АС и други романтични К-драми - тема 11

• 17 970
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Проф, благодаря , че задоволи любопитството ми. Наистина се чудех как ги открихте адресите в ОК Crazy

Поздрав 🤪

# 721
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Редактирано!!
---------------------------------------------------------
Пак заповядай Hug
Страшно забавна компилация си ми донесла. Heart Eyes

11 епизод излезе тегав. През голяма част от него изпитвах огромното желание да ошамаря главните ... лично ... Надявам се последният 12 -ти епизод да се върне в достатъчно розова гама, да мога да спя спокойно, че истинската любов винаги побеждава всичко. "Love wins all", както пее АйЮ с ВИ. Purple Heart

----------------------------------------------------------
Отдъхнах си, свърши добре за всички. Blush

Впрочем, в плейтюб го има преведен и първият епизод, само са пропуснали да си го сложат в плейлистата. Ето го - https://playtube.tv/watch/%D1%81%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B1%D0%B0%D … HCZMyVaMgVfI.html

Понеже чак сега го открих, за мен си е чудесен повод за една лежерна повторка. Crazy

Марги, имай това предвид като правиш линковете за първа стр.
https://playtube.tv/search?keyword=%D0%A1%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B … D0%B6%D0%BD%D0%B0

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 02:30 от profi_1

# 722
  • Русе
От мен кратко мнение за гледаните сериали:
"Семейство по избор" - в началото може на моменти да ви се стори лековат, но съвсем не е. Лично аз не намирам скучен или излишен момент. Интересен ми е замисълът - този път Злият персонаж да са майките, свикнали сме в обратното. А причината за това ще се разбере по-нататък, предполагам, или сами ще си изграждаме мнение. Сега: момчетата се върнаха и искат отново да възобновят отношенията в семейството, но не им се получава много добре - има неизказани неща и несподелени преживявания. Много силен момент беше тази среща. Сестрата се държи  дистанцирано, а единият брат най-сетне намери кураж да й признае чувствата си, които 10 (?) години крие.
Face Me - сериозен, динамичен и на моменти напрегнат сериал. Интересна тема  е тънката граница между пластичната хирургия и реконструктивните интервенции, наложени от причинени престъпления. ГГ- Мин-Ки - още от 1-ви епизод идва с тежък багаж от преживявания, в особена професия, с трудни пациенти и близките им. Във 2-ри епизод направо ми светна, че е цел за премахване буквално, което в 1-ви ( показващо минали събития) е неуспешно. Явно е свързано с бившата му починала приятелка/годеница/съпруга. Не е ясно кой и причината за това! В началото ни показват ГГ като сух и не  емпатичен персонаж, но истината е съвсем друга. Мин - Ки изгражда един сложен образ!
...................
Само напомням: днес започват "Mr.Plankton" и "The fiery priest"

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 13:24 от winona

# 723
  • Варненска клюкарка
Профче, сигурно е както казваш, докато го пишех си помислих дали пък БТС нямат първи места, имат доста музика на английски но това прочетох в новинарски сайт и взех че го донесох тук. За Сокчо от раз усетих че бяха омазали новината - той всяка седмица имаше концерти, някои седмици и с по 2, че  веднъж за 5 дни направи цели 3. Над 20 за 4 месеца са, а бяха написали 12...

Уин, на скорост съм със Сватбата та след нея ще гледам Семейството, на мен все така бавно ми върви и всичкото показано досега щях да го събера в 5 серии не в 10. Не се сещам по каква причина другата майка би навредила на детето си, тя беше абсолютна противоположност на другата родителка. Потресно ми е дори да чета че брат признава чувствата си на сестричка, а те наистина растяха като двама братя и сестра.

