АС и други романтични К-драми - тема 11

• 18 676
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
.............. на място ми дойде Вътрешна красота ...........
Изгледай и филма,идеята е една - изпълненията различни. Понеже съм ги коментирала много пъти и сериала и филма, няма да се повтарям. Само, че сценаристът на филма си е бил по-гадюха и главната/ят се събуждаше нов всяка сутрин. Без повторение. Joy аПако не спа три дни за да отиде на среща.

# 91
Не се стърпях и изгледах излезлите епизоди на Кралица У. Ами..... censored май най-добре да си замълча. Не знам защо са решили зорлем да го правят някакво жалко корейско подобие на GoT. Жалко.

# 92
  • Русе
Не съм гледала "Игра на тронове", че както ги бях подкарала "Властелинът", "Хобит" и "Игри на глада" много ми беше станало напрегнато. Затова не мога да сравнявам "Кралицата". Струва ми се, че ако бяха по-обрани откъм еротиката, би се приел по друг начин. Мое мнение.
Чакайки текущите сериали, реших да заложа на класиката и ще гледам паралелно "Шест летящи дракони". Joy А по-нататък, живот и здраве, може да дам шанс и на "Корейско-китайска война". Някакво мнение и за двата?

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 21:20 от winona

# 93
  • пак на Рив Гош
Отказахте ме от "Кралицата У", значи. Освен ако не се окажа на самотен остров, да изнемогвам без енфие и само този сериал да ми е в плейлистата Joy

Понеже ми липсват текущи сериали Grinning, днес изгледах и първия епизод на No Gain No Love (Because I Want No Loss) и засега съм на клончето - забавлява ме, при това доста. Определено взе превес над "Пепеляшката" и "ДНК-то". Засега.
Тъкмо ще видя и У Сок в 3тия епизод Wink

Белл, специално за теб, малко У Сок в рекламна кампания: https://www.instagram.com/reel/C_SqUyuSKfm/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==
А в Сеул (Корея) в една от веригите автомати за снимки, в момента човек може да си направи фотосесия със Сон Дже: https://www.instagram.com/reel/C8HlQdlyDcf/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==

И, понеже понякога си говорим за приятелствата в реалния живот на актьорите, едно от дълготрайните от тях е между Ким У Бин и И Джонг Сок (Суки). Двамата участват заедно в сериала School 2013 и са приятели някъде оттогава. В момента Ким У Бин снима нов сериал, в който си партнира със Сузи (за втори път след Uncontrollably Fond), пък Суки си е партнирал с нея в While You Were Sleeping. Днес Ким У Бин пусна в инстаграма си снимка на камион с кафе, изпратен му от Суки, и с надпис към снимките "Благодаря ти, Нам Су" (името на героя на Суки в School 2013):

# 94
  • Русе

......Това е изображение от текущата Kdrama „Love Next Door“ Епизод 2, което показва думите Love и Hate на корейски език.
Вижте как подреждането на думите точно описва значението на думите. За любовта линиите остават свързани, докато за омразата остават разделени

# 95
Днешните рожденици са двама:
1. Балеринката
https://youtu.be/5UkwE_HkDu0?si=i2wbXu_l7_Z7pX1j
https://youtu.be/dLFVII6JAV8?si=Pxq5J736bY7YeWGu
2. Минки/Джанг Кюнг Хо
https://youtu.be/ZxICkLNo_ok?si=ndbAZ48XiE7aqnML

# 96
  • Русе
У Сок не се появи в 5 епизод, може би утре...Но поне ГГ-й на финала се освести и призна пред себе си какво чувства. Хубав епизод.

# 97
  • пак на Рив Гош
Уин, ако говориш за 5ия епизод на Love Next Door, У Сок няма да се появи Wink . Участието му се очаква в No Gain, No Love (No Loss In Love).

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 21:52 от Роца

# 98
  • Русе
Уин, ако говориш за 5ия епизод на Love Next Door, У Сок няма да се появи Wink . Участието му се очаква в No Gain, No Love (No Loss In Love).
Joy Joy Joy Леле, как обърках двата щата?! И даже си мислех, че като камео може да излезе бившия на Главаната. Роци, благодаря ти!

# 99
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Така. Нищо не гледах тия дни, че хем компът е много зает, хем нещо не съм ОК, та нямах настроение за гледане, че просто нищо не възприемах.

