АС и други романтични К-драми - тема 11

• 18 011
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Планктона е на НФ, така че е много вероятно руските субтитри да си вървят с пускането му на 8.11.

# 631
Run On  https://youtu.be/KVsok-tMcYw?si=SHz9xJcg3YZNfye3  цял отбор чешити , не знам ще ви допаднат ли , но поне драма тука няма.

# 632
  • Варненска клюкарка
Намерих Пепельшката с бг субтитри и тук

Пепеляшка в 2 сутринта – Е01 Cinderella at 2 PM
https://videa.hu/videok/film-animacio/2-01-bulgarian-comedy-dram … K2?start=6.626582

Но пак в Плейтюб имам проблем като с Печалбата, втория ред на субтитрите не се вижда, него го гледах в Телеграм и там изгледът беше нормален. Преди време показах изгледа на други 4 сериала в Плейтюб, ми виждаха си се субтитрите, на тези най новите сериали нямам никаква идея защо е така, явн ще мина направо на руски и без това са преведени до 5та серия.

Золушка в два часа ночи
https://doramru.org/4138-zolushka-v-dva-chasa-nochi-dorama-vse-serii.html

Красивия главен и липсващия втори ред от субтитрите- не е заради лентата на плеъра с нея без нея все така, просто като правя скрийн тя се появява...

# 633
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Голям сладур е ГГ. Предлагаше ѝ се на главната като на промоция 1+1 - "взимаш мен, получаваш и парите ми, а ти обичаш пари". Joy
Опитах снощи и трети епизод да загледам, но почнах повече да спя и го зарязах за довечера.

# 634
  • Варненска клюкарка
Проф и аз съм така, посмях се, а тук истински прихнах, макар че сцената може да се каже че  вече съм я виждала в Секретарката.

До тук нищо не ме дразни, дори офиса и повече се смея. ГГ е много сладък има един маниер да говори през лека усмивка, има химия с колежката си и с брат си.

След пиянската вечеря в опит да си я върне, като се сети му прималя, каза и че и дал сърцето и тялото си, а тя предпочела парите на майка му. Брата и той във вихъра си, че жена му в момента е на друг континент Joy

И аз на 2 серии и половина но взех да премигвам за по-дълго и оставих за днес. Дано не омажат сладката история нататък. Много ми хареса ето тази картина.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 09:29 от Беллора

# 635
За Пепеляшката - минават през леко драматични моменти, все пак е корейско newsm47, но няма да омажат тотално нещата. Остава си до края един лек, романтичен сериал.
Братът и жена му също са големи скици. И тяхната връзка е забавна.

Аз започнах и двете фемилита - Family by Choice и Iron Family. За сега и двата ми допадат.
В първия майките са абсолютни дразнители, коя повече, коя още повече #2gunfire. Добре, че двамата татковци компенсират, та децата да не са тотал щета откъм психика.
Вторият също върви в комедийния спектър независимо, че главната има проблем със зрението. За равновесие, тук майките са готини Mr. Green.
Главния го познавате от Г-н Кралица и ЛПВТ. Другият мъжки елемент е съпругът на Пешка Скръбната. Някои може да са го гледали в Suspicious Partner, So I Married The Anti-Fan. Третият е баткото на Ви в Хуаранг.
Скрит текст:
Семейството на главната е собственик от три поколения на пункт за химическо чистене. Баща ѝ 10 години се мъчи да вземе изпита за държавен служител и все не успява, а накрая взе, че умря. Майката, трите деца и неговите родители живеят заедно и работят в пункта, за да свързват двата края. Вече пораснали Главната е на път съвсем да загуби зрението си, брат ѝ е полицай, а сестра ѝ е дизайнер в голяма компания. В пункта работи и едно момче, което е сирак и живее в съседство с тях.
Главният е доведен син на собственика на модна компания, в която всъщност работи сестрата. Докато са в университета, той прекарва една нощ с Главната, но после влиза в казармата и така и повече не се срещат, докато съдбата не се намесва и случайно се сблъскват отново след 8 години.
От тук вече започва историята, в която са намесени едни откраднати пари и обърквацията, която настава около двете семейства...

Редактирм се.

Някой спомена Ча и приключението му във Финландия. На 6.12 ще започне по tvN.

Четиримата участници - Kwak Dong Yeon, Lee Dong Hwi, Cha Eun Woo и Lee Je Hoon

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 13:32 от 2в1

# 636
Но пак в Плейтюб имам проблем като с Печалбата, втория ред на субтитрите не се вижда, него го гледах в Телеграм и там изгледът беше нормален. Преди време показах изгледа на други 4 сериала в Плейтюб, ми виждаха си се субтитрите, на тези най новите сериали нямам никаква идея защо е така, явн ще мина направо на руски и без това са преведени до 5та серия.

