Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №1

• 33 052
  • 782
  •   1
Отговори
# 705
Музикантите са много лигави и незнаещи....

Мъжът е доцент от Техническият университет по Електротехника

https://www.researchgate.net/profile/Emil-Rachev-2

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 20:05 от mamata_mia2

# 706
В началния епизод май им дадоха пари.
Да, явно правилно съм запомнила. Ето коментар от Иван във ФБ:

# 707
  • Враца
А как се снимат предаванията? Дали са в последователни дни, или само в уикендите?... Някой знае ли как е разпределението и за колко време горе-долу се снима целия сезон?

# 708
  • София
Снощи ми се стори много странно, че всички се сетиха прекалено бързо за с. Ключ. И то, при положение, че някои не знаеха елементарни неща досега.

# 709
Да, вчера бяха много подготвени. А и ми се стори, че някои имаха и прически направени

# 710
  • София
Мисля, че Слави Клашъра има клипчета за Ключ, а много хора се "образоват" от такива видеа, особено по-младите като близначките. Simple Smile

# 711
Снощи ми се стори много странно, че всички се сетиха прекалено бързо за с. Ключ. И то, при положение, че някои не знаеха елементарни неща досега.
И не само снощи. Помагат им 100%. Няма как близначките да не знаят елементарни неща като къде е роден Васил Левски, което и децата в детските градини могат да го кажат, а да знаят за с. Ключ. Имаше и други неща, които изискваха малко повече четене и знания, и за които се сещаха  почти веднага, ей така от въздуха.

# 712
Ох, тази Илиана е уникална. Защо не ми каза, че тръгваме от Рупите? Моля? Не била объркала пътя, а началнаъта точка. Не мога. Не мога да я търпя тази жена. Дано отпаднат днес.

# 713
  • Другата България
Ей, тази жена, хем виновна, хем пак не спира, и не спира, и не спира, и не спира....какви нерви трябва да има човек, какво търпение, за да изтърпи всичко това, ако е и ежедневно, а то вероятно е, как се живее така....
Ох, тази Илиана е уникална. Защо не ми каза, че тръгваме от Рупите? Моля? Не била объркала пътя, а началнаъта точка. Не мога. Не мога да я търпя тази жена. Дано отпаднат днес.
Няма да отпаднат скоро, точно заради нея, а и са интересни персонажи.

# 714
Кмета не е ли Мустафа от Фермата?

# 715
  • София
Не знам до кога - но гарата се наричаше "Аврамови колиби" и е на теснолинейката.

# 716
И пак е по детски гащи тая чума... Как пък не се съобрази, че по селата ходят и то в Рибново, където са други нрави, известни на всички. Малко уважение към местните обичаи и нрави не е лошо да има.
Ето, барманките - фръцли били, не знам си какви като почна предаването, а се оказаха и умни, и учтиви, и възпитани, и съобразителни, и уважителни!

# 717
  • Другата България
“Бързо, бързо, тръгвай, хайде, бавиш се, бързо, тръгвай, чакай, тихо, ....аааа, няма да стане така, бързо, слизай, слизай, слизай ти казвам...“ и защо да слизат и двамата, след като тя тича като кобила, пита си сама, отговаря си...Радо е просто като някакъв неин придатък, никакво право на мнение няма горкия, а когато си позволи да има, веднагически е туширано.
Кмета не е ли Мустафа от Фермата?
Той е.

# 718
  • Другата България
Май е ред на музикантите да отпадат.
Но пък те и са много скучни.
Въпреки, че и аз не разбрах как близначките ги изпревариха, в един момент се чудиха къде е Рибново, в следващия момент ги дават с кус-кус /а/......

Пътуването с тази теснолинейка обаче е голямо приключение, а и е доста живописно преживяване.

# 719
  • София
А съм пътувал с нея преди 30+ год. и беше още по-голямо приключение! Има 180-гродусови виражи, и гледаш (от прозореца под/над теб) откъде си минал преди 3 мин. Голяма красота е.

Общи условия

Активация на акаунт