Влизам с почерпки. Две. Че днес е Симеонов ден и няма как на Симеон баба му bowuu  да не почерпи. Hug
Скрит текст:
Мони много обича африкански животни, затова избрах тази торта. Освен това ме впечатли, че е украсена с ... пуканки. Crazy От Обединеното Кралство е, така че Дани би могла да я опита, ако си я поръча. Предлагат торти за деца от 1 до 16 години. Joy
Една част от нас са горе-долу на толкова. Joy

И още, днес Джунгкук е рожденик, така че да вдигнем чаши за негово здраве с любима негова напитка. Wink
Скрит текст:

Сега да мина към инфото.
В петък, 30 август 2024 г., министърът на културата, спорта и туризма на Южна Корея, Ю Ин Чон, обсъди потенциални ревизии на правилата за задължителна военна служба за видни артисти, цитирайки значителното влияние на BTS върху страната. Забележките отразяват необходимостта от преразглеждане на политиките в светлината на глобалния успех и влияние на BTS. Той отбеляза, че влиянието на влиятелните артисти, подобно на приноса на олимпийците, налага преразглеждане на политиките за военна служба. Това изявление беше направено по време на интервю за YTN на 30 август. В момента мъжете от Южна Корея, които спечелят златни медали за страната, са освободени от задължителна военна служба, както и тези с определени наранявания. Корейският министър на културата, спорта и туризма Ю Ин Чон отбеляза, че постиженията на BTS са сравними със спечелването на множество златни медали на Олимпиадата. Той предположи, че може би сега е време да се проучат алтернативни възможности за военна служба за видни културни артисти.
Струва ми се малко късничко за самите BTS подемането на тази инициатива Mr. Green . Но пък е хубаво, че все пак тече мисъл в посока да не спират възхода на звездите си баш в най-силните им години. Да не забравяме, че основно става въпрос за парите, които носят на страната си.

И като става дума за пари,
Членът на BTS Suga отново се появи като модел за Samsung Electronics, разбивайки много опасения относно бъдещето му с марката. На 31 август KST, официалните акаунти в социалните медии на Samsung Electronics Paraguay публикуваха множество изображения на Suga в реклама за „Freestyle 2nd Gen projector“ на Samsung. Да припомним, че Samsung Electronics Германия временно премахна рекламни снимки на Suga, рекламиращ смартфона Galaxy S24 Ultra на 24 август, което предизвика спекулации за бъдещето му с марката. Samsung Deutschland също премахна снимките на Suga от публикация в социалните медии малко след като я публикува на 15 август. Въпреки че Suga все още се разследва, публикацията на Samsung Paraguay показва, че конфликтите около отхвърлянето му като посланик за Samsung са разрешени.
Едно, че не са много тези готови да заколят кокошката, снасяща златни яйца. Друго, че в ЮК вече здраво ги тресе друг скандал - секс скандал около един от NCT. Освен това полицията приключи разследването на Шуга, като излезе с изявление, че тротинетката му не подлежи на регистрация с табела и предаде случая на прокуратурата. Ще рече, че сега се очаква да го осъдят по някакъв начин. Тогава пак ще се разшумят.
Скрит текст:
Да ме прощавате, че клюкаря тук, ама в музикалната тема вилнее изкуственият интелект на форума, който си прави избрани съчинения от извадки от постовете, дето нямат нищо общо с действителността, и ги лепи най-отгоре в темата. Не ща да ми изопачават информацията и затова не я поствам там.

Някакъв индийски актьор го нарочили, че прилича на хубавия Ча. Ох, бе!  Joy  Няма да ви нося снимката му, че да не ви присядат хапките цял ден. Видяла жабата, че подковават вола, вдигнала и тя крак. Joy
Но ще сложа една снимка на Ча.
Скрит текст:
Скрих го ... против уроки. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 11:24 от profi_1

# 100
Чакайки текущите сериали, реших да заложа на класиката и ще гледам паралелно "Шест летящи дракони". Joy А по-нататък, живот и здраве, може да дам шанс и на "Корейско-китайска война". Някакво мнение и за двата?
За летящите дракони ,препоръчвам

За "Корейско-китайска война" става за гледане, не е от силните им драми на тази тематика. Можеш и да пропуснеш.

