АС и други романтични К-драми - тема 11

• 17 980
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • пак на Рив Гош
Като стана въпрос за актьори и реклами - МДЛ вчера пуснаха клипче с "бранд-репутацията" на актьорите за 2024та по месеци:

# 691
  • Варненска клюкарка
Роце, нищо не схванах от показаното, освен че в месеца след излъчването на няко сериали главните са били на  върха на популяарността си и стойностите на бранд репутацията им варират 3, 5, 7 до 14 млн ...
Но като цяло съм нясно че това са "ударниците" в жанра.
За надписите на екрана ми в Шортс ще видя и Ад Блока, махнахме го през лятото като ми блокира нещо актуаализациите на компа и се наложи пак да го нося на ремонт. Дано да открия проблема че просто тези неща ми скриват картината.

Проф, може да не им остане време да го похабят сериала, все пак е 12 серии, не е като да се разточват в 16.. Ще погледна и аз, агънцето много ми харесва.
Хе Ин посланик ли ще става, нали мястото е вакантно или не е, че помня май лятото беше донесла новини за някакъв айдъл минал в клуба на  Диор.

# 692
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не ги помня кой на коя марка е посланик, а и марките винаги имат поне няколко посланика. Помня, че на откриването на реновацията на магазин на една от марките в Япония бяха отишли и Пак Бо-Гъм, ВИ(БТС) и Лиса(БлекПинк). Куки пък рекламираше мъжката линия на Калвин Клайн, а женската в същото време бе в ръцете на Джейни(БлекПинк). Последната пък тази пролет беше в Париж за седмицата на модата заедно с Пако, ама не помня за коя марка бяха там. Като изтече един договор идва следващ, и така е както за марките, така и за рекламните лица.

Аз не мога да се откъсна от Невъзможната сватба не само заради Агънцето. Просто сериалът ми е интересен. На 6 епизод съм, но ММ ми заяви, че след малко трябва да ставам, та сигурно ще си го догледам по малките часове. Иначе Агънцето се усети, че вече е влюбен в главната. Обаче не иска да е така и се пробва с молитви и към Бог, и към Буда, та даже искаше от католическия свещеник екзорсизъм да му приложи. Joy
Държа да отбележа, че от време на време минава и лека драматична нишка.
А аз вече съм окончателно объркана колко всъщност деца е имала майка им и кои точно са, че нещо не мога да се оправя с другите внуци на председателя. Но това си е мой проблем. Май не съм изгледала внимателно първа серия на руски. Да не говорим, че първо изгледах втора с нашенски буквички, докато се усетя, че има друга преди нея, за съжаление без превод на бг.

# 693
А аз вече съм окончателно объркана колко всъщност деца е имала майка им и кои точно са,
   +/- 4 ги докарах аз , братът и сестрата от 1мъж /кмета/ + 2мата от вторият с когото е избягала.

# 694
  • пак на Рив Гош
Белл, клиппчето е точно това - в кой месец кой актьор или актриса е имал(а) най-висока брандова репутация. Изчислява се в зависимост от броя статии или споменавания в публикации в пресата и нета за дадения месец. И обикновено е свързано с бъдещ или настоящ филм или сериал.
Питах те за адблока, понеже може да спомогне на намали броя на нежелани прозорци на екрана ти. Аз не виждам никакви бутони в Шортс и доста малко рекламни прозорци и на компютъра, и на мобилните ми устройства.

Хе Ин е сред рекламните лица на Диор и то отдавна, редовно ходи по ревютата им по време на седмицата на модата. Тази година имаше култов
ансамбъл с отровнозелена жилетка с камъчета:
https://www.instagram.com/p/C2VNBdlv4Id/?igsh=Yzg2d2FiOW42anN5

Пак Со Джун е лице на Шанел (сред останалото), по едно време беше в Париж за снимки на реклама на парфюма Bleu. Даже ми стана забавно като видях рекламата, понеже по едно време беше на едно от любимите ми места за гледка към Айфеловата кула.

# 695
А аз вече съм окончателно объркана колко всъщност деца е имала майка им и кои точно са,
   +/- 4 ги докарах аз , братът и сестрата от 1мъж /кмета/ + 2мата от вторият с когото е избягала.
И аз мислех така първоначално, но в 6-7 епизод въпросната сестра на няколко пъти в разговори казваше "двамата ми братя", а не тримата. Затова почнах да се чудя. А не се подразбираше да има предвид само конкретните двама.
Хем ми се почва в момента 8 епизод, хем гледам колко е часът, а в 7:00 трябва да съм станала.