Като за петък една компилация от най-добрите целувки. На мен ми липсват някои изпълнения от други сериали, други не им виждам мястото тук, ама както се казва, различните очи различно виждат. ЗвездЮ, Пако, Джи и Нам Джу Хьок с по две изпълнения от 20 събрани в това видео. Първите места Кралицата на сълзите, Кингленд и Бегача... Макар че харесвам Кралицата, по тая част със Звездолин ми бяха просто технически изпълнения, огънят идваше само от него и то огън е силно казано, докато  2ро и 3то място показаха истинска страст.

Агънцето след пиянски сън се събуди в леглото на главната без грам спомен как се е озовал там

Преди това бягаше с проекто снахичката на гръб, но се спъна и двамата паднаха, нататък екшъна продължи... много сладко пияно агънце, искаше да се съблича, че сестра и ( или снаха) и майка и нещо го бавеха, направи опит, сестра и закри очи, а главната снима с телефон, големи скици Joy.

Главния и каза че ще я накара да хлътне по него "Аз съм красив и имам хубав глас, освен това съм богат..." имаше и още минути за реклама в стил висок, широки рамене и т.н... Но като гледам пеперудите които и обеща да запърхат в корема и, май са в неговия Joy
Много ми хареса частта как натри носа на съученичката и  понастоящем колежка.

Леле как ги мразя тези подплънки, учудвам се че едва в този сериал ги виждам, може би в други да не е имало....

Марги аз и до снощи бяла птица по въпроса за  мистериозната поява на ОК, добре че онагледи как става . За пръв път миналото лято на няколко пъти без да знам как от Кингленд на Плейтюб попадах на Кингленд в ОК Joy Последно на Пепеляшка така от Плейтюб ме прати на някакъв друг сайт - Видео нещо си...

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 18:26 от Беллора

# 724
  • Русе
Не е честно! Пуснали са 10 епизода на "Господин Планктон" без никакви субтитри...Cry
...............
Редактирам се: пуснали, ама в НФ

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 18:44 от winona

# 725
Уин, има ги всичките и на руски, но все още само с автопревод - тук

# 726
  • Русе
Благодаря, 2в1! Отивам веднага. Simple Smile
...............
Започнат е, но си го вземам като десерт. Simple Smile
Някой знае ли какво става със снимания материал на Ча във Финландия? Ако сте го коментирали се извинявам!

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 12:52 от winona

# 727
Редактирано!
-------------------------------------------------------------
В последния епизод на вариететното шоу на Daesung (BIGBANG) в Ютюб ZIP Daesung, Daesung интервюира трима от главните актьори на "Gangnam B-Side", Jo Woo Jin, Ji Chang Wook и Ha Yoon Kyung.
Още в самото начало, докато Десанг се протяга да се ръкува с Ha Yoon Kyung, Джи случайно блъсва главата си в ръката на Десанг. „Много съжалявам!“ извиква Десанг, падайки на колене. „Как смея да удрям свещеното ти лице?“, която му прекомерна реакция искрено забавлява гостите му. Цялото предаване - https://www.youtube.com/watch?v=YdubxTHRZ94

Уин, още не съм разбрала кога ще го излъчат. На 6 ноември tVn са пуснали първия тийзър. Засега мога да предложа само това -

Опс, Всъщност на края на видеото казват, че премиерният епизод ще се излъчи на 6 декември в 20:40.

---------------------------------------------------------
Джи ме подсети за още нещо.
Певицата и актриса Суйонг (Girls’ Generation) преди 2 години гостува в риалити шоуто на MBC Мениджърът (известно още като Omniscient Interfering Interview), където гостите често дават на зрителите интимен поглед върху техния ежедневен живот. Суйонг позволи на екипа да заснеме една нейна сутрин (дома ѝ, перфектен като за един човек + две кученца), включително нейно промоционално събитие с Джи за общата им к-драма "If You Wish Upon Me" (2022). - https://www.youtube.com/watch?v=kLD4mSpD8lc&t=44s

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 17:47 от profi_1

# 728
  • Варненска клюкарка
За Ча имам спомена че прочетох нещо за дата 6.12. дано не греша, че много рано ми се вижда да правят реклама месец преди началото, поне при сериалите времето от тийзъра до първа серия е по-кратко.