# 101
  • Варненска клюкарка
Профче, да са живи и здрави и внучето Flowers Four Leaf Clover и Куки Flowers Four Leaf Clover Много красива торта!

А в Сеул (Корея) в една от веригите автомати за снимки, в момента човек може да си направи фотосесия със Сон Дже: https://www.instagram.com/reel/C8HlQdlyDcf/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==
Ай стига бе, някои съвсем няма да могат да излязат от сериала, очаквам да го пуснат и във виртуална реалност в стил да спиш със Сон-Дже Joy Joy Joy

Тоя фен сървисъз, много забавно нещо Mr. Green Много си угаждат на феновете. Преди време гледах как айдъл на сцената взе ръката на фенка и я прокара по гърдите и корема си тайнцувайки с недвусмислени движения в кръста, но като продължи надолу тя засрамено си отдръпна ръката (със сигурност е очаквал точно такава реакция че иначе едва ли би посмял)

И аз бих поскрила Хелоу Кити в този му вид, ама не заради страх от уроки, добре че не си донесла индиеца Joy
Дано наистина да не са празни приказк, а да преразгледат сегашния закон. Дано да са готови докато дойде време за Ча. Сравнението със златните медали спечелени за страната е много на място, някои момци от шоубизнеса  имат същия принос за страната, макар и на друго поприще.
Проф разкажи нещо за скандала, какви са обвиненията за момчето от NCT?

ПП Обичам като разказвате разни неща свързани с известните хора, скандали, камиончета с кафе, фен услуги, а не само сухо по сериалите.

Тук нещо много на брой ми се вждат TVSQ
https://www.youtube.com/shorts/AnxViPfabcE

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 12:48 от Беллора

# 102
Проф, да е здрав, щастлив и с късмет Симеон Flowers Four Leaf Clover.

Подкрепям Дани с мнението ѝ за Драконите и Китанската война. И двата са основно политика, но първият е топ, а вторият е.... един от многото.

Song of chungsan (Six flying dragon ost)

Като се замисля, в момента трима от по-главните в сериала ги гледам в текущи заглавия. Бьон Йо Хан в Снежанката, Ким Мьонг Мин във Ваша Чест и Чонг Ю Ми в Кралица У.

Дани, Чанг Хьок с какво го свързваш с Драконите или просто ни напомняш за него?

Бел, много ти се виждат TVХQ, защото са заедно с групата танцьори.

Периодично през годините повдигат темата за казармата и знаменитостите, но едва ли ще променят нещо. Корейците и без това не са много доволни да има привилегии за популярните лица от шоубизнеса що се отнася до службата им за родината. Не малко скандали е имало с певци и актьори, които се измъкват от редовна военна служба и служат като public service.

# 103
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Благодаря за поздравите. Hug

Белл, то в конкретния случай няма много информация.
Скрит текст:
Дотук е ясно, че Taeil е разследван от Полицейски участък Бангбае за евентуално извършено сексуално престъпление срещу пълнолетна жена още от юни. В изявление, споделено с KBS, полицейското управление Bangbae потвърди, че Taeil е задържан за неуточнено сексуално престъпление през юни 2024 г. и оттогава е обект на разследване. От полицията не са споделили повече подробности. От лейбъла  на NCT - SM Entertainment са разбрали за това в средата на август. И то май от тях е излязла първата информация, когато на 28 август са обявили, защо го отстраняват от групата. Вероятно заради това, че е трябвало да обяснят някои промени и отлагания в графика на групата. Скоро след това съобщение, акаунтите в Instagram на NCT и NCT 127 са прекратили следенето на личния акаунт на Taeil. Не се задълбавах да чета, че ми идват твърде много, като бройка, статиите на английски, който не ми е матерен Mr. Green . В крайна сметка в момента голяма част от членовете на групата също са престанали да следват Taeil в инстаграм, а някои са премахнали и общите им снимки с него от профилите си. Срещу Taeil тече наказателно дело.
Съдейки по това, че в случая не откривам и изречение, изразяващо съмнение или глас в негова защита, най-вероятно наистина се е случило нещо. Не открих и той да дал отричащо изявление. Вероятно в този случай няма да става въпрос за някоя, решила да изкара някой и друг милион вони, което е срещано в индустрията им. Или пък е точно такова, ама момчето си е мислело, че е по взаимно съгласие. Пак подчертавам, досега не са казали за какво суксуално престъпление става въпрос. Като видях как в ЮК едно каране с охлювена скорост на тротинетка се разследва, не се знае дали не става въпрос само за някое пускане на ръка. В никакъв случай не оправдавам когото и да е било, но в ЮК преекспонирането е малко в повече. При всички случаи, каквото може да се огласи, ще бъде разтръбено из всички медии.
А за да илюстрирам до какви крайности може да се стигне там, ви пускам една прясна статия, свързана с техен популярен певец от близкото минало. Снимки няма да слагам Mr. Green
Скрит текст:
Колко далеч бихте стигнали, за да докажете, че един слух е неверен? Един певец беше готов да изстреля медиите, за да ги спре да съобщават за това, което той има - или няма - в панталоните си.