Впрочем плейтюб е счупен тази вечер и минах на руски. Дано наистина да им е временна профилактиката и да не става като със СуперК.

Трябва да я видя тази реклама на Пако, че нещо не я помня. За сметка на това жилетката с камъчетата на Хе -Ин ми е добре позната. Laughing

# 696
Профи, ние точно тази вечер и "сутрин" в плейтубето си догледахме ТГ без никакъв проблем, но през компютъра на тийна. Но и ти си през компютър така че ми е странно защо при теб е имало профилактика и проблем с гледането.

# 697
  • пак на Рив Гош
Профи, ето я рекламата на Пак Со Джун да си я припомниш Grinning
https://www.instagram.com/reel/CqsgEGIsVra/?igsh=cWQ3YXM0aXVjNTZk

# 698
Профи, ето я рекламата на Пак Со Джун да си я припомниш Grinning
https://www.instagram.com/reel/CqsgEGIsVra/?igsh=cWQ3YXM0aXVjNTZk
Красота! Heart EyesHeartHeart

Рори, аз снощи гледах в плейтюб, когато почна да забива и изписа, че няма връзка със сървър еди-кой-си(нейде на майната си). А след презареждането на страницата излезе съобщение от самия сайт, че поради профилактика плейтюб ще бъде временно недостъпен, молят да ги извиним за причиненото неудобство и да ги очакваме.
След съобщението, щото ми прекъсна епизода на средата, веднага минах при рускините и го догледах там, че после и още един изгледах. Изобщо не съм проверявала дали и кога им е свършила профилактиката. Може и да е била само за час. Вие просто не сте я нацелили. Щом плейтюб отново е проработил, значи всичко е наред и сериалите от линковете на първата ни страница ще може да се отварят.

В края на 8 епизод на Невъзможната сватба двамата главни си признаха чувствата и серията завърши с много хубава и дълга целувка на улицата. Е, и с кадри от следващия епизод, от които става ясно, че ги снимаха и снимките подмолната сестра ги даде на баткото, да види братчето му и кандидат-булката му какви отношения заформят. Wink

# 699
  • Русе
Някой започна ли да гледа "Пияният романс"? Не ми стана много ясно, че гледах на автоматичен превод - ГГ е с паранормални способности май...?! Не може да е само от чувствителност...

# 700
  • пак на Рив Гош
Уин, аз го гледам. Засега не са казали буквално, че е с паранормални способности. Той спомена няколко пъти само, че е много чувствителен емпат.

# 701
  • Русе
Уин, аз го гледам. Засега не са казали буквално, че е с паранормални способности. Той спомена няколко пъти само, че е много чувствителен емпат.
Да, той и пред баща си така каза, но посъветва и двете момичета да идат на лекар. И виденията му от ГГ-ня...само от емпатия?
Благодаря, Роци! Рано е за предвиждане, да не слагам каруцата пред коня, а да се наслаждавам на комедията.

# 702
  • Варненска клюкарка
Много хубав Пако Heart

Сватбата на български може да го има на ОК и на онзи сайт за който бяха дала линк преди 3 страници, дано е временно проблема на Плейтюб, когато проверих как изглежда Сватбата там, този път субтитрите и двата реда ги виждам, другт въпрос че шрифта не ми допада. Проверявайте сериите като започвате, бях ви казала че на няколко сериала бях забелязала че първите липсват, но помня заглавието само на Невърдълес  Когато загледах пък Империатрица Ки номерацията на 30 и някоя беше объркана, нещо не ми се връзваха събития, герои, после се връщах, интереса ми поотлетя че бързо губя търпение ако трябва нещо да повтарям....
Аз снощи изгледах първа серия, на Сватбата невъзможна, но ми дойде доста объркана и не беше от руския, задъхах се от толкова имена и май другото ми се позагуби докато се опитвах да запомня кой кой е, чий роднина или приятел е. Не схванах и защо главните на снимачната площадка където тя работеше не се познаха веднага, очаквах да чуя едно "Тиии?!?",предния ден все пак какъв сблъсък имаха на улицата. Имам спомен че дядото каза едно изречение за Агънцето , думите бяха "той е мой грях" т.е. дали не е негов син?

