Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 87

• 29 431
  • 756
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря, ще ги видя.
На мен ИКЕА са ми поносими като цена, но те нямат часове за проектиране за месец напред!
Пиши им на имейла за час, имат много повече часове от тези във формата за записване на час в сайта Hands V
Играя го този филм вече месеци наред, чакам още няколко модула да пристигнат, но по-голямата част от кухнята ни си я получихме.

Някой да има този диван или да има впечатления- дамаска, издръжливост? В момента е на много добра цена и се чудя дали на не го грабвам.
https://aiko-bg.com/product-33553011672

# 361
  • София
Отидох във Виденов и поръчах. Това е.
И диван взех, последно - тъмно зелен.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 14:24 от Rockstar

# 362
  • София
Така се прави! 👍😅

А по принцип задължително ли е през проектант? Не може ли сам да си нареди човек в програмата и да си купи каквото излезе, че е нужно и толкова?

# 363
  • София
Тъй като работя нещо подобно - в смисъл при мен идва човек и казва какво иска в определени параметри, а аз трябва да му го окомплектовам, предпочитам да отида при консултант с опит и познаване на продуктите да ме обслужи.

# 364
Аз съм си харесала този диван - https://www.ikea.bg/products/landskrona-4-mesten-divan-s-lezhanki/99554303/?_gl=1*1tti3qw*_up*MQ..&gclid=CjwKCAjwl6-3BhBWEiwApN6_ktAz67fYDZVqniB54y6Yxnr3R5pPG9tg4l7GNu5m1BKLl8dp6k5iWRoCBssQAvD_BwE
Ще се радвам някой да се включи с отзиви.

# 365
Аз съм си харесала този диван - https://www.ikea.bg/products/landskrona-4-mesten-divan-s-lezhanki/99554303/?_gl=1*1tti3qw*_up*MQ..&gclid=CjwKCAjwl6-3BhBWEiwApN6_ktAz67fYDZVqniB54y6Yxnr3R5pPG9tg4l7GNu5m1BKLl8dp6k5iWRoCBssQAvD_BwE
Ще се радвам някой да се включи с отзиви.
И аз го гледах по едно време, но това, че калъфът не се маха ме спря.

# 366
Здравейте!

Предстои ми обзавеждане на апартамент.
Можете ли да ме споделите откъде черпите вдъхновение и идеи?

# 367
  • София
Лични желания, магазини, pinterest, ютуб, инстаграм, телевизии цели има за обзавеждане... 🤷‍♀️

# 368
Абе, по-добре човек да не гледа, че...Simple Smile
Най-общо става максималист в среда, която не го предполага за масовия потребител. Ама и аз гледам, де, даже много обичам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 369
Аз да се оплача,че се простих с идеята си за бели первази и няма да стане това, което исках.
Купих первази в цвета на ламината, натурално дърво.
Обикалях в магазина, налагах едно до друго цветовете, ми не ми хареса с белите.
И в крайна сметка взех тези.
Сега всичко, което с месеци си представях отиде на кино. И за пореден път се убедих, че аз може много да гледам, но това което гледам може или да не стане или да не е приложимо.
И ламината е съвсем друг цвят, от този, който първоначално гледах, но поне нацелих с цвета на кухнята, защото си носех парче.
Утре почват да го редят.
Сега, хем ми хареса много това, което избрахме, хем ми е криво, че първоначалната идея няма да се осъществи. Абе откачена работа, зодия везни 🤣🤣🤣
Тъй, че май наистина е по-добре вече нищо да не гледам, а да го карам на мостри и усет.

# 370
To затова не се копира, а само се черпи вдъхновение. Копираш идеи, а не изпълнение.

# 371
Не си сама Caroline_Bingley.
Когато обзавеждах къщата - едно имах наум, но друго стана. Пример: мечтаех си за бяла дограма, но на мазилката на къщата и интериора изобщо нямаше да върви....и се наложи да е кафява, ама вече не съжалявам. Бялото изобщо нямаше да отива в сегашния вид.

# 372
Ох, не знам. Аз вече съм се настроила, че каквото и да направя после все ще съжалявам и в един момент няма да ми харесва.
Просто това ми е природата.
Поне за цветовете на стените, мазилката и банята категорично съм много доволна.
Кухнята ни е почти готова.
Другата седмица ще ни я монтират.
Там пък направо си ме е страх какво ще заваря.
То и не знам, от друга страна пък сега това, квото е много на мода води до там, че всичко вече става еднакаво.
Бяла е дограмата, вратите също са бели.
Стои горе-долу, но не така добре, както стои другия цвят.
Не знам, може и да сгреших, каквото, такова.
ММ изобщо не го хареса с белия перваз.

# 373
  • София
Аз го изтрих, защото реших, че за первази за прозорци пишеш, въпреки, е и за подови нсй-харесвам бели.

# 374
Аз го изтрих, защото реших, че за первази за прозорци пишеш, въпреки, е и за подови нсй-харесвам бели.
За подови. Може да не съм се изразила правилно. И аз искам бели, много, но в крайна сметка се отказахме.
Дано не съжалявам. Ако много не ми хареса как стои, ще му мисля да ги махат и да слагат други.

Общи условия

Активация на акаунт