Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №1

• 32 707
  • 782
  •   1
Отговори
# 750
Даже не може да ми стане жал. Продължава да нарежда и да нарежда. Не млъква и това е.

# 751
Ще почерпя! Че вече усмирителна риза и трябваше на тази... А дано наистина се види с очите на хората отстрани и се промени, и помири, че горкото момче, иначе!...

# 752
Жалко. Но с това нечестно изчакване спасиха задниците на колегите. Явно ще си ги бутат до финал. Frowning1

# 753
  • на село
Ох, отпада и пак не млъкна и плаче от яд.

# 754
  • София
Даже не може да ми снане жал. Продължава да нарежда и да нарежда. Не млъква и това е.

Тая е като китайско мъчение, с това намилане.
И как може големи хора да се наричат бебе?

# 755
Дразнител е Илиана, но не бяха лоши играчи. Аз бих предпочела да отпаднат Близначките. Изцяло завъртяха играта с това изравняване на гарата.

Полицаите днес наистина се поизложиха и със стрелбата, и с това ходене до Велинград. Забавиха се и със задачата, а търсенето на водещата, докато се намираха буквално на крачки от нея, беше направо нелепо. Не им беше ден, определено.

# 756
Добре де, ако отпадащите имат 3 живота, нямали начин да ги ползват? Защо на едни им вземат животи, а другите направо отпадат? Явно нещо не съм разбрала от правилата.

Цитат
Полицаите днес наистина се поизложиха и със стрелбата, и с това ходене до Велинград. Забавиха се и със задачата, а търсенето на водещата, докато се намираха буквално на крачки от нея, беше направо нелепо. Не им беше ден, определено.
Все професионални качества, които явно им липсват. Laughing

# 757
  • Другата България
Чак не мога да повярвам, разбиха ми прогнозите на пух и прах, абсолютно сигурна бях, че такава артистка като Илиана няма как да отпадне скоро, наистина за мен това е изненадата на този етап от играта.
Съвсем друго развитие очаквах тук, и донякъде е жалко, че скучни хора като музикантите остават, за сметка на тези двамата, каквото и да си говорим, Илиана и Радо генерираха много повече коментари /негативни, естествено/, отколкото музикантите - поредните безлични персонажи.
Явно този формат не работи на принципа на останалите развлекателни такива.
Което е похвално, браво.
Добре де, ако отпадащите имат 3 живота, нямали начин да ги ползват? Защо на едни им вземат животи, а другите направо отпадат? Явно нещо не съм разбрала от правилата.
Животи се взимат в петък, на първия ден от етапа.
В събота, на втория ден, се отпада от нея.

# 758
Да, и аз се чудих за тези животи. Вчера май Близначките изгубиха един.
Не съм гледала първото предаване, не ми е ясно това с животите.

# 759
А като останат без животи и в петък са последни, директно ли отпадат?

# 760
  • Другата България
А като останат без животи и в петък са последни, директно ли отпадат?
Това е добър въпрос.
Май следващата седмица ще имаме такъв случай.

# 761
  • София
А сега - идната седмица, дано още на изток из Родопите: по Въча (с "квартала" във водата), пещерите, ждрелото, Рожен, кърджалийската каскада...
Доста непредвидимо е тук. Което хич не е лошо за драгия зрител.
Хубава неделя!

# 762
Доколкото си спомням майката и дъщерята имаха останал само един живот.

# 763
# 764
Благодаря, me_for_president! Изясни ми се сега.

В промото за следващия епизод май ми се мернаха Пеещите фонтани и Античния театър.

Общи условия

Активация на акаунт