Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №1

• 32 715
  • 782
  •   1
Отговори
# 690
  • на село
И аз така, звукът на зурната ми бърка в мозъка, сложно ми е това със стъпките и защо музиката ми е повече към турска Confused

# 691
Аз натискам мутето, когато засвирят 😊

# 692
  • София
Знам вече как мога да се самоубия: 10-тина мин. от пищенето на зурните и отгоре им съпругата (Илиана ли беше?) да ми каканиже. Ще пукна без зор.
Тя ще ми вика: Давай, давай, давай, ще се успокоиш, давай... аз ще си представя с последен дъх Confortable Numb на Флойд от лайва в Насау и ще си отлетя.

# 693
  • Другата България
КльОкотница! Битката при КльОкотница“.

Илияна наистина е ....не знам дали това може да се имитира, или човек да се преструва, че е такъв.
Четох в страницата на предаването  доста положителни мнения за нея, от други участници, ама ...за мен е нетърпимо, прекалено нетърпимо. Това момче Радослав, явно наистина много държи на нея, за да понася така стоически отношението ѝ.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 21:58 от Merri_An

# 694
Избива ме на агресия тази съпруга честно.
Вика му давай, давай и после той да се успокоил. Ей начииии, направо не е истина. Как може

# 695
Мен хита на близначката Благо Димитров ме потресе най-много. КльОкотница пасти да яде. Комбинираха Димитър Благоев и Блага Димитрова, а после не го знаела кой е.

# 696
Мен хита на близначката Благо Димитров ме потресе най-много. КльОкотница пасти да яде. Комбинираха Димитър Благоев и Блага Димитрова, а после не го знаела кой е.
Пак добре, че не почнаха да търсят Благо Джийзъса Trollface

# 697
  • София
Ейй, утре пак по нашия край, Дорково, язовир Батак и може би Света Петка или Юндола с носиите. Ще гледаме с кеф Simple Smile

# 698
  • Другата България
Аз си признавам, че за Долене чух за първи път, и определено ми “възбуди“ интереса.
А уж съм обикаляла по оня край....

# 699
Най-култовият момент в целия епизод за мен, беше още в началото, когато фармацевтите търсеха Благоевград и проведоха следния разговор с култов човек, изглеждащ около 60 години:

- Знаете ли кой е основал БСП?
- Къде, тука ли (в Кюстендил)?
- Не, по принцип.
- Не, тука комунисти няма!

Просто се размазах на тази сценка и съм се смял няколко минути.

Иначе, задачите бяха готини, най-малкото защото са свързани с българския бит и култура, особено шиенето и танца. Женените виждам, че са "злодеите" на сезона за доста хора, най-вече Илиана, но аз пак да си кажа, че много се кефя, когато някой е до тогава степен надъхан, защото създава напрежение в играта. Аз не съм бил спортист, но съм участвал в доста състезания, свързани със специалността ми, при това в отбор. В тази връзка и аз винаги супер много съм мразел да губя и в режим на надпревара съм бил безкомпромисен, така че не мога да я съдя. Според мен два подобни характера в играта не биха успели и е нужен баланс. Вече, ако извън задачите се държиш така, става проблем.

Каквото и да говорим, желанието и самочувствието и не са без покритие и видимо се справя много добре в задачите, което я прави много интересен образ, макар и да е злодей за мнозина.

Мен далеч повече ме напряга поведението на майката, че и дъщерята, които освен че говорят с отвратителен диалект, са ми много дразнещи цялостно. Близначките са по същия начин и много се надявам да отпаднат, но имам лошото усещане, че пак ще останат и музикантите ще се заминат. Те самите не са дразнители, но идват леко безлични и не мисля, че ще липсват на много зрители.

# 700
  • София
Хареса ми епизода. Общо взето всичко в него.
И задачите бяха много забавни и как да се изразя, телевизионни. А Рупите е велико място. Баба ми ми е разправяла много, а и тя се е познавала с баба Ванга, няколко пъти се е срещала с нея и съм слушал толкова истории. Simple Smile

Не ми харесаха само истериите на Илиана. Тази жена не се спря. Добре, уважавам хъса и състезателния и дух ама по дяволите тази жена не спря да излага мъжът си. Не се ли съобразява поне малко, че това шоу ще се гледа в национален ефир от хиляди хора. Овиква го непрекъснато, прави му забележки за щяло и нещяло и как само най-безцеремонно му измъкна писмото със задачата при Краси с шиенето. Чак на него му стана неприятно. Пфф.

Изненадах се, че актьорите така се замотаха с танца. Все пак са актьори по дяволите. Ядец.
Яд ме е и за барманките, които харесвам много ама пуста емоционалност. Няма, малки са още, поддават се.

Майката е опасна. Доста неща умее и ако няма чисто физически задачи ще се задържат доста в шоуто. Жалко, че щерката май никога през живота си не е спортувала. Нулева двигателна култура. Само как тича, ужас. Страх ме е, че във всеки един момент ще се пребие.

Дано днес не отпаднат барманките, че са на опасното 8 място. Но едва ли. Музикантите или близначките ще напуснат. Залагам на близначките. Време им е. Няма да ми липсват.

# 701
А кое изключва да са търг представители и да са фармацевти и да са учили фармация?

Възможно е, но искрено бих се учудила, ако е вярно. Според мен са учили нещо съвсем различно - примерно в УНСС

# 702
Музикантите са много лигави и незнаещи....

# 703
Кой беше участника, който държеше края на конеца, защото не знаеше, че се прави възел там? Да ме прощава, ама се смях със сълзи.

Довечера не очаквам обрати и или близначките, или музикантите ще отпаднат. Не вярвах, че ще го кажа, но съм за оставане на Близначките, защото макар и много бавно, показват все пак някакво развитие. А Музикантите тъпчат на едно място. Момчето има хубав глас и това е единственото, с което ще ги запомня като участници.

# 704
Някой ходил ли е в Долене? Изглежда много красиво. Толкова често пътуваме към този край, а не сме се сетили да отидем там.

Общи условия

Активация на акаунт