Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 87

• 29 836
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
  • Street of Dreams
В крайна сметка поръчах от този сайт. Да видим какво ще дойде. И кога. И дали Grinning

Държа на отзив и особено на снимков материал, когато им дойде времето. Кой модел поръча?

Ще дам, задължително. 2-4 седмици е доставката, защото точно тези не са налични за експресна поръчка.
Спрях се на тези, както и това.
Много са сладки мишките, но аз се влюбих в цирка.😅Представям си го за Горна половина на стена.

# 346
Аз много му се чудих и на него. Всичките са им много романтични ❤️

# 347
  • SF
Значи може да се поръча по-малка???
С тебе имаме еднакъв вкус.

# 348
  • София
https://www.ikea.bg/products/idanas-tapitsirano-leglo-s-povdig-m … hanizam/90458966/
Ето го за матрак 140/200 без крачета с ракла.

# 349
Точно днес ми се отвори във Фейсбук един интериор с това легло на Interiors by Marillian. Много ми хареса комбинацията със зелено и месинговите аплици.

# 350
Значи може да се поръча по-малка???
С тебе имаме еднакъв вкус.

Нее, две ролки са в комплект. Аз взех един, който трябва да ми стигне точно за мястото, за което го мисля. Бих взела и още един, но четвърта няма какво да я правя.

# 351
  • София
Ох, закъсах. Обявиха ми твърде висока цена за кухнята, а пък нямам идея за друг майстор. В Икеа ще трябва да чакам, ще трябва аз да меря...
Въобще нямам идея какво да правя.

# 352
  • София
drago_2008, много нежен дизайн с тази розова спалня. Не че си падам по розовото, но ми хареса.
Обаче ми избоде очите кривата стая и твърде малкото разстояние към терасата. Не знам как изобщо се минава и се отваря вратата.

# 353
Здравейте отново! Кой магазин препоръчвате за дивани? Засега съм разгледала подробно Икеа и Feydom, ще разгледам и Jysk. Не ми се ще да е само онлайн магазин, за да може да се изпробва диванът на място.

# 354
Здравейте отново! Кой магазин препоръчвате за дивани? Засега съм разгледала подробно Икеа и Feydom, ще разгледам и Jysk. Не ми се ще да е само онлайн магазин, за да може да се изпробва диванът на място.
Нашият е от Айко. Вече 5 години го ползваме и държи, въпреки старанието на децата да го счупят.

# 355
Rockstar, виж Ирим. Не са най-топ, но имат доста възможности и цените са под икейските. Почти всичко имат като модули за сравнително бързо, а доста от представителите им предлагат монтаж.

# 356
Ирим никак не са лоши и има доста добри отзиви за тях.

# 357
Две години вече с Фейдом. Може да се свалят калъфите и да се пере. Много добре се държи и като дамаска, и като удобство за сядане - не е хлътнал, не се е сплескал. Употребява се интензивно. Аз ги харесвам много и като дизайн. Има възможност за спане, а в зависимост от модела става на спалня даже, има много удобна ракла-подлакътник, където си прибирам одеалца и други, слагам си на него чашката за каквото пия или книжки - много е функционално измислено.

# 358
  • София
Благодаря, ще ги видя.
На мен ИКЕА са ми поносими като цена, но те нямат часове за проектиране за месец напред!

# 359
Фейдом с 2 ръце!
(поне във Варна като шоурум и отношение са доста добре)
Иначе 3 години Бонбон, дамаската държи добре на 2 броя космати топки с нокти (Molia). Нямам оплакване за почистване - пералнята за калъфите или с мокра кърпичка за нещо дребно. Отделно може да си поръчаш само калъфи ако ти омръзне цвят... Не са се деформирали, нямам счупени части.

Скрит текст:
този цвят/дамаска но с жълти възглавници от една друга серия

Общи условия

Активация на акаунт