Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №1

• 32 701
  • 782
  •   1
Отговори
# 660
Скрит текст:
И аз симпатизирам на мъжките двойки, особено след като видяхме спортсменските отношения между Полицаите и Актьорите.
Не мога още да харесам Женените, но признавам, че играят добре и вероятно ще бъдат сред финалистите.
Попаднах във Фейсбук на една прясна снимка от вчера - Полицая и дъщерята
Скрит текст:

Скрит текст:
Някои от участниците са активни във ФБ страницата на предаването.

Познайте от къде е снимката. Който не познае, ще тича в тунела на ждрелото на Ерма.
Първият познал, печели усмивка. Laughing

# 661
Ако са гаджета,  каква тъща само му се падна Joy

# 662
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Велико Търново?
Иначе да много са активни участниците във фейсбук страницата на предаването. Имам чувство, че там коментират само те, роднините и приятелите им и тук-таме някой хейтър за цвят. Ама са забавни и позитивни всички.
Искам барманките да победят, трите мъжки отбора да са след тях, после смесените.

# 663
Паметника на Асеневци във Велико Търново.
Те полицаите да габровци, завършили Априловската гимназия, та са си близко

# 664
Познахте, печелите усмивки Simple Smile Heart  Simple Smile Heart

# 665
Много ми е интересно в последователни дни ли снимат? Тези хора 2 месеца плътно ли са във формата? Къде се хранят - цял ден тичат насам-натам - кога обядват? Къде вечерят?
След отпадането на някоя двойка, къде спят другите? Ясно е че между първия и втория състезателен етап едните спят на бивак, само първите на хотел?  А в другите дни? Въобще такива вътрешно организационни неща са ми интересни. Ако някой има инфо, ще се радвам да сподели

# 666
  • София
Явно им дават сандвичи на обяд, защото близначките в един момент заложиха "утрешните ни сандвичи". Simple Smile

# 667
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Явно и за малки паузи им дават някакви пари. В последния епизод ми се мерна, че едната двойка докато си чака яйцата пиеха кафе. То ако им дават само гадни сандвичи каквито жеги бяха лятото нито един отбор нямаше да има сили да се състезава.

# 668
В единия от епизодите, когато майката и дъщерята качиха човек в колата да ги упъти, майката извади една пачка пари. Може би това са им били седмичните?

# 669
Забранено ли е да имат техни пари?

# 670
  • До морето
Забранено ли е да имат техни пари?

В оригиналния формат им дават пари за всеки етап, а последните, в случай че не са отпаднали - не получават никакви и сами трябва да се оправят. Но там парите ги ползват предимно за транспорт - таксита, автобуси, влакове.... На нашите им зачислиха по една кола и готово.

# 671
Относно полицая и дъщерята - в един от епизодите, жената от "Колегите" каза, че "Полицаите" и "Майката и дъщерята" си помагали, т.е. че имали симпатии. Така че е възможно, нещо да изскочи от тук. Дъщерята е от Велико Търново и не знам от кога е снимката, но ще имат етап от играта и във Велико Търново - във Военния университет. Между другото, в състезанието се видя и че те двете са в добри отношения и с "Актьорите". Почнах да се замислям, че всъщност там майката може да е душата на компанията за някои, а тъй като ние гледаме малка част от  кадрите, да не виждаме това което виждат останалите.

# 672
В началния епизод май им дадоха пари.

# 673
Малко по-страничен въпрос ми изникна, който вероятно е засегнат из другите теми в раздела, но отсега се извинявам, че не ми се търси Laughing.

Някой поствал ли е рейтингите на предаванията в последните седмици, понеже ми е интересно как се справят ОСГ и Бягство към победата с ИВ и другите продукции на Нова?

# 674
Всяка седмица Diavolo ги поства в темата за "Тв спамо чат".
Ето в тази тема
https://m.bg-mamma.com/?topic=1654593

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 16:42 от Fortuna

Общи условия

Активация на акаунт