Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №1

• 32 716
  • 782
  •   1
Отговори
# 720
Нещо не съм ок с факта,че с това чакане се изравниха всички.  За чий бъхтят, за да ги настигнат накрая най-слабите и неориентирани.  Лош замисъл.  А тъкмо се зарадвах, че може да отпаднат така противните за мен колеги 😕

# 721
  • София
Не съм ходил, но ми се върти в главата, че "динозаврите" май са в Дорково - не във Велинград.Таман ще разгледам и аз. Където и да е

# 722
  • Другата България
Не съм ходил, но ми се върти в главата, че "динозаврите" май са в Дорково - не във Велинград.Таман ще разгледам и аз. Където и да е
Дорково е.
И там съм била, районът на Велинград ми е познат почти колкото родния Северозапад, дано отидат и до Белица, Сърница....въпреки, че няма да остане време за всичко, май ще са и на язовир Доспат, или Батак....дано и в Батак ги пратят, то също е съвсем наблизо. Има какво да се види в този район, в самия Велинград не толкова, там най-много на СПА да ги изпратят, който спечели накрая парчето от картата.

# 723
  • на село
А аз много де кефя, че ги изравниха.

# 724
  • Другата България
И аз.
Илиана как не получи колапс не знам.
А за мъжът от музикантите мамут=слон /от семейство слонове е, да, ама не е баш слон/, вероятно и на хипопотам, бивол....

“ДУрково“.....оххх, оххх....

# 725
ГредЪтЪ... верно ли не се чуват как говорят тия двете?! Наистина ли някъде все още се говори така в 21-ви век!? И то от млада жена.

# 726
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Днес епизода също много ми харесва, малко съспенс и повече състезателен елемент вкарват с това изравняване, така е по-забавно. Интересно ми е кой ли ще изтегли късата клечка и ще си ходи. Все повече намирам по нещо хубаво във всеки отбор и ще ми е гадно, който и да си отиде.
Илияна от Женените е свръх емоционална и нервозен тип, като плюс за нея казвам, че има много дълги и хубави крака и огромен състезателен хъс за победа.

# 727
Ох с тея слонове Joy

# 728
  • на село
Яд ме е за полицаите, шматки.

А за диалекта с ъ- кането, така съм чувала да говорят в русенско, те майката и дъщерята, сякаш бяха от Горна, дору горе едно и също, та нормално.

# 729
Почвам сега, 5 мин и бих я развела тая. Няма просто, този човек има железни нерви. А тя по гръб не пада, все той е виновен

# 730
  • София
Предположение (ако съм разбрал вярно, де)
Трябва да стане 8 - 2 = 6 и се местят клечки само на 2-та цифра, за да стане 2-ка.

ПП !!! Оооо, хора, не съм видял, че след "=" е 61 (клечката за "!" съм я изпуснал). Горното не важи. Не е ли 10 - 4 = 6 ?

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 21:41 от EmBrother

# 731
Мисля, че се правят на интересни пред камерата. Който с каквото си може. Едни се правят на тъпи, други на истерични. Изглежда подсказват на по-атрактивните двойки, за да не отпаднат.

Задачата с клечките е много добра. жалко, че не трябваше да влизат при мастодонта, да го видят.

# 732
Тия двете мауглита мисля, че нямат нужда да се преструват . Направо е ужас това крещене

# 733
  • Другата България
Май няма да са музикантите с това изравняване на силите.
Отпадналите имам предвид.

А полицаите са ходили до Велинград, чухте ли ги? Затова са се забавили.
Това не ни го показаха.

# 734
Скачам и аз при вас.
Най-симпатични са ми Полицаите и Актьорите. На други полюс - Близначките и Колегите.

И аз много се смях снощи на репликата "Тука комунисти няма" Simple Smile

Гредътъ, чушмътъ, ръкътъ - типично за търновския/габровския край, откъдето е и ММ.

Общи условия

Активация на акаунт