Инвитро Център към МК "Доверие"

• 59 924
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
Аз имам номер на регистратурата в Доверие,
Работят делничните дни до 16ч.
+359887823677 На мен от този номер ми звъняха. Мисля че където е доктора е 3 последен етаж. Успех 🤗
Здравейте! Стартирахме процедура и докторът ми даде едно листче, на което май пише Руми ет.10 (така го разчитам) и каза, че трябва там да ме регистрират(или нещо такова) като отида на следващия преглед, понеже беше почивен ден. Знаете ли къде точно трябва да отида и за какво става въпрос?
И също така, за прегледите викаше ли ви в определен час, заради някакви издледвания примерно, или между 10 и 16 всеки път отивате и чакате? Защото за следващия преглед се разбрахме, че отивам в тези часове и чакам, но за по-следващите не се разбрахме нищо, а пътувам по 450км в посока и гледам да си организирам пътя по-рано. Благодаря!

# 181
Благодаря ви! Може и да пише от 10, а не ет10, защото и аз не видях повече етажи там.

# 182
Дали може някой да разкаже как преминават инсеминациите при д-р Станулов (стимулации, таймиращи инжекции проследяване и т.н.)? Ще съм много благодарна, може и на лично.

# 183
Здравейте! Искам да попитам д-р Генов, към който д-р Станулов препраща за цветна снимка, дали е д-р Методий Генов, който сега излиза в Супердок, че работи в Кръгът на здравето? Някой дали скоро си е запазвал час при него? Директно му звъните, обаждате се на рецепция или използване онлайн платформата?
Да, същият е. Аз си правих ЦС преди 3 години и му звъннах директно ( Станулов ми даде номера му). Тогава правихме ЦС в Света София.
Нямам представа дали правят цветни снимки в този мед център Кръгът на здравето.
Ако искате мога да ви дам номера му на лично, за да се разберете.

Благодаря за бързия отговор! Имам телефонния му номер. Исках да се ориентирам дали е той и сега къде се намира, преди да се обадя.

# 184
Здравейте! Искам да попитам д-р Генов, към който д-р Станулов препраща за цветна снимка, дали е д-р Методий Генов, който сега излиза в Супердок, че работи в Кръгът на здравето? Някой дали скоро си е запазвал час при него? Директно му звъните, обаждате се на рецепция или използване онлайн платформата?

# 185
160лв ми излезе първичният преглед..
Да и на мен толкова.
Здравейте,
Може ли някой да сподели колко струва първичният преглед при доктор Станулов и каква е горе долу цената на инвитро процедурата, понеже на сайта на МК “Доверие” липсва тази информация?
Благодаря предварително!

# 186
Здравейте! Може ли някоя от вас да сподели схемата за спиране на лекарствата при бременност?

# 187
Здравейте! Може ли някоя от вас да сподели схемата за спиране на лекарствата при бременност?
Прогестероновите инжекции и естрофем до пулс, утрогестана до 12-та седмица. Ако са ви дали един лист за започване на лекарствата в края е описано как се спират. Естествено обсъдете го и със следящия ви лекар.

# 188
Момичета, аз с един въпрос за фолиевата киселина. При планиране на бременност-фолат(метилирана форма) или фолиева киселина (синтетичната форма) се приема? Д-р Станулов каза Elevit и ги пих доста време. После минах на фолиева киселина, 400 mcg на natural factors. Ok ли е? Вие какво приемате?

# 189
Задължително фолат, защото той е метилиран и си гарантирате усвояването му, което е фундаментално важно.

Особено, ако сте с MTHFR мутация, с обикновената фолиева ще имате проблем с усвояването, а ние не искаме това, нали.

ФОЛАТ!❤

# 190
Неофолик Мета
Момичета, аз с един въпрос за фолиевата киселина. При планиране на бременност-фолат(метилирана форма) или фолиева киселина (синтетичната форма) се приема? Д-р Станулов каза Elevit и ги пих доста време. После минах на фолиева киселина, 400 mcg на natural factors. Ok ли е? Вие какво приемате?

# 191
Благодаря Simple Smile И аз, като почетох малко до този извод стигнах, но исках да чуя и вашето мнение. Елевит са с фолиева киселина, междудругото.

# 192
Елевит са и с двете, фолиевата киселина в тях се състои от калциев L-метилфолат и птероилмоноглутаминова киселина. Д-р Станулов ми изписа точно тях заради MTHFR мутацията.

# 193
Здравйте, дами!

Смятам да започна и аз работата по бебеправенето с помоща на доктор Станулов.
Имаме около 3 години неуспешни опити с приятеля ми, от 4 месеца ходя при друг репродуктивен специалист, от който съм изключително разочарована и с който не искам да си губя времето повече.

След дълго проучване по форуми, групи във фейсбук, точно когато се бях отчаяла и мислех че няма да намеря съвестен лекар, попаднах на Стаулов. И по-точно това е единственият лекар от който виждам предимно много добри отзиви.

Вече си запазих час, като бих искала да попитам някои неща, за да съм максимално подготвена.

1. Чака ли се много при него и трябва ли да си взема отпуск за прегледите?
2. Какви изследвания е необходимо/добре е да съм подготвила предварително?
3. Каква е цената на първичният преглед?
4. Дайте ми кураж, че той наистина е добър и ще се опита да помогне наистина:smirk:

# 194
Успех, Наде, в сигурни ръце си 🍀

1. Между 15 мин и 2 часа съм чакала

2. Носете всичко, което имате до момента и не пускайте за сега нищо, доктора приема всякакви изследвания и ще ви назначи само каквото е изтекло или липсва.

3. 160 лв първичен, 80лв вторичен

Питайте, записвайте си всичко, което да питате, доктор Станулов е най- достъпния лекар и е на наше разположение 24/7. Всичко това дава толкова много спокойствие и сигурност. И положителните резултатите не се бавят, защото той работи много индивидуално според нуждите на двойката.
Успех

Здравйте, дами!

Смятам да започна и аз работата по бебеправенето с помоща на доктор Станулов.
Имаме около 3 години неуспешни опити с приятеля ми, от 4 месеца ходя при друг репродуктивен специалист, от който съм изключително разочарована и с който не искам да си губя времето повече.

След дълго проучване по форуми, групи във фейсбук, точно когато се бях отчаяла и мислех че няма да намеря съвестен лекар, попаднах на Стаулов. И по-точно това е единственият лекар от който виждам предимно много добри отзиви.

Вече си запазих час, като бих искала да попитам някои неща, за да съм максимално подготвена.

1. Чака ли се много при него и трябва ли да си взема отпуск за прегледите?
2. Какви изследвания е необходимо/добре е да съм подготвила предварително?
3. Каква е цената на първичният преглед?
4. Дайте ми кураж, че той наистина е добър и ще се опита да помогне наистина:smirk:

Общи условия

Активация на акаунт