Бел, аз от няколко седмици също го гледам, снощи даже изгледах епизод 5, но нямам такъв проблем. Когато отместя курсора на мишката от лентата долу, и лентата се скрива. Пробвай дали не е от това.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 19:41 от starzy

# 637
На Белл проблемът е само с някои сериали и не става въпрос за динамично показващата се лента.

Ча излетя от летище Инчон за Банкок, Тайланд по задграничен график.

От опита ми с BTS, често в Банкок се снимат видеоклипове към песни, та е възможно това да му е в графика. Разбира се може да става въпрос и за снимки на реклама или отваряне нов бутик на бранд, чието рекламно лице е. Не е изключена и някоя извънредна фен среща, но на мен това ми е най-малко вероятно. Все пак лятото достатъчно обиколи.

Джунг Хе-Ин прави кимчи с още 100 доброволци в Центъра за социално подпомагане Sangdo, намиращ се в Sangdo 1-dong, Dongjak-gu, Сеул - https://www.youtube.com/watch?v=aEswX6HVjco

Отивам при Пепеляшка, да мога поне читаво да изгледам 3 епизод, че са ми дали ограничен достъп до компа.

# 638
На Белл проблемът е само с някои сериали и не става въпрос за динамично показващата се лента.

Амиии, не знам тогава откъде може да идва. Надявах се да помогна, но явно няма да мога за съжаление Pensive Като видях поста, веднага влязох да проверя и двата сериала, но при мен всичко си е точно. И на нея изглежда ѝ се появяват субтитрите на същото разстояние като на мен. Не мога да определя къде може да се крие проблема. Жалко SweatSob

# 639
Споко starzy, тя го е намерила и другаде качен. Освен това владее руски перфектно, така че спокойно може да пропусне превода на нашенски.
А и тук не намираме никое и ничие мнение за излишно. Все за някой, някога може да се окаже полезно, така че няма защо да съжаляваш за написаното.
Впрочем, не помня дали си писала преди при нас, извинявай. За всеки случай казвам добре дошла. Hug

# 640
Благодаря, Профи Heartpulse Честно казано, следя някои от темите тук в bgmamma, няколко пъти съм писала, но в повечето случаи чета вашите мнения и постове, защото покрай мен няма нищо кой знае колко интересно, а и напоследък все по-рядко имам време да гледам нови сериали или филми, но сега съм подхванала Пепеляшката и Затъмнение, та като видях, че пишете, реших и аз да се включа. Smile

# 641
  • Русе
Така...малък отчет и от мен. Simple Smile
Поредните два  епизода на "Семейство по избор" - 7 и 8 - са вече в миналото. Следващата седмица ще се разбере кой къде заминава, кой остава и какви перипетии предстоят. Много ми харесаха и тези епизоди, и като съдържание, и като игра. Да, сценарият в началото беше малко по-подробен, но не всичко бе пълнеж според мен, а имаше своето значение. Сега действието е по-концентрирано. Нямам търпение за следващата сряда.
Гледа ли го още някой да сподели мнение?
Дъщеря ми и внучката ми започнали по НФ и Викки да гледат "Гоблин" и като ме почнаха с едни въпроси...Grinning Къде да ида, почнах преговор?! Чувствам се като на матура...а ме чакат 6 сериала "на жицата"

# 642
Ровихме по тв програмите да търсим какво ще дават след ТГ и открих, че по някое време са почнали да излъчват повторение на сериите от 0ч. в 4ч. сутринта. Иначе от понеделник: В търсене на любовта. Има няколко сериала излъчени преди 3-4г., които упорито не повтарят.
Моето тийнче днес за около 3 часа прекарало с мишката Калмарите и сега не знам дали ще ми повярва колко готин актьор е ГонгЮ и да го убедя след Хрониките да гледаме Гоблина.
Прочело, че Калмарите е най-гледания и харесван сериал излъчван някога по Нетфликс и сега е в потрес как може този сериал да е най-най хубавия от всички сериали на Нетфликс.

# 643
Не знам Рори, аз самата не съм гледала и секунда от Калмарите, та не знам какво да предложа като отговор в отпор.

Понеже току що ми прозвуча за пореден път в Пепеляшка, примъквам една от песните от оста му, която много харесвам. Да уточня, че харесвам и самият и изпълнител - Йонджун, и особено много харесвам групата му - ТХТ. Примъквала съм тук техни клипове. Heart

И да не пропусна да кажа, че кадрите, когато двамата вървяха под тунела от цветни арки, Белл ги е постнала, са пълна красота. Heart Eyes

# 644
Профи, от това което ми разказа аз не бих му отделила доброволно и секунда на сериала, но много ме е яд, че това е първата му среща с един от любимците ми ГонгЮ. Чудя се как и той, и любимото бабче са се съгласили да участват в такава история.

Общи условия

Активация на акаунт