Лято в Албена 2024/2025 г.! (Тема 1)

• 50 920
  • 765
  •   1
Отговори
# 540
Погледнах Оазис, всъщност действително е бюджетен. 5-15 август, двама възрастни и дете.

# 541
Моят син е на 17 г. и търся за 3-ма възрастни, така че къщичките като цена идеално ме устройват. И не само - и местоположение, че нещо не ми понасят тълпите, а те ми изглеждат усамотени. Не търся ол инклузив, басейни и т.н. А по южното Черноморие ако трябва да ида сега в сезона - по-добре да си седя вкъщи Simple Smile)) Благодаря за отзивите, ще резервирам, и ще дам отчет към края на август - може пък да има и други любители на по-дивите местенца.

# 542
Някой с отзиви за Ралица аква клуб? Храна и отдалеченост от плажа ме интересува. Благодаря!

# 543
За бюджетно море в Албена става Оазис, ако работи, той, доколкото знам е 2 звезди. Никога не съм виждала хора в тези къщички, явно има защо.

2100 лв за 3 дни - не ми е бюджетен.
Какви 2100 лв.? Не знам къде ги гледате тези цени, но реалните са съвсем други и бих казала смешни за активен сезон, което пък ми говори, че качеството ще е ужасно. Ето ви цените и то с 15 % отстъпка при резервация до утре.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-oazis-albena-22144/

# 544
Моят син е на 17 г. и търся за 3-ма възрастни, така че къщичките като цена идеално ме устройват. И не само - и местоположение, че нещо не ми понасят тълпите, а те ми изглеждат усамотени. Не търся ол инклузив, басейни и т.н. А по южното Черноморие ако трябва да ида сега в сезона - по-добре да си седя вкъщи Simple Smile)) Благодаря за отзивите, ще резервирам, и ще дам отчет към края на август - може пък да има и други любители на по-дивите местенца.
Тези къщички не са диви местенца, а мизерия, помислете пак преди да резервирате. Огледайте също Балчик, Шабла и Каварна, може да намерите нещо по-сносно със същия бюджет.

# 545
За бюджетно море в Албена става Оазис, ако работи, той, доколкото знам е 2 звезди. Никога не съм виждала хора в тези къщички, явно има защо.

2100 лв за 3 дни - не ми е бюджетен.
Какви 2100 лв.? Не знам къде ги гледате тези цени, но реалните са съвсем други и бих казала смешни за активен сезон, което пък ми говори, че качеството ще е ужасно. Ето ви цените и то с 15 % отстъпка при резервация до утре.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-oazis-albena-22144/

# 546

[/quote]
Очаквано Букинг. Проверете си цените през сайта на Албена или през туристически агенции и то не за този посредствен хотел.

# 547
Ми тя комуникацията е супер безмислена - питах за мнения за конкретно място, не да ме пращате някъде... Защо се включихте, идея нямам. Все пак, имаше и един полезен пост (на дамата със снимката), за което благодаря.

# 548
  • БГ
Mirena80, снощи отидохме специално до къмпинга. Изненадах се, че имаше доста хора  От вилите, които ви интересуват имаше заети 3; бунгала също 3; бунгала, тип едноетажни къщи 5; вили Болярски стан, всички, голяма компания от 10 коли, те са 6 на брой, двуетажни, реновирани, в собствен двор, т.е. оградени с телена ограда, навътре в гората (резервата).

Имаше и 2 каравани/кемпери. Управителят на всички гореизброени е един, най-добре се свържете и информирайте за реалното състояние на вилите.
Вратите на ПС на МФ бяха отворени и имаше доста хора по бунгалата/къщите.
Незнам дали е споделяно, на Автогарата има зарядна станция за ЕА.

И една снимка от тази сутрин. 😍

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 23:09 от stefaniika

# 549
stefaniika тези ли са Горска фея? Тогава аз съм се объркала, аз мислех, че жената пита за бунгалата, които са между Горски цар и автогарата. Тези къщи къде точно са? Много добре си изглеждат.

# 550
  • В.Търново
С Албена няма да Ви се получи, дори и къщичките са скъпи. Ето примерни дати за края на август.
https://reservations.albena.bg/villasalbena/search/?lng=bg-BG&am … 22%3A%5B%5D%7D%5D
На снимките изглеждат реновирани, но само за нощувка според мен не си заслужава.

# 551
  • Русе
Някой има ли впечатления от алпийските горски къщички в къмпинга - според картата трябва да са някъде зад хотел Гергана на 600 м от плажа ?
Горска фея може би имате предвид?

Изглеждаха добре в края на м. Май, около тях беше почистено, с възможност за паркиране на автомобил, непосредствено до тях. Намират се в началото на комплекса, до футболните игрища, зад Автогарата. Плажът е на 5 мин пеша, евентуално свободната зона пред Лагуна бийч или Боряна, Гергана е далече.
От вчера пак сме тук, макар и само за уикенда. 😍 Спасявайки се от 40-градусовите жеги, снощи се разхождахме с връхни дрехи.
Сутринта валя дъжд, а сега е слънчево и умерено топло - 27 градуса, чудесно за плаж!
Калинките са факт, но не пречат, засега видях само по брега, близо до водата, върху изхвърлените водорасли.

Информация от рецепция за паркирането - паркинг Автогара - 8лв/ден; паркинг първа бариера (вход в комплекса) - 10лв/ден; паркинг втора бариера + 20лв/ден, т.е. 30лв/ден!

Няма паркинг за 30 лева в Албена. Има 8 лева на автогарата, 10 лева м/у входа и първите бариери и 20 лева след тях.

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 16:37 от Polina238

# 552
С Албена няма да Ви се получи, дори и къщичките са скъпи. Ето примерни дати за края на август.
https://reservations.albena.bg/villasalbena/search/?lng=bg-BG&cu … 22%3A%5B%5D%7D%5D
На снимките изглеждат реновирани, но само за нощувка според мен не си заслужава.

Да, видяла съм цените, 456 лв е за 3 дни - тази с климатика. Идеално ме устройва, не търся изхранване. Иначе звънях на телефона, вдигат явно от рецепция, момчето беше много учтиво и обяснително. Simple Smile Има опция и за закуска, като можеш да закусваш във всеки един хотел. Питах за цени - зависи в кой, в най-близкия Ралица Супериор например цената била 16 лв на човек. Едва ли ще се възползваме, но го има като опция. Каза, че пръскали редовно за комари.

# 553

Да, видяла съм цените, 456 лв е за 3 дни - тази с климатика. Идеално ме устройва, не търся изхранване. Иначе звънях на телефона, вдигат явно от рецепция, момчето беше много учтиво и обяснително. Simple Smile Има опция и за закуска, като можеш да закусваш във всеки един хотел. Питах за цени - зависи в кой, в най-близкия Ралица Супериор например цената била 16 лв на човек. Едва ли ще се възползваме, но го има като опция. Каза, че пръскали редовно за комари.

Само да вметна, че до Горска фея ми се струват по-близо Боряна, Нона, Елица, че и Лагуните...Ралица е в горна зона.

# 554

Само да вметна, че до Горска фея ми се струват по-близо Боряна, Нона, Елица, че и Лагуните...Ралица е в горна зона.

Може, не знам. Това ми каза момчето по телефона. Сигурно цените са сходни.

Общи условия

Активация на акаунт