Инвитро Център към МК "Доверие"

• 59 183
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
Не е задължително да се носи в Рамус. Може навсякъде да се занесе. Може и да я оставиш на мястото, на което е взета. Важното е да е взета по-малко от месец преди процедури.

# 706
Не е задължително да се носи в Рамус. Може навсякъде да се занесе. Може и да я оставиш на мястото, на което е взета. Важното е да е взета по-малко от месец преди процедури.
А относно Уреаплазмата, която се прави с цервикален секрет как се прави? Пак трябва да ходя гинеколог да ми вземе секрета и да го отнеса в Геника предполагам?

# 707
Аз правих STD/STI-9 PCR analisys (включва уреаплазми) в Надежда и директно там ми я го изследваха, но предполагам, че също може да се вземе от Аг и да се занесе на друго място.

# 708
Здравейте, Др Станулов прави ли инвитро на естествен цикъл? Аз имам проблем с тръбите, преди 2 седмици ми правиха хистероскопия заради истмоцеле и коригиране на матката, но не знам дали вече е подходящо да започнем с инвитро или още време тряжва да мине след операцията.

# 709
Аз също се чудя дали да започна стимулация месец след хистероскопия. (Предстои ми сега през юни). Притесняват ме пълните упойки в два поредни месеца….
Здравейте, Др Станулов прави ли инвитро на естествен цикъл? Аз имам проблем с тръбите, преди 2 седмици ми правиха хистероскопия заради истмоцеле и коригиране на матката, но не знам дали вече е подходящо да започнем с инвитро или още време тряжва да мине след операцията.

# 710
Бях чела, че ефектът от хистероскопията е най-оптимален първите 3 месеца, но може да попитате доктора за конкретния случай. Иначе няма проблем с упойките, те са леки и кратки. Аз бях така два поредни месеца миналата година - първи пункция, втори хистероскопия, защото бях на ЗЕТ и нямах проблем след упойките.

# 711
Здравейте, според вас до каква степен тази статия е вярна? Пише за скандал с Др Станулов, че ембриоложките нямат нужното образование… много се шашнах като прочетох

https://www.standartnews.com/balgariya-obshtestvo/moral-ili-pari … kolog-594600.html

# 712
В никаква степен. Журналистиката в България ме втрещява. Думи като "тролове", правописни грешки и фактологични неточности ме карат да губя доверие в информацията от подобни "източници".

# 713
Изглежда като поръчкова статия, но е факт и се убедих върху себе си, че ембриолозите не са на нужното ниво. Където и да кажа за резултата от моя инвитро опит, всеки ми казва, че за пръв път чува за такова нещо в практиката си. (не в положителен смисъл) Разбира се, може с мъжа ми да сме бъгнати и да не ставаме, не изключвам и това като вариант.

# 714
Статията е доста неграмотно и махленски написана, което само по себе си говори за достоверността й. Мисля, че всички се досещаме от кого е "поръчана".
Ембриоложките имат нужното образование. Те са извършвали тази дейност още в Афродита, така че имат и достатъчно опит.

Здравейте, според вас до каква степен тази статия е вярна? Пише за скандал с Др Станулов, че ембриоложките нямат нужното образование… много се шашнах като прочетох

https://www.standartnews.com/balgariya-obshtestvo/moral-ili-pari … kolog-594600.html

# 715
    Изглежда като поръчкова статия, но е факт и се убедих върху себе си, че ембриолозите не са на нужното ниво. Където и да кажа за резултата от моя инвитро опит, всеки ми казва, че за пръв път чува за такова нещо в практиката си. (не в положителен смисъл) Разбира се, може с мъжа ми да сме бъгнати и да не ставаме, не изключвам и това като вариант.

Може ли да споделите по-конкретно вашия опит?

Относно статията определено е много тъпо написана, но не очаквах от Стандарт да е и фейк. Затова попитах...

# 716
    Здравейте,
    Днес бях за първичен преглед при д-р Станулов.
    Изключителен лекар, всичко прочетено за него е вярно до последната запетая, обясни ми всичко подробно.
    Аз бях доста притеснена, но той подходи много ведро.
    Следва да направя изследвания за AMH, тромбофилия и HSG.
    Т.к. докторът ми препоръча за HSG д-р Генов и д-р Стоянова, може ли мнение, посещавали ли сте ги, как минава прегледа, в коя болница или МЦ работят.
    Благодаря! Simple Smile

# 717
    Ох много са зле. Как изобщо е работил в Афродита не знам… а в Стандарт на нищо не трябва да се вярва!

# 718

Имаше още една негативна статия за доктора в същия сайт, като впечатление правеше, че триеха положителните коментари за него.
    Има доста спорни твърдения, едното от които е, че не се славел с добра успеваемост. Една от причините да реша да го потърся е, че миналата година по това време нямаше лоши коментари за него, напротив - изключително много положителни, както и истории на успех от много жени. Статистиката на ЦАР върви назад, така че каква е успеваемостта в Доверие ще разберем чак след година-две. Но е факт, че в Афродита се хвалят, че имат най-висока успеваемост в България, а по това време там е работил точно д-р Станулов, което те удобно пропускат да споменат.
    Относно ембриолозите - аз съм доволна от работата им, от 6 извадени яйцеклетки имахме 3 ембриона на стадий бластоцист, за мен това е повече от добър резултат. Доверих се на тяхната преценка да приложим допълнителна селекция.

# 719
    Aleksit@, писах на лично.

• Ivana •, би ли споделила коя ембриоложка ти е предложила допълнителната селекция, защото на мен Нели Димчева ми каза аз да си избирам и да кажа дали искам? Естествено, казах, че искам затворих очи и посочих една.

Общи условия

Активация на акаунт