Легендарният певец Na Hoon A, наричан „Императора на трота“, стана известен през 70-те години на миналия век и оттогава остава популярен. Той също така е известен с това, че се разкопча пред около 500 души - и всички останали, които гледаха неговата пресконференция на живо от дома.
Всичко започна, когато Na Hoon A внезапно отмени годишния си концерт в Sejong Center for the Performing Arts в последния момент, което според съобщенията струва на агенцията му хиляди долари депозити, платени за резервиране на мястото. Слуховете за изчезването на Na Hoon A се разпространиха, разтревожиха певеца, замесиха две актриси и започнаха полицейско разследване.
Един особено неприличен слух твърди, че На Хун А е бил кастриран от ревнив японски гангстер. Защо? Защото се твърди, че е имал афера с популярна актриса - която се е срещала с мафиотския бос. Актрисите Ким Хе Су и Ким Сун А отрекоха слуховете, че са любовницата на гангстера - актрисата „К.“
 „Мисля, че Ким Хе Су и Ким Сун А са шокирани от тези слухове. Те може да продължат да страдат от последствията. Не съм бил кастриран и нямам нищо общо с жените. Всички тези интернет потребители, които разпространяват неверни слухове, трябва да се извинят. Журналистите трябва да защитават актрисите“. — На Хун А
На пресконференцията, проведена в хотел Grand Hilton в Сеул, Na Hoon A изрази своя гняв и емоционално страдание пред присъстващите репортери. „Медиите ме убиха с химикалките си“, каза той. „Нямах друг избор, освен да свикам пресконференция, за да коригирам грешките.“
За да докаже, че слуховете са неверни веднъж завинаги, Na Hoon A се качи на една маса, разкопча ципа на панталоните си и ги смъкна. Репортерите изкрещяха в отговор, когато телевизионното предаване набързо прекъсна На Хун А. Актьорът показа бельото си, но нищо повече.
 „Не ми вярваш? Трябва да ти покажа.“ — На Хун А
И така, ако Na Hoon A не се възстановяваше от нападение на гангстер, къде беше той по време на отсъствието си? Както се оказа, той просто е бил в заслужена почивка.
 „Беше просто ваканция. Когато завърших концерта си през 2006 г., планирах да се освежа. Докато бях на почивка, пътувах до провинциите Чола и Гангуон. Освен това ми хареса да посетя 14 държави. Наскоро се върнах в Корея и съм здрав ." — На Хун А
Та, така!

Впрочем, трябва да добавя, и че скорошното завръщане на Джи-Су, за което писах някъде по-напред в страниците, изобщо не се посреща с добро око в ЮК. На 28 август Sparkle GMA Artist Center, която е агенция за таланти, базирана във Филипините, обяви, че Ji Soo е най-новото попълнение в техния списък с таланти. Нетизените са гневни, защото звездите им, които са били забърквани в някакви скандали в родината им, намират начини да се върнат в бизнеса през агенции в близки държави.
Ето промотирането на Джи-Су от новата му агенция - https://x.com/i/status/1828701434893713468

# 104
Дани, Чанг Хьок с какво го свързваш с Драконите или просто ни напомняш за него?
Пропуснах предишния път и аз се присъединявам към поздравите за мъника Simple Smile
Просто видях снимката му и реших да ви напомня за него Wink Надявам се да излезе скоро нещо качествено с него, че в последно време нищо не може да ме грабне Sleepy Почвам да се отчайвам в светлината на последия провал, който гледах Imp

Общи условия

Активация на акаунт