Профче миналата година го гледахме Пако с Джени в Париж, а тя го наричаше Оппа.
Ооо запомнила съм я оная потресна зелена жилетчица, само не познавах тогава гърба ва който беше облечен въпросния кич.
Проф има само по един амбасадор, другите подписват с марката за реклама на отделни продукти най често еднократно, или че просто ще присъстват на събития на марката за някакъв период от време. А постоянното лице там за година-две и т.н. представлява цялостния облик на марката т.н. амбасадор, какъвто беше Ча за Диор, Пако за Шанел, УСокчо за Прада и т.н....
Калвин Клайн не е от нивото на обсъжданите Шанели, Диори, Пради и въобще онзи списък дето го изброих преди няколко страници и който е на някакви анкети и гласувания в момента течащи от месеци и допитващи кой е по по най от най най отбраните. Калвин Клайн е ниво над народните марки, но всеки американец има в гардероба си поне 1-2 неща с лого ck. Синът ми има няколко тениски и дънки, най популярния им аромат Итърнити от Нотино миналата Коледа го взех на промоция 100 мл категория парфюм за 120 лв (същите категория и млл на споменатите по горе брандове са по 300-600 лв) а сухите дезодоранти против изпотяване ck пак в Нотино преди няма 2 месеца бяха по 17 лв. В момента от 3 дни на телефона ми върви реклама на Кауфланд, акция на боксерки Калвин Клайн 3 броя за 50 лв и тениски по 50, та могат да ходят техните рекламни лица и на мероприятията на  марки висок клас, без да са в конфликт със СК.

Горната класация така и не ми е много ясна - балеринката при цялото ми уважение ни една реклама не ми е илязла с нея без специално да потърся, а кадри от сериала както и от представянето му пред медиите ми излизат спонтанно както други харесвани неща в Шортс. Затова пък други 2 дами със сериали през тази година не се спират- Ким Джи Уон  и Ким Хе Юн, които бълват реклами една след друта. Другото което видях е че по бранд пик рейтинг води Ма Донг Сок, пика му е над 22 млн и другите са далеч след него - Сокчо с 14 млн и после 3то и 4то място си го делят Ча и Звездю с по 11 млн.

Онзи ден  Усокчо беше на първото официално събитие на Прада ЮК, макар че цяло лято прави фотосесии за тях с колекциите  за догодина, а от няколко часа излезе с него и реклама на Джордано...
Не мога да повярвам че успях да вляза в Инстаграм, какъвто и да е бил проблема, макар и само на Хром оправил се е без да пипвам повече нищо!

https://www.youtube.com/shorts/SsbFC16WiDs

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 13:45 от Беллора

# 703
Чак толкова не им се задълбочавам на марките. Така или иначе, като излязат всички от BTS от казармата ще има преразпределение на този пазар. Stuck Out Tongue Winking Eye

Белл, Невъзможната сватба го има качен с бг превода освен в плейтюб и в телеграм. В ОК засега не съм го намерила. Първа и втора серия като цяло са малко объркващи. Дядото си е дядо на Агънцето. Грехът му е, че всъщност дядото е пратил по дъщеря си репортер, който е станал причина за катастрофата. Но Агънцето си мисли, че вината е негова, защото хвана за ръка непознатия репортер и му се довери да го заведе при майка му. 8-годишен нещо се беше загубил, а репортерът съвсем целенасочено си предложи услугите. Парченца от историята на тази катастрофа излизат постепенно в сериите, като още не съм разбрала как точно се е случило всичко. Довечера ще гледам 9-та. Тази сутрин ми направи впечатление, че епизодите с бг субтитрите и тези с руската озвучка не са съвсем еднакви. Струва ми се, че има липсващи сцени/части от сцени, може би в началото, но не мога да преценя точно. Снощи, например, не бях видяла в началото на епизода, че бившият на баткото всъщност разкри на Агънцето, че баткото е на другия бряг. Той и затова Агънцето така тръгна да си взима момата Crazy. Все пак за сравнение ще ми е нужно всяка серия да я гледам и в двата варианта и да съпоставям. Ми ... не, мерси! Няма нужда да си губя времето с подобна дребнавост. Предпочитам да се наслаждавам на ставащото на екрана.

Като приключа със сватбарския ще хвърля едно око на пивоварите, които сте подхванали.

# 704
Сокчо е направил лично дарение от 300М (около 217 000$) за лечение на деца. Не е искал да се разчува, но от болницата са го разкрили.

Суки ще е адвокат в новия си сериал - Seocho District. Мун Га Йонг се спряга да му е партньорка.

Корейчета във Финландия Joy.

Общи условия

Активация на акаунт