Свалки в интернет

• 9 528
  • 203
  •   1
Отговори
# 165
  • Out of the Mix
Невена, супер скучно трябва да ти е било, за да се вкарваш в такива схеми, и буквално да няма какво да правиш.
Това за мен е пример да си губя времето наистина за нищо. По-добре да пиша с някой, с който сме си приятни, реален, било приятел, или потенциално запознанство.
Аз постоянно имам какво да правя. Simple Smile
Дори, ако щеш половин, един час да съм настрана от всичко и всеки, телефон, компютър, дисплеи.
Баланс съм си намерил и се чувствам добре.
Имам време за всичко.

# 166
Ми, Неве, то и жената с дете пак не може да ходи по почивки на майна си райна и да излиза всяка вечер. Аз примерно мога макс веднъж седмично да изляза вечер /и пак не е много гаранция, може би в месеца два пъти да стане/, и макс веднъж годишно да отида някъде за няколко дена без детето. Може би като стане към 10-годишно да мога повече, знам ли... Ма тогава па ше съм дърта .. Joy

# 167
  • Paris, France
Жената с дете има високи изисквания, често търси партньор, заедност, приемане и обгрижване на детето и. Ако има баби в картинката и детето е на смесено гледане или някои ваканции и уикенди е при бащата, тя си е като мома. Понеже е свободна, може да изисква изключителност, която женената прелюбодейка няма как да изисква.

Моите приятелки с деца също изискваха Бали и Малдивите, само че с детето 🤭. Тъй де, и то има нужда от почивка под палми.

Невена, супер скучно трябва да ти е било, за да се вкарваш в такива схеми, и буквално да няма какво да правиш.

Чак пък схеми. Ако някой ми пише и настоява за среща, а е видял, че съм женена, си начесвам езика. Все пак никога няма да го срещна в реала. christina1980 също се гъбаркаше с непознати, дето и пишели. Лаф да става.

# 168
Аз не приемам времето прекарано с умни и интересни хора за загубено.
Явно май само аз съм смотания тука.

# 169
Мда, и аз така. Не, че търся, ама ако се намери, няма да откажа Joy
Та кога заминаваме за Бали ?

# 170
  • Out of the Mix
Е, вижте се първо, де, може да не се харесате. Sweat Smile
Па после Бали ли ще е, в парка, у гръцко, на нащо, няма никакво значение. Smirk

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 14:34 от Revoker

# 171
Поне от 2 години давам тука идеи на собствениците да напраат един раздел запознанства. Без всякакво съмнение ще има успех.
Или пазят (уж) достойния си морал, или ги е страх да не поискам процент за идеята Simple Smile Нема а се плашите, не съм толку алчен.

# 172
  • Out of the Mix
Не е нужно, Боверик.
Който се харесва с някой, си минават на лично, смятам, че е ясно, а другото те си знаят.

# 173
Сори, ама с "не е нужно" се престъпват пазарните закони и по-специално този за конкуренцията, която регулира пазара Wink
Избора на девойките се ограничава, щот на лични ще им пишат едни и същи - по-нахалните, или да го кажем културно - по-пробивните .) а някое скромно и свито милионерско синче, което би било избрано по висок морал и интелект, ще остане пренебрегнато.
Ако сичко е на тезгяха, девойките ще могат да пробват, мерят, избират, пък и връщат, както си е редно.

# 174
  • София
Ами то точно това е пазарната конкуренция... Като не смееш да пишеш, си стоиш сам и си бършеш сълзите с банкноти по $100 Joy А и платформи за свалки има достатъчно, предполагам много мъже висят и се пробват в бг мама, точно защото има възможност да опознаят характери и сблъскат мирогледи преди да се засвалят, а не пак до опрат до здр копр. Пък и пада яко реклама, нищо че често върви и с излагации по всякакви теми Joy

# 175
С непознати никъде не отивам.
Аз съм от тия дето гласувахме за мечката в една друга тема.

# 176
Аз не приемам времето прекарано с умни и интересни хора за загубено.
Явно май само аз съм смотания тука.

Значи и аз съм смотана:)

# 177
С непознати никъде не отивам.
Аз съм от тия дето гласувахме за мечката в една друга тема.
Лицемерка. Ахахах:satisfied:
Каза че търсиш, сега не можело така.
Последно какво искаш.

Това е явна шега.

И знам какво търсиш.
Млад, красив, умен, нежен, чувствителен, мъжествен, оправен, богат , интелигент не обвързан
Който да те заведе на Бали.

Винаги има шанс. Малък но има.

# 178
Млад - не, абсурд. Аз съм леля, та нещо към-то моята възраст
 красив - тука зависи от гледната точка. Всеки си има различни предпочитания. Да ме кефи, да. Моделски красивите не ме кефят.
умен - задължително
 нежен - зависи кога, понякога да, понякога не,
чувствителен - оооооо, не, не не,  патих си вече от такъв мнооо чувствителен... Не не не
мъжествен - е, да, с джендъри не се занимавам
 оправен - да ме оправя хубаво е достатъчно,
богат - пффф, все тая, нормален, да не се налага да плащам аз,
интелигент - е, да, с простаци няма как да стане
не обвързан - задължително
Който да те заведе на Бали - ми не държа баш там да ходя. Пък и петгодишното няма да ме пусне.

Винаги има шанс. - е това е така. Съгласна.

И знам какво търсиш.
Млад, красив, умен, нежен, чувствителен, мъжествен, оправен, богат , интелигент не обвързан
Който да те заведе на Бали.

Винаги има шанс. Малък но има.

# 179
Каква леля, Мая, аз съм запомнила, че си около 35 някъде... 😀

оправен - да ме оправя хубаво е достатъчно
😂😂😂❤️

Общи условия

Активация на акаунт