Теч на кола

• 566
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте!Скоро закупих кола опел корса  2017г.и при миене /на автомивка/ ,проливен дъжд в купето капе от дясната страна на автомобила.Няма как да установя каква и причината.Търся сервиз/майстор с термокамера за да се установи от къде е проблема.Моля в случай ,че знаете къде мога за отида да споделите.В нета нищо не ми излиза,  а и ми се иска да е препоръчан.Благодаря!

# 1
  • София
Най-вероятно имате запушени канали за отвеждане на водата. Намират се зад подкалниците и обикновено се задръстват с листа и други мръсотии. Водата влиза през вентилационния отвор от дясно под кората при предния капак, понеже не може да се оттече през каналите надолу. Свалете кората и почистете каналите от двете страни Blush

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 11:00 от Exter

# 2
Благодаря за отговора,но пробвахме така и резултат няма.

# 3
  • София
Предно стъкло да е сменявано? Има ли люк? Няма много опции за такъв теч Blush

# 4
  • София
Вземете бутилки вода и излейте вода на различни места за да се види откъде пропуска. Може да се излее около предното стъкло, острани на дясната врата също. Може да има проблем с уплътнението на предното стъкло или вратата да не се затваря плътно. Не знам колко има достъп и до кората под чистачките. И там бих пробвал. И там има канали за оттичане на вода.

Общи условия

Активация на акаунт