич не съм склонна да харча по 400-500 лв за нощувка на ден Simple Smile)) Дано няма и комари. Много благодаря !

Вижте снимките и ревютата от google maps ( Горска фея ), потресаващи са! Дано са подобрили условията тази година, но силно се съмнявам.. По-добре си наемете едно бунгало или каравана по къмпингите на Созопол, Ченоморец, Китен, отколкото това нещо в Албена..

# 538
За бюджетно море в Албена става Оазис, ако работи, той, доколкото знам е 2 звезди. Никога не съм виждала хора в тези къщички, явно има защо.

# 539
За бюджетно море в Албена става Оазис, ако работи, той, доколкото знам е 2 звезди. Никога не съм виждала хора в тези къщички, явно има защо.

2100 лв за 3 дни - не ми е бюджетен.

Общи условия

Активация на акаунт