Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №1

• 32 725
  • 782
  •   1
Отговори
# 615
  • София
И на мен не ми беше интересен, въпреки че завърши в родния ми град. На Острова има толкова интересни неща, те ядоха крака, егати Joy "Краси, този крак прилича на крак! ....Ама той до преди малко е ходил, бе!" Joy
Ставах да не гледам яденето на гадости, ама то и от говоренето само ми ставаше зле, брррр. Играта с Менделеевата таблица беше мега скука. Абе, не беше моята серия.
Утре Хисаря?

# 616
Епизод, в който имаше доста обрати. Дадоха се локации, които да объркат двойките.

Изненадан съм, че доста двойки не познаха Столетов. При женените, Илиана май правилно се беше насочила, но мъжа и я обърка. Фармацевтите също доста се замотаха, особено в първи етап.

Задачата с химичните елементи е тегава за първите. Особено, ако изтеглиш по-непопулярни елементи, може да си навъртиш километраж.

За гадостите, би ме било гнус да ги ям, но е нормално да има и такива задачи.

Утре се очертава интересно, защото две от много силните двойки - фармацевтите и женените, тръгват последни. Много се надявам да се спасят и двата отбора, защото има какво да покажат, а и има други по-заслужили за отпадане. Музикантите, майката и дъщерята и близначките, няма да ми липсват.

Актьорите заслужено спечелиха и са може би топ фаворит като умения и синхрон.

# 617
  • Другата България
И на мен не ми беше интересен, въпреки че завърши в родния ми град. На Острова има толкова интересни неща, те ядоха крака, егати Joy "Краси, този крак прилича на крак! ....Ама той до преди малко е ходил, бе!" Joy
Ставах да не гледам яденето на гадости, ама то и от говоренето само ми ставаше зле, брррр. Играта с Менделеевата таблица беше мега скука. Абе, не беше моята серия.
Утре Хисаря?
А толкова добре започна, с “бисерите“ за Скобелев, Столетов и Гурко....и “генерали - минерали“......JoyJoyJoy
Органически не понасям майката, а тя не млъква, и не млъква, и не млъква....

# 618
  • София
Ох, да, майката когато и да си замине, все ще й е късно Simple Smile

# 619
Странно ми е, че Радо е от Пазарджик, но не се сети за рудника. Не очаквах женените да са последни.

Разследващите полицаи набраха скорост, от симпатичните двойки са ми. Радвам се, че Актьорите са първи. Барманките ме изненадват приятно.

# 620
Аз не мога да повярвам , че толкова неграмотни и необразовани  двойки са избрали .
Този епизод поредните бисери :
полицаят “ Ами то Столетов е разговорното име на Скобелев”
Едно време  фармация и медицина учеха по-умни младежи.
Може би само актьорите и колегите не дразнят с малоумие. Барманите днес по-добре.

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 00:27 от gerido

# 621
  • София
BTW. Бърди, много ви е хубав "Островният" парк. Скоро ме водиха там (бях на гости) и ми хареса разнообразието, скулптурите и особено динозаврите (макар, докато бяхме, да не ръмжаха, един пазач каза, че нещо били се развалили).

# 622
  • София
Хубав е, да Simple Smile Аз от много години не живея там де, но гледаме да се разходим винаги като сме в града при нашите. В ученическите ни години беше много запуснато и страшничко място.

# 623
Аз също съм от Пазарджик и се радвам, че завърши етапа именно там, още от пейките на синхроните го познах. Това се водеше най-дългата пейка в България, не знам дали още е така.
Впечатлих се колко бързо се сетиха , че става въпрос за Пазарджик.
Колкото до учасниците - не искам все пак Женените са си ходят защото не го заслужават. Има двойки, които са повече за тръгване от тях -майката и дъщерята и близначките примерно. Харесвам Актьорите, Сгодените, Колегите и до някъде Фармацевтите. А и разследващите в някаква степен. Това ми е моя топ 5. Другите според възможностите си да си ходят.

