Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №1

• 32 734
  • 782
  •   1
Отговори
# 600
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Жената от женените и тя бисер след бисер реди. Стискам палци те да са следващата си отишла двойка.

# 601
Тая Илиана трябва да прави уникална мусака. Иначе не виждам ,защо Радо я е избрал Trollface

Айде на "МАнделеевата таблица"

# 602
  • София
Хит след хит, гол след гол; нЕма такова предаване!
МАндалей, ти пък каква схема си направил, малей, да Умрат хората, докато я наредАт.

# 603
  • на село
Менделеевата таблица, че аз съм я учила преди 40г Joy никога не ми е трябвала,  шанс да помня кое къде- никакъв.
Добре, че чоя мъж преди около 15г завърши агроном,  та поне по- скоро се е сблъсквал с нея Joy.

Харесва ми, че актьорите и полицаите са първи и се кефя, че женените се замотаха, съжалявям за колегите.

# 604
това с яденето на гадости преди финала са го измислили за да намерият работа и на тримата водещи, защото определно един от тях е излишен

# 605
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Не очаквах точно от Фармацевтите да са толкова назад, те съвсем забиха, какъв Крум при освобождаването от византийско робство,  какви пет лева, семпла работа.

# 606
Оф, много зле са и фармацевтите, а в началото ги харесвах. Чакам ги сега да се о*ерат на периодичната система и ги зачерквам тотално.

# 607
  • на село
А аз си мисля, че само те знаят таблицата, ама то докато снигнат ще са останали 2- те свободни места за елементи.

# 608
А аз си мисля, че само те знаят таблицата, ама то докато снигнат ще са останали 2- те свободни места за елементи.
Абсолютно! Няма да могат да блеснат 🤣

# 609
Трябваше да махат отговорите на вече минали през играта с таблицата.  Не са го измислили добре

# 610
Много нечестно е така, първите отбори се мъчат с много празни квадрати, последните имат много по-малко празни възможности да сложат елементите и съответно да сбъркат и да се забавят, прецакват определено първите 4, 5 отбора.

# 611
  • Другата България
Същото писах.
Затова и не ми харесва тази задача.

# 612
На мен пък ми хареса, че се дава шанс да изгубиш по-малко време, точно обратното на състезателните игри от предишните епизоди.
Жената, която каза Цар ИВАН Асен много забави двойката, а тук знанията им попречиха - ако бяха се доверили, щяха да видят на картата Цар Асен и направо да тръгнат натам.

# 613
Айде бе, колко от вас ще решат задачата с таблицата? И не виждам да е толкова срамно да не знаеш подредбата. Едно е да не знаеш как се изписват основни елементи, ама чак пък драма, че не знаят кое подред е?
То пред телевизора и аз мога да ги изредя...

# 614
Не ми беше интересен епизода. Започна добре с брането на лавандула, но яденето на очи, кокоши крачета и сурова риба беше отвратително. Дано утре ни чака по-забавен епизод. Драма ще има, това е ясно.
Барманките ми стават все по-симпатични

Общи условия

Активация на акаунт