АС и други романтични К-драми - тема 11

• 18 039
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Екшън от типа Дженифър Анистън налага здраво Анджелина Джоли определено няма да е изпускане. Joy
В реала обаче има хиляди примери, в които вторият брак се е оказал по-успешен и за двамата, независимо от започването на сагата като изневяра от страна на единия. Всяка жена трябва мнооого добре да си прецени дали си струва да продължи с човека с падащите панталони и каква ще е цената на това упражнение.

Това ме подсеща, че не съм изгледала на Минка Омъжи се за съпруга ми.

# 601
  • Варненска клюкарка
Мда, не че съм имала съмнения откак го видях на ревю на конкуренцията, но и с тази фотосесия показва че приключил с Диора. Странно е че се е случило в такава силна от към работа  година, успешни сериали, концерти, риалити, корици на списания, предстоящи снимки за  нов сериал, но пък и доста е продължило сътрудничеството им- пишат че 3 години и явно е дошло времето за край.
Марги, как да не му повярваш като на едни други дето в почивните дни само спяли ядяли и си гледали домашните любимци, подозирам че и още много от колегите им така отговарят Joy Ама и какво да кажат след като разкриване на романтична връзка се брои за скандал. Пък сляпата вяра че секси вида на мъжете се дължи само на спане и ядене ми е още по нелепа, ама какво да ги правиш, както казва Крис има нещо в кърмата там. ...

Проф така е, аз просто ги споменах нещата защото смятам че колкото и да се крият корейците, дори да не го обявават млади и красиви мъже и жени на едно място и да си мислим че единственото което правят в свободното си време е да си гледат домашните любимци е смешно. Докато кършеше снага преди около седмица на онова събитие Ча беше заобиколен поне от 2-3 девйки с много блеснали очи....После може заедно да са се погрижили и за болонката

Рори, според мен нямаше там семейство което да са развалили, само съпрузи с поомръзнали отношения и Джолито просто беше в ролята на катализатора... Лошото че поставиха бившата съпруга в ужасно унизителна ситуация, но явно и сама си е била отдалечена от него, щом не е успяла навреме да усети че той мисли за друга, или и преди да се е случвало, но да е разчитала че ще отмине както предишните залитания които се случват по СП.... На него му личеше че доста е хлътнал, а като е в такова състояние най разумното беше бившата да се оттегли..Смятам Джолито за красива но за другото съм на същото мнение - абсолютно бездарна, и освен това кукувица, която успя да обърне резбата на 3те си биологични деца, още докато бяха малки.  Наскоро видях че първородното вече и физически е със сменен пол.. Това в САЩ си е вече епидемия, но и особен родителски талант си трябва да си объркаш така потомството...
Стават такива неща по-често отколкото можем да си представям, просто при едни минава бързо и не стига до разкриване- помня едни латиноси тя даже книга написа за връзката им не си давайки сметка в каква тъпа ситуация се оказа че се е вкарала сама, признавайки отношения с мъж който просто е спал с нея докато жена му блажено бременее с второто им дете. После той си поспиваше и ссдруга колежка, а в подфорума какви борби се вихреха Joy И с ГГ от първия турски сериал излъчен в България имаше такъв скандал - Гала водеше интервю от разстояние с главната и в типичния си махленски стил я ровна,че знае за бременността, но оная така изригна... А главния се разведе набързо и се взеха с по младата му с 15 г колежката, бебето се роди 5 месеца по-късно. Много примери има.

Тризначки, смеья се как ги строява на влакче, явно така е по малък риска някое да се запилее в друга посока
https://www.youtube.com/shorts/iVkVYAtF-nc
https://www.youtube.com/shorts/OiUbD48MwYo

# 602
  • Русе

Изумена съм! Възможно ли е така да се определят имената в Корея? ( или пак се вързах Joy )

# 603
  • пак на Рив Гош
Уин, Интернет шега е Joy
Иначе от това, което съм чела, родителите избират име на бебето, с което да го наричат в утробата (taemyong) и после, след раждането дават истинското име. Това се прави, заради поверие, че името на бебето не трябва да се избира рано или да се споделя с много хора.

