Оо, значи продължаваш с агънцето, не знам да погледна ли и аз, че тази седмица започва и Планктонът, а гледам и Семейство по избор. Ще пишеш той ли е младоженецът и как ти върви историята. На 2-3 пъти видях този кадър в разширените класации за любими сериали, та явно си има почитатели, или поне агънцето си има.
Още в началото на годината когато започнаха спешно да качват сериали на Плейтюб бах писала че видях няколко без първа серия, но понеже не ми бяха познати не запомних заглавията им, всъщност запомних само Невърдълес - останалите му 9 серии са там, но без първа...
Като го споменах, тези дни пак дъвчат Хан Со Хи в медиите - този път че е скрила година от възрастта си и всъщност е родена през ноември 1993. Наскоро в медиите коментираха покупката и на апартамент в Гангнам на стойност 3 млн долара и нещата с възрастта и са тръгнали от там. Оказва се че в ЮК всеки който реши може да изтегли документите за нечия сделка от интернет от съответния регистър и да види подробностите и така случаен човек полюбопитствал и това е поредния скандал в който предъвкват името и. Много странна практика, всичко е на показ - адрес, квадратура, пари, имена....
Марги, аз прихнах и за сестричката, до съвсем скоро не знаех че отговорите в Шортс се разцъкват отделно от коментарите.
И моята първа асоциация ме подсети за употребата на едни други затоплящи пакетчета

За пуканките харесах и една рецепта с бял шоколад - по същия начин масло, върху него поставят поразмекнат бял или друг шоколад и увиват цялото съдържание във фолио и после в някой тиган върху котлона.
. Здрава, щастлива, обичана, ценена и животът ти да е изпълнен с приятни моменти.

"Принц Лимон" наистина е забавен...
Обичам да ги чета.