Лято в Албена 2024/2025 г.! (Тема 1)

• 50 890
  • 765
  •   1
Отговори
# 630
Всички басейни в Албена са с минерална вода, не само този на Добруджа.

# 631
  • БГ
От парковите хотели само .Ком и Алтея не работят, другите са си ОК, дори и нереновирани.
Вчера и днес, по Нова Спорт, предават пряко от Албена конните състезания, които се провеждат на поляната между Администрацията и Добруджа.

# 632
На мен ми се видяха повече изоставени хотели, но може и да греша.

# 633
  • пустинята Гоби
В горната част на Албена има много изоставени хотели, даже не знаех, че съществуват. Парков хотел не знам какво значи, но имам чувството, че половин Албена е занемарена и оставена да гние.

# 634
Вита парк като един от парковите хотели, в който бяхме миналата година е пълна скръб, ама пълна. Старо, захабено, занемарено и най-вече - хигиена под всякаква критика. Не само ние се разболяхме, в хотела беше пълно с болни хора, а в ресторанта съблюдаването на хигиената липсваше напълно.

# 635
Аз съм в Арабела от вчера. С една дума ДОВОЛНА СЪМ. Само обзавеждането е по-старо, но е здраво и чисто. Стаите са много просторни. На нас само терасата ни е по-голяма от стаята, в която бяхме в Боряна. Басейна е голям и чист. Храната е супер. Догодина отново ще съм тук.

# 636
Поздрав от снощи

Последна редакция: нд, 20 юли 2025, 14:46 от Папунка

# 637
Ние днес си тръгваме след едноседмичен престой в Ралица аква клуб. Като цяло сме доволни. Стаята беше запазена, банята прилична, храната разнообразна, не много вкусна, но се намира какво да ядеш. Чу се от други стаи за дървеници, ние не сме усетили, но превантивно ще преперем и чистите дрехи от багажа. Успявахме често да хванем шатъл до плажа, та почти не сме ходили пеша. В хотела имаше програма почти всяка вечер, но ние ходехме на разходки до центъра.

# 638
Вита парк като един от парковите хотели, в който бяхме миналата година е пълна скръб, ама пълна. Старо, захабено, занемарено и най-вече - хигиена под всякаква критика. Не само ние се разболяхме, в хотела беше пълно с болни хора, а в ресторанта съблюдаването на хигиената липсваше напълно.
[/quote

И ние имаме лош опит с Вита парк, мизерия, лоша храна, изцяло занемарен хотел, и ние там също се разболяхме!

# 639
За първи път съм толкова изнервена и разочарована от почивката си в Албена. За втори път идваме в хотел Малибу и за догодина бая ще си помисля дали да сме тъкмо .  Това е хотел с идеална локация и кофти персонал. На басейна има правило да не се оставят хавлии без да има човек. Т.е. ако не си си на хавлията, всичко се събира на купчина при спасителя. Но! Това видимо важи само за българите. Нашите хавлии два пъти бяха събрани, докато на другите стоят с дни
Скрит текст:
[/] . Има уж спасител, който си има свои правила. Онзи ден , в най- големият пек затвори всички чадъри, защото ако духне вятър и обърне чадърите ще удари паркираните коли , които незнайно защо са спрели зад живия плет зад басейна. Защо  чадърите не са застопорени в средата и се вадят при всеки вятър, не е ясно. Аниматорите са отбий номер. А колко зле говорят английски не е за коментиране просто.
На плажа лесно се намират места напред. Там е много шумно от всякакви крещящи румънци , които си крещят през 5 реда , за да се чуят. Не знам, явно тази година уцелихме кофти период. Честно казано, не си починах хич, а се напрегнах още повече.

Последна редакция: пн, 21 юли 2025, 09:11 от Севда_

# 640
Аз не съм забелязала крещящи румънци по плажа, но като цяло контингента на гостите на курорта е потресаващ, и то в пет-звездните хотели (конкретно Фламинго Гранд) имам чувството, че са най-долната прослойка на европейското общество. Никаква култура не се спазва в ресторанта, малките деца са оставени да вилнеят при храните, хващат тортите с ръце и ги връщат обратно, бутат прибори по земята и ги връщат обратно, кихат и кашлят върху храната (съответно нашето дете е болно от вчера с нетипична за сезона хрема, кашлица и температура).
Налива се сок в пластмасови бутилки и се отнася от ресторанта. Взимат се огромни количества храна, която се оставя в последствие и се хвърля в помията. Язък за хубавата храна и труда на готвачите и персонала от кухнята.
Едно хубаво нещо тази година - персонала. Наели са млади хора от о. Бали, всички са много усмихнати, любезни и работливи.
Относно "парковите" хотели - разбрах, че целият персонал е настанен там, явно за това ги ползват.
Ние си тръгнахме вчера, с болно дете, не сме от тези, които седят по хотелите с един куп лекарства.

# 641
... Никаква култура не се спазва в ресторанта, малките деца са оставени да вилнеят при храните, хващат тортите с ръце и ги връщат обратно, бутат прибори по земята и ги връщат обратно, кихат и кашлят върху храната ...
Открихте Америка ... Laughing

# 642
Чудя се, има ли хотел, който да предлага закуска и вечеря, но да не е такава свинщина всичко..!?
Как е в Парадайс Блу, някой да сподели..!?
И за Гергана и Боряна гледах, но ол ин-а определено не е за нас, ние едва се справяме с една закуска и една вечеря.

# 643
Здравейте! Отвори ми се възможност да отскоча до Албена за няколко дни сама с детето. Потърсих оферта с ползване на аквапарк на сайта на Албена. Показва ми, че има свободни двойни стаи Парк в Калимера Ралица, които се намирали в отделен корпус. Може ли да се включи някой с мнение/впечатление от този вид настаняване?

# 644
Била съм в Парадайс блу, в годината, когато го откриха. Бяхме със закуска и вечеря. Пак беше на блок маса храната. Ние бяхме в началото на септември, нямаше много хора.

Аз предпочитам да ходя в Албена или началото на юли или съвсем в края на август, началото на септември. Тогава няма навалица.

Общи условия

Активация на акаунт