# 604
  • Русе
Роца, ама хубава шега е! Някой си е играл да вади фамилии и имена, за да връзва такива като мен?! Stuck Out Tongue Winking Eye А бе чудя се аз защо ги няма някои фамилии, като Jo ( Bo-Ah) и  Ahn (Bo-hyun), сигурно има и други. Поредното ми връзване - очаквайте и други! Joy

# 605
Уин, не си единствената. Връзвам се на такива шеги и още как, веднага започнах да подреждам имена според рождената дата и година. Нищо не излезе и се усетих 😆

Бел, вярваме му напълно.😂Все пак сме виждали и други "секси" мъже, които поддържат форма с ядене, пиене и ловене на риба обаче ефекта беше различен Mr. Green  

Скрит текст:
Екшън от типа Дженифър Анистън налага здраво Анджелина Джоли определено няма да е изпускане. Joy
В реала обаче има хиляди примери, в които вторият брак се е оказал по-успешен и за двамата, независимо от започването на сагата като изневяра от страна на единия. Всяка жена трябва мнооого добре да си прецени дали си струва да продължи с човека с падащите панталони и каква ще е цената на това упражнение.

Това ме подсеща, че не съм изгледала на Минка Омъжи се за съпруга ми.
Не е лош според мен. Външният вид на Минка ме подведе малко в началото и очаквах някаква голяма драма, а те реално я показват болна само в първия епизод и нататък в ретроспекции... Да ѝ се чуди човек на акъла как се е навила на такова драстично отслабване... История за втория шанс и доколко би се възползвал човек от него ако може да върне времето назад. Партньора ѝ на мен не ми е особено впечатляващ, но пък им се получи прилично и възрастовата разлика не личи. Най-ярко изразени злодеи са неверния съпруг и приятелката на ГГероиня, а измежду тях се мотаят и още няколко. По едно време освен да вредят на главните започнаха да се атакуват взаимно, 🤪 но пък накрая всеки си получи заслуженото.

# 606
  • Варненска клюкарка
В началото на тази година бях попаднала на една руска влогърка, знаете, от онези които превежддат по пикантните новини, та тя казваше че в мрежите корейците обсъждат статиите за Минка като следствие от подновяването на скандала с бившия и, май  са я снимали да посещава и някаква клиника за хранителни разстройства. Много са я разпъвали по медиите, няколко пъти е призовавана като свидетел по делото, като е имало опасност да я погнат и като обвиняема, поне това е искал прокурора по делото. Периодично прокуратурата е излизала с нови обвинения и делото е било в няколко фази, втория път агенцията на Минка се е наложило да разкрие че наистина е имала отношения с този човек. Приемала е подаръци от него (щом са отразени като доказателства към делото, явно не става дума за парфюми, или някаква козметика) ходила е по скъпи почивки плащани от него и така... Възстановявала е някакви суми но на кого, как не догледах... прекарах видеото по диагонала, че нито гледах сериала, а и на работа с озвучка няма как да чуя всичко, като оставя за после така и не стигам до него....Та споменаването на клиника специализирана по хранителни разстройства може да обясни вида и. Корейци са коментирали че е изпаднала в това измършавяване много набързо, забравих, но май за около 40-50 дни. Има хора които при нервно напрежение се хващат за хладилника, други обратното аз например не мога да преглътна нищо, започва и да ми се гади при вида на храна та вероятно и Минка е получила нещо такова. От друга страна след една определена възраст манията им по слаботията изригва с нови сили, добре че все пак не са и отнели ролята, защото сериала беше доста успешен.

Марги, въобще не бях се сетила за рибаря, ама да, особен талант си трябва да съсипе  човек онази красота. За корейците ми беше мисълта че всичко може да наприказват, стига някой да не си помисли че са нещо по напред с материала от света вода ненапита.
Пухчето е женско и се казва Донг-Донг.