# 624
  • София
Пореден скучен епизод. Това с менделеевата таблица не беше измислено добре. И беше много досадно за гледане.
Първите двойки са прецакани за сметка на последните. Не знам чия хрумка е това, но не, не се получи добре.
Както и с яденето на гадости. Не знам кому е нужно.

Музикантите все тръгват в погрешната посока и изведнъж получават глас свише или просветление и се спасяват. Дразнещо е вече. Много двойки се омотаха със Столетов и Скобелев. Ами пропуски в историята са това. Не го очаквах точно от колегата ама случва се.

Жената от женените леко се кротна, тя сама си каза, че сега като не са на 1 място и е по-леко на душата и повече се забавляват. Не вярвам да отпаднат, абсурд.

Фармацевтите имаха много малко празни квадрачета (май само осем ама не съм сигурен) и се объркаха. Значи и това не знаят, там където би трябвало да имат знания, нива над останалите. Полицаите учудващо бързо се справиха, браво, ама извън тази задача и те имат доста пробойни.

Иска ми се утре да си заминат близначките, брат и сестра, музикантите или фармацевтите.

# 625
  • Другата България
Довечера. Blush
Аз съм твърдо за майката и дъщерята, и за близначките след тях.
Да си ходят.

# 626
  • София
Впечатлих се колко бързо се сетиха , че става въпрос за Пазарджик.
Е те съвсем ясно им го бяха написали в указанието. Регистрационните номера на МПС започващи с РА.
Ако и от това някой се беше объркал и да тръгне към Разград или Русе...

# 627
  • София
На мен ми хареса епизода. Динамичен и интересен. Не са ги карали да ядат чак такива гадости, няма нужда от толкова драматизъм и лигавщини.
А, че истеричката от женените "повярва", че водата в кофите е от рудника и е отровна, беше супер тъпа сценаристка хрумка.

# 628
  • До морето
Адски ме напряга бързото говорене на "женената", защо не й слагат субтитри? Направо ме заболява главата от напъване да члено-разделям 😃 вместо нея.

Това с Менделеевата таблица беше тъпо измислено. Хем си първи, хем си най- прецакан. Макар че беше приятно разнообразие да ги питат нещо НЕсвързано с историята.
Колкото до яденето на гадости - в оригинала на предаването подобни задачи винаги са една от две опции. Примерно или ядеш набързо и продължаваш, или трябва да направиш нещо далеч по-времеемко. Но така на 10 метра от финала на етапа да те принуждават да ядеш гадориии....иначе какво?! - отпадаш. Ми тъпо е!!!!

# 629
  • Враца
Адски ме напряга бързото говорене на "женената", защо не й слагат субтитри? Направо ме заболява главата от напъване да члено-разделям 😃 вместо нея.

Това с Менделеевата таблица беше тъпо измислено. Хем си първи, хем си най- прецакан. Макар че беше приятно разнообразие да ги питат нещо НЕсвързано с историята.
Колкото до яденето на гадости - в оригинала на предаването подобни задачи винаги са една от две опции. Примерно или ядеш набързо и продължаваш, или трябва да направиш нещо далеч по-времеемко. Но така на 10 метра от финала на етапа да те принуждават да ядеш гадориии....иначе какво?! - отпадаш. Ми тъпо е!!!!
Имаше алтернативна опция. С някакво пробито канче да носят вода от езерото и да напълнят 1- литров съд. Просто никой не искаше да тича до езерото за капки вода. Явно се бяха поизморили от мъкненето на кофите. А и яденето отнема доста по.малко време.
Иначе аз сигурно бих носила водата. Вероятно може с пръсти и длани да се затиснат някои от дупчиците и да се донесе на 4-5 ходения. Плюс това, ако не си първи и си някъде към средата- за какво точно да бързаш? Нямат обща класация, а си е епизод за епизод, така че все тая.

Общи условия

Активация на акаунт