Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №1

• 32 722
  • 782
  •   1
Отговори
# 645
И на мен са ми симпатични. Момичетата хич не са зле. По-експанзивни са и в началото бяха създали грешно впечатление.

Майка и дъщеря вече да си ходят.
Жалко, стисках палци за Барманките, яд ме е много, че така се забавиха. Женените пак сред първите, колкото и да не харесвам жената им признавам, че са добри. Явно брата и сестрата ще си ходят днес.

# 646
  • София
То и ние мръднахме само като ви гледаме. Смеем се, ама е тъжно. Целокупният ни народ (тия дето сме останали) е мръднал и затуй управителите на държавата  (красива страна, никаква държава) не мърдат от келепирната софра.
Но да не си разваляме вечерта. (В паралелното гледане - даже не паднахме от Люксембург на картофената нива в Пд...)

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 22:11 от EmBrother

# 647
  • Враца
Може ли някой, който е гледал по-внимателно от мен предните епизоди, да ми каже каква е предисторията на сестрата от двойката "Брат и сестра"? Тя каза нещо, че ако спечелели, трябвало да забременее... нещо такова беше. За какво става въпрос?

# 648
  • Sofia
Кои отпаднаха?

# 649
  • София
Неприятните брат и сестра отпаднаха.
Майката и щерката пак на косъм. Да видим докога ще оцеляват. 😊

Днес епизода ми хареса. Беше много динамичен и с доста обрати. И мисиите бяха по-интересни и забавни.
Женените от 11 на 2 място?! 😮 Много са добри.
Актьорите пък от 1 чак до 7 място в края на етапа, жалко. След тях останаха трите най-слаби двойки от останалите в момента във формата, така че това е много лош ден. Но нищо де, важното е да продължават.

На фотосесията се пуснаха колегите, фармацевтите, актьорите и женените (и то по желание на жената).
Ехх, къде са барбитата, когато ти трябват... 😀😛

Женените, барманките и актьорите ако не се лъжа бяха трите двойки, които не се сетиха веднага за Сапарева баня.
Женените с най-добре сварените яйца според Ивет.

Барманките се ядосаха много по едно време, а бяха все първи или втори, загубиха самообладание и излязоха от тройката. Не трябва да се водят толкова от емоциите, а са оправни и ми харесват.

Дотук етапните победители с парчета от картата са:
Женени / Женени / Сгодени / Полицаи

# 650
  • Другата България
Тъкмо мислех да го гледам, но ти така го преразказа, че ще пропусна.
Тенкс.
Сапарева баня е лесно, как можеш да се объркаш...вероятно горещия извор е бил жокер?

# 651
Не ми хареса разхищението на яйцата, а после като разбрах,  че ще лапат черешите и ще ги плюят смених канала.

# 652
Хареса ми епизода, особено след петъчната скука. Когато задачите са по-динамични и изискват съобразителност, а не просто знания, става по-забавно и тогава и небето е по-синьо, тревата по-зелена, дори и черешите по-червени.
Браво на барманките, че не се съблякоха. За миг се притесних, че може би майката ще го направи, но явно не е чак толкова "щура" (слагам го в кавички, защото всъщност друга доста по-груба дума ме е в ума).
Правилно ли чух, че според близначките около гейзера мирише на развалени яйца от яйцата, сварени от участниците преди тях?
На женените не може да се отрече находчивостта и умението бързо да вземат правилни решения. Илиана ме изненада с избора да правят фотосесия, но пък запази някакъв свян в позите и скри много от себе си.
Харесвах колегите, ама след фотосесията им слизат няколко места надолу в личната ми класация.
Инфантилното поведение на фармацевтите почва да ме дразни все повече.
Братът и сестрата отпаднаха закономерно. Най-безличната двойка, освен че момчето на няколко пъти си изпуска много нервите. На сестрата силно желая да ѝ се сбъдне личната мечта.

# 653
Преди да споделя мнение за епизода, тези дни говорих с един приятел, който също следи формата и като го попитах за коя от двойките е, веднага каза Радо и Илиана. Оформяме им скромен фенклуб Laughing.

Доста неща се случиха за един ден. Женените направиха най-силния етап от двойка за целия сезон. От последното 11-то място, до втори, е брутален скок. Не само си подобриха позициите за следващата седмица, но според мен почват да влизат в главите на противниците и да ги респектират. Видяхме подобни коментари от актьорите, а барманките, дори бяха разклатени, от факта, че бяха изпреварени. Даже май за тях е по-добре, че не спечелиха, понеже съвсем щяха другите да се настроят срещу тях.

Видяхме лек скандал между полицаите и барманките, който ми се струва нормален за подобна игра, но в толкова ранен етап, добрите отношения с другите са по-важни от 1-2 позиции нагоре, когато не си застрашен от отпадане.

От задачите се открояваше тази в сервиза. Първите 5-7 двойки, според мен можеха да изберат каквото искат, като интересното е, че 4, именно от тях, избраха календара. Последните, които бяха видимо закъсали с времето, не решиха да изберат този подход и да спестят време, за което не ги съдя, но просто е любопитна ситуация. Има го момента, че примерно брата и сестрата да се бяха съблекли и позирали заедно за снимки, щеше да е вероятно неудобно за тях. Забавното беше, как в двете смесени двойки, които избраха календара, именно Габи и Илиана бяха инициатор.

Братът и сестрата не се отличаваха с нещо особено и няма да липсват, но аз предпочитах майката и дъщерята или близначките да си ходят. Не ми носят добавена стойност, особено вторите.

Пак ще си кажа, че въпреки някои минуси, това е най-готиния формат за нашия ТВ сезон, надявам се да продължи така и догодина да имаме ново издание.

# 654
  • До морето
Стана ми смешно накрая Стаси като каза "Вие сте последни!" И братът: "Е, чак пък толкоз!" 😂😂😂😂

До последно не му се вярваше, че си тръгват и гледаше малко като треснат. Отделно Стаси му пожела да е по-толерантен и съвсем го остави замислен до края 😀

# 655
Да, бе, замислен! С какво? Laughing Този се имаше за някаква много голяма работа. Неприятник!

# 656
Може ли някой, който е гледал по-внимателно от мен предните епизоди, да ми каже каква е предисторията на сестрата от двойката "Брат и сестра"? Тя каза нещо, че ако спечелели, трябвало да забременее... нещо такова беше. За какво става въпрос?
Не мисля, че има предистория, просто беше вметната тази сцена.
И за мен това е най-интересното предаване този сезон, но не съм сигурна дали напълно харесвам правилата.

# 657
Аз много започнах да симпатизирам на Барманките. Готини момичета, показват знания и умения.
И трите мъжки двойки (Артисти, Фармацевти, Полицаи) ми харесват. Не се справят винаги блестящо, но са свежарки и ме забавляват.

# 658
И аз симпатизирам на мъжките двойки, особено след като видяхме спортсменските отношения между Полицаите и Актьорите.
Не мога още да харесам Женените, но признавам, че играят добре и вероятно ще бъдат сред финалистите.

Попаднах във Фейсбук на една прясна снимка от вчера - Полицая и дъщерята
Скрит текст:

Някои от участниците са активни във ФБ страницата на предаването.

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 18:12 от Мари72

# 659
  • София
Полицаят и дъщерята да не са гаджета?

Общи условия

Активация на акаунт