Инвитро Център към МК "Доверие"

• 55 687
  • 753
  •   2
Отговори
# 750
Yellow_girl Повярвай ми и аз постоянно съм в чудене къде е истината и аз се съмнявам.. И съм изчела сумадения коментари в бг мама и новини като тези и съм се чудила (и смея да твърдя, че въпреки всичко нямам представа дали съм направила правилния избор за лекар, ще видим, засега бих казала че оправдава очакванията ми на 65% -70%) Както нямам никакво доверие на позитивните статии отпреди няколко години за екипа, така и нямам доверие на негативните сега.
Живеем в много дезинформиран свят, пълен с онлайн тролове и фалшиви новини и за жалост е все по-трудно да разграничиш истината от лъжата. Като цяло не защитавам никой, просто споделих това, което съм виждала в практиката си и ще спра дотук, понеже темата е за взаимопомощ за процедурите и обмен на опит.

# 751
Ами то е статистика, дали ще е за всички процедури извършени в клиниката или само за тези по фонд няма особено значение. Ако за едните има 40-50% успеваемост, едва ли при другите картинката е по-различна, след като се извършват в една и съща база, от един и същи екип, с едни и същи методи.

# 752
Представителна извадка ще е, ако приемем, че няма разлика между тези по фонд и самофинансиращите се, а в много случаи има голяма разлика. В групата на самофинансиращите се може да има двойки с повече проблеми и  вече направени 4 опита по фонд, жени над 42, жени с нисък АМХ...
Иначе му се вика случайна извадка. Wink

# 753

Общи условия

Активация на акаунт