Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №1

• 32 724
  • 782
  •   1
Отговори
# 630
  • До морето
Аааа, ок. Толкова съм гледала значи, щом съм го пропуснала това за канчето 🫣

# 631
Аз, ако участвам в нещо такова и трабва да ги ям тия неща, съм аут... Трабва да има алтернатива. Ма като гледам всички предпочитаха да ядат ужасни неща, но не и да носят вода. Нямаше да е от езерото, нали била отровна.

# 632
  • София
Аз, ако участвам в нещо такова и трабва да ги ям тия неща, съм аут... Трабва да има алтернатива. Ма като гледам всички предпочитаха да ядат ужасни неща, но не и да носят вода. Нямаше да е от езерото, нали била отровна.
От езерото в парка, не от мината. Smile
До мината и обратно ще е над час пътя, те докато тръгнат и водата ще е изтекла от пробитото канче.

# 633
Готина хрумка с варенето на яйца в днешния епизод 😁

# 634
Ее ужас колегите са бая напред.  Дано някъде се загубят или пак спукат гума Joy

# 635
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
И този епизод много ми харесва, интрига се завързва за първото място. Като жена стискам палци за Барманките да изпреварят двата мъжки отбора.
Майка и щерка са ми като Бийвъс и Бътхед.

# 636
Музикантите в началото пак тръгнаха в грешна посока. Веднъж не я нацелиха от раз 🤭
Родната полиция смята с коефициенти - на изстиване 🤣

# 637
Какво им харесвате на тия колеги, особено на Габриела с тия кръчмарски напеви, отврат.

# 638
Има нещо в нея, което ме дразни и което попринцип не е възпитано да се обсъжда, но ..видя ли жена със занемарени зъби и се дразня много.

# 639
Еее Ванка, тъкмо вечерях 🤮🤢

# 640
E, след фотосесията им, зъбите ѝ са най-малко дразнещото нещо... Бляк!

# 641
Близначките как се сетиха, че тунелът не е Витиня, както казаха първоначално, а Траянови врата? Ей така от нищото изведнъж дадоха, че са на път към правилното място ....

# 642
  • София
А имаше и жени, които смениха маслото. Браво! И в момента. (Даа, в Б-я всеки сам си оправя колата - освен мутресите и ония, дето влизат в Ергена и ББ.)
Това с еротичния календар беше излишно. Но епизодът е готин (отново, и вчерашният) и даже с гости гледаме телевизора.
Трябваше (за екшъна( да им позволят да доливат вода от шадравана на гейзера - и тъй да си преценяват колко да държат яйцата. Ма, как пък почти никой не ги яде, жалко.
Днес като че ли, повече знаеха географията.

Хахааа, като минете върлото..., какво е "върло". Е, даже в мое младо време, като ходихме по бригади всяка есен - бая диалекти научихме. И познанието си остава.

# 643
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Жалко, стисках палци за Барманките, яд ме е много, че така се забавиха. Женените пак сред първите, колкото и да не харесвам жената им признавам, че са добри. Явно брата и сестрата ще си ходят днес.

# 644
Финал в Хисарлъка. Разследващите първи, а женените наваксаха до второ място. Поздравления за участниците. Брат и сестра отпадат?

Общи условия

Активация на акаунт