Аз изгледах и 9ти епизод на Сватбата, много сладък сериал до 8ма но имам чувството че след 9та ще забият в клишета и изригването на голямата любав някак не мога да го почувствам, поне до края на 9та. В това отношение в Пепеляшката ми беше по-добре.. Големите ми пропуски в първите  2 серии ме объркват кой кум, ксй сват, кой на булката брат...защо дядото реши да оставя компанията на баткото на ГГ, при положение че той от години живее в Ню Йорк и някак е откъснат от живота на семейството, пристигнал в родината наскоро, видимо не се интересува от бизнес, освен ако объркването ми в първите 2 серии не ме повежда нещо. Видях целувката обаче точно тя не ми хареса - на главната не и се получе ни плача, ни целуването, ни някакви чувства усетих там.... Иначе за пореден път виждам първа целувка в 8-9та серия, някак свикнах да ги очаквам тези неща тогава. Слава Богу че са спрели на 12 серии.

Ще очаквам отзивите ви за Планктона.

# 729
  • пак на Рив Гош
Белл, на мен засега "Плактонът" ми харесва. С уговорката, че съм изгледала само първи епизод ("отпускам" си по един на ден, за удължаване на удоволствието Grinning) и Woo Do Hwan (Главният) е на високо място след любимците ми (това ми е седми негов сериал).

# 730
Поради липса на други целувки, и на тази бях доволна.
Пък и си беше не една дълга, а тройна, макар и от къси. Laughing
Десети отиват малко в драма, ама тегав е всъщност 11 епизод. Накрая в 12 всичко се оправя. На мен ми хареса как Агънцето си я завлече направо от снимачната площадка, както я снимаха женеща се, с булчинска рокля. Heart Eyes

Белл, в по-горен мой пост съм дала за Марги линк към всички серии в плейтюб. Аз самата снощи нарочно направих повторка на 1 и 2 с бг субтитрите. Отговорите на другите ти въпроси ще се осветлят като изгледаш сериала докрай.

Датата на финландското приключение на Ча е точно тази. Писала съм я под видеото, а и в самото него я има.
Иначе от снощи има това видео - https://www.youtube.com/watch?v=WtTqfOqEdcM , не съм го изгледала, че е 15 минути. В началото много сладко изписва със стъпки на снега ASTRO.

Планктонът не съм го почвала. Има ли вероятност накрая да ревем? Ако има, хич няма и да го почвам.

# 731
  • пак на Рив Гош
Профи, аз за всеки случай си държа кутията с кърпички на една ръка разстояние, понеже не им вярвам на сценаристите Joy. Ще ти кажа след 11 дни (освен ако Уин не е по-бърза и го изгълта преди мен Wink ). Това за "Планктона" Grinning

# 732
Woo Do Hwan (Главният) е на високо място след любимците ми
и при мен се катери по стълбичката "ще гледам още нещо с тоз"
в момента геройства в  save me  - https://youtube.com/shorts/kKfN-MNUo-M?si=eeyCuy3oNErzmeRf
отдавна не ми се беше падал сериал без мишка и да почти осъмна.

# 733
Много сладък 😍

Бел, за ОК.ру както и да е, ама с BTS направо избихме рибата 😆 Като разбрах, че не е било само в моята глава ами и с Уинона сте си мислели за същото се смях още повече 😂

# 734
  • Варненска клюкарка
И аз като се сетя за това какво чудене падна😂 Чета БТС с главни с малки букви, знаеш не подбират много, песента разпознавам и знам че не пеят те, ама в заглавието и в коментарите пише бтс, отиде повече от година докато схвана какво е, едва това лято  😂

И на коня в реката много го харесвам, възмъжал е и все по красив става.

Общи условия

Активация на акаунт