Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 87

• 29 376
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
Златни дръжки в Алито.
Лично съм пробвала тези, идеални са. Имам от същите и в черно. Здрави, МЕТАЛНИ дръжки, заоблените ръбове за мен бяха най-важното при избора.
(В линка има и други модели)

Линк:
https://a.aliexpress.com/_EvTnaNT

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 08:54 от second

# 631
  • София
На мен гардероба в коридора ми е на ромбчета.

# 632
На мен ми харесват много.

И на мен. То на мен и летвичките ми харесват. Някои неща просто стават супер хит и затова съответно и супер масови после. Макар че на тези цената май е по-височка и това може би ще попречи да влязат във всеки втори дом както това стана с летвите.

# 633
Аз в крайна сметка май също ще слагам летви, ММ ще ми опява много, но искам да сложа някакъв акцент на Тв зоната и шкафа. Ще са много малко, в цвета на паркета.
Още го мисля. Лошото е,че този с кухнята много ни забави и заради него може би няма да стигнем и до Коледа да се нанесем там, а без тази кухня нищо не мога да правя в стаята.

# 634
  • SF
Виждали ли сте подобни шкафове и тоалетки
Не мога да намеря освен бели, а искам да в леко кремав. Спалнята ще е в тези цветове с акценти в бордо. Едната стена ще е с тапет.
Искам да ви писна снимки на стаите и на банята, но не знам как става скрития текст от телефона.

Разположението в моята спалня е абсолютно същото. Такива, мисля, че може да се направят само по поръчка. Много ми харесват и на мене.

# 635
  • София
И аз съм в същата драма с кухнята. Чакам 19 октомври с нетърпение. Ама дали наистина ще ми я донесат тогава? И после електричеството, абсорбатора... Полудявам.
Утре ще получа пералня, хладилник, фурна и плот.
Но целия хол зависи от кухнята...

# 636
Бих поръчала, но ако го направя ще ги чакам до година до амина при този мебелист. А и той ням се каталога такива фризове.
Есме, това не е разположението на спалнята ни, горе-долу ще е подобно.
Рокстарнашата кухня беше обещана за края на Юли. После дата края на Август.
Сега последно каза до три дни ще звънне и идва да монтира(обаче това беше миналия петък). Не си вдига и телефона.
Всички уреди са купени и седят стоварени по стаите.
Вече много се изнервих наистина.Предния път я направи за няма и два месеца предишната кухня в къщата.

# 637
  • SF
Ако някой познава мебелист, който да ми направи горните мебели, да сподели.

# 638
Бих поръчала, но ако го направя ще ги чакам до година до амина при този мебелист.
Ей такива мотаници на майсторя ме тласнаха към Икеа. Кухнята ни не е от там и към днешна дата много съжалявам за това си решение. Навремето го чаках една година нашия майстор. Ми хубаво де, това беше отдавна. Ако към днешна дата реша да сменя само вратичките това означава още една година. Докато в Икеа - омръзва ти, поръчваш си сам други вратички и подменяш. Т.е. може да префасонираш без да се налага да чакаш мастити майстори.

# 639
Показвам спланята(все още строителна площадка).
Дайте акъл за цветове на мебели.
Принципно се колебая между бяло, тъмно дърво и кашмир🤣 леглото ще е бежово. Завесите бордо. Текстил също.
И се чудя дали в крайна сметка да не взема бели шкафчета, те ще изпълнят добре на леко по-тъмния под. Това не е цялата стая,в ляво на вратата има голям панорамен прозорец.
Разположението ще е-легло срещу вратата, над леглото изводите за климатиците и стенните аплици(тази стена е предвидена и за акцентна,но още обмислям).
Гардеробът ще е в дясно от вратата и остава стената срещу леглото. Попринцип има предвидено място за ТВ,но аз не искам да слагаме и още се чудим.
Там някъде до ТВ трябва да се сложи табуретка, огледало и тоалетка, което не го виждам как ще стане. И трябва добре да се помисли.
Прозореца е голям. Като цяло не мога да обхванат в снимка цялата стая за ада можете да добиете представа.
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 09:24 от Caroline_Bingley

# 640
  • София
И аз заради майстор се забавих за кухнята. Освен това, обяви твърде висока цена. Знам му каталога с материали, няма такива плоскости.
В края на краищата, май ще се пренеса и така. Имам хладилник, ще взема едно котлонче...
Пък ще чакам там.
Спалните днес вече ще са ми напълно готови.

# 641
Хайде ще показваш.
Ние и със спалните се забавихме. ММ дава извънредни дежурства и няма кога да пазаруваме.
Но ние имаме къде да живеем, уж не бързаме, каквото такова в крайна сметка.

# 642
  • Варна
Ние се нанесохме в сегашното си жилище веднага след като го купихме. Спалните бяха с мокет, който махнахме, застлахме цимента в едната с два наши килима и директно отгоре сложихме нов матрак. Така си спахме половин година докато оправяме малко по малко останалите помещения. Успявахме да се наспим еднакво добре както тогава, така и сега, на същия матрак, вече вдигнат върху поръчкова спалня. Идеята беше веднага след покупката на апартамента, да отдадем стария под наем и с наемите да ремонтираме и обзавеждаме, за да не си натоварваме бюджета. А и когато живееш в сърцето на ремонта, забелязваш повече неща и ти идват повече идеи, отколкото ако само посещаваш обекта за някой друг час.

# 643
И ние се нанесохме така, а имаше къде да живеем.
За летвичките, сложих и аз, но при нас беше единствения вариант да направим хубава, скрита врата на офиса на мм, който е преходен от хола. Ако не забравя, довечера пусна снимки.
При нас има още мноооого работа, но си правим всичко сами. Сега ще гласим стаята на малките (тапетите дойдоха, много бързо даже. Нямам търпение да ги налепим, но сега чакам един прозорец първо). После съм замислила нов кухненски плот, че този го сложихме за временно. Библиотека зад дивана, друг тв шкаф... Има си работа.
Такива мебели с фрезовани вратички ми излизаха наскоро, имаше доста избор и цветове. Ще потърся сайта и ще пиша.

# 644
Всеки си знае. Аз се радвам, че не ми се налага да живея в сърцето на ремонта, не бих си го причинила доброволно, но много хора нямат къде да останат и си обзавеждат стая по стая. Сигурно има и предимства.
Имам натоварени ежедневие, куп неща на главата и не си представям да живея така, не знаейки колко ще се проточи всичко.
То няма и как да живея -нямам пералня,нито кухня,базовите неща,лампи нямам даже още.
Това би ме изнервило изключително много.
Искам да вляза на ново и направено.
Но в първия миг, в който имаме поне един диван или едно легло ще преспя там🤣

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 10:28 от Caroline_Bingley

Общи условия

Активация на акаунт