Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №1

• 32 701
  • 782
  •   1
Отговори
# 780
В началния епизод май им дадоха пари.
Да, явно правилно съм запомнила. Ето коментар от Иван във ФБ:

А в тези 40 лева, влиза ли бензин? Защото ако влиза, бензин и храна за цял ден, доста е трудно да се вместят. Или им дават отделно закуска и вечеря и остава те сами да се погрижат за обяд?

# 781
  • София
Какъв епизод само!
Дори с изравняването не очаквах точно Женените да отпаднат.
Хубаво е да пускат малко логически игри,но да ги отделят двойките по-добре.
Едната барманка видя,че актьорите гледат от другата страна и хванаха ключа за играта.
Само те и донякъде музикантите са ми леко неприятни.
Моите фаворити са актьорите,макар да правят много грешки,забавни са ми.Много се смях как режисьорът накара другия да скача,че да види водещата.
Радвам се ,че женените  завещаха точно на тях картите.

# 782
  • Другата България
Аз все още съм със смесени чувства от отпадането на женените.
От една страна, за мен наистина беше “наказание“ дори и само два дни седмично да гледам и слушам /за мен/ издевателствата над Радо, чак ми ставаше мъчно за това момче. Явно си обича жената, възможно е в реала да не е точно такава, но по ягодите - това го гледат много хора, роднини, близки, приятели, децата им /не знам колко са големи/....дори и да е за шоу, само и единствено, пак беше прекалено.
От друга, те наистина бяха едни от фаворитите, досега бяха основно в тройката, две победи....как стана така, че останаха последни, малко ми е енигма. Пренавити ли бяха за тази логическа задача, изчакването ли ги обърка /за тях това изравняване на позициите и изчакването на брега за водните колелета си беше неочаквано/, какво стана, че и при пътуването се забавиха....
И от трета, не знам дали регламента е ок по този начин, първоначално и аз мислех, че не е редно да няма натрупване на точки, или нещо подобно /предвид всеки етап - кой кога е финиширал/, но пък щом така е и в оригиналния формат, регламентът е такъв, то чест прави на екипа, че го следват доколкото могат, и няма нагласени неща и побутване на фаворити. Ние сме свикнали все нещо да е уредено, да има “наши и ваши“, да се правят игри с оглед на това “нашия човек“ да спечели, да се побутват фаворитите на продукцията и т.н.

Но монтажът трябва да се оправи, защото много неща остават неясни за зрителите, губят се моменти, спестяват се ситуации, и когато стане нещо важно - като снощното отпадане на фаворитите, зрителите остават малко в недоумение.

Нова тема.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1701645.new#new

Общи условия

Активация на акаунт