Нова реклама се задава със Сокчо не разбрах на какво, нещо което звучи и се изписва на латиница като iloom. Ама наистина е време да се позапрат от агенцията му - предната седмица излязоха две нови реклами, едната на верига за кафе, другата на верига за пиле и поредната  от серията на Дискавъри, а вчера беше и поредната акция на Прада (хайде тя е за друг тип клиенти) Доста станаха и рискуват да отблъснат хората от него така....
https://www.youtube.com/shorts/mDW1m7bMJo0

Поредната класацийка за атрактивни актьори. Напоследък гледам че Минчо взе да отстъпва назад в купищата нови такива, а първото място с редки изключения е все така за един и същ Joy Тази е  първата която виждам в която липсва Звездю 😳
https://www.youtube.com/shorts/MjtA0rr6T_4

Сакатлъци Joy
https://www.youtube.com/shorts/uf2Q4SZteog

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 15:01 от Беллора

# 607
  • пак на Рив Гош
Белл, мебели ще да са - https://www.iloom.com/
Затова преди време казвах, че се надявам да не "амортизират" предсрочно У Сок до степен, че да писне на публиката.

# 608
Криси, днес цветята са за теб Heart Честит рожден ден! Да си здрава и много щастлива!
Скрит текст:

# 609
  • Русе
https://www.youtube.com/shorts/X3LWfsTrirw
Белл, прочетох, че Звездьо ти липсва...Simple Smile

Честита да си, Крисс! Желая ти от всичко хубаво по много!

# 610
  • Варненска клюкарка
Крис,  Честит рожден Ден, да си здрава и да имаш хубав късмет във всичко Flowers Four Leaf Clover

Марги, прекрасни дарове!

Роци, мерси, чудех се какво ли е този път. Навремето ме беше страх да пусна чешмата да не потече и от там една турска актриса, че ми беше адски неприятна, играта и беше на ниво училищен драм състав, а всяка втора новина беше за нея, помня и страшни куриози в стил как я номинраха за мъжка роля в поредните измислени награди, т.е. агенцията и я тикаше по всички възможни места. Вярно голяма звезда я направиха. Сокчо ми е любимец и ми е много хубаво да го виждачм, но си давам сметка че който не е харесал сериала, или въобще не го е гледал, ще му писне да му изскача от всяка страница. Но съм сигурна и че агенцията му ще настъпва до последно, особено ако прибират поне четвърт от всеки договор. По летищата всеки път го придружават трима -четирима, сакън да не го изпуснат някъде по пътя...

# 611
Честит рожден ден Криси!
Нека животът ти даде всичко, което искаш. Нека всичките ти мечти се сбъднат и съдбата винаги да те обича!

# 612
И от мен Честит рожден ден Крисс! Hug
Да поработва сина ти в посока онова ... с тризначките Stuck Out Tongue Winking Eye ... Така де, последно помня май това му беше давала за пример. Joy
И всички други хубави неща, които човек може да си пожелае, и които могат да му пожелаят, да тe съпътстват и да ти се сбъдват в живота!

# 613
Честита да си Крис newsm51. Най-вече здрава, щастлива, обичана и ценена. Повече спокойствие и дни изпълнени с хубави емоции.

На Сончето и Джи са предложени главните роли в нов сериал на НФ, който ще е драма-римейк на корейски филм, направен по френския роман "Опасни връзки". Да, ама, корейците вече недоволстват, още преди двамата да са се съгласили. Понеже съдържанието е доста провокативно, някои смятат, че Сончето не трябва да приема такава роля ooooh!.
Филмът навремето е бил хит, а Пе Йонг Джун печели няколко награди. По-късно друг популярен техен актьор Чанг Донг Гон участва в китайската интерпретация на романа. Има и корейски сериал базиран на историята - Tempted/Great Seducer.

# 614
Я, преди да обърна взор към раменцата на Пако, да ви оставя малко зад кадър от излъчения на 17 август 2024 епизод 328 на „Amazing Saturday“ на tvN със сладура от Съседския Jung Hae-in Heart Eyes!

И от първа ръка - АйЮ и екипа ѝ, зад кадър, за частта от световното ѝ турне в Щатите - WASHINGTON D.C. , ROSEMONT - https://www.youtube.com/watch?v=X2lQst4hlJI

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 19:55 от profi_1

Общи условия

Активация на акаунт