Отговори
Здравейте, взех изпита успешно и не съм сигурен дали е нужно да си изкарам медицинско, понеже при записването за курса вече изкарах такова, а без него не може да се започне шофьорски курс. Нужно ли е да изкарам ново медицинско?

За другите документи знам: копие от диплома, копие от лична карта и документа за изкаран курс на БЧК – той е като лична карта. Може би е необходимо и медицинско.

Също така, понеже нося очила – на снимката трябва ли да бъда с очила, и въобще нужна ли е снимка? Ако в бъдеще премина на лещи, няма ли да създава проблем, ако съм без очилата?

Знам, че естествено е нужна снимка, но съм чувал, че я взимат често от личната карта

# 1
Медицинското важи 6 месеца, ако е по-старо, трябва ново да извадите.
За очилата - не съм сигурна, аз си нося очила постоянно, като отидох за книжка просто ме питаха дали искам да се ползва тази от личната карта и това беше.
Също се носи диплома, копие от нея, както и копие на документа от БЧК заедно с оригинала.

# 2
Да, трябва ви ново

# 3
Медицинското важи 6 месеца, ако е по-старо, трябва ново да извадите.
За очилата - не съм сигурна, аз си нося очила постоянно, като отидох за книжка просто ме питаха дали искам да се ползва тази от личната карта и това беше.
Също се носи диплома, копие от нея, както и копие на документа от БЧК заедно с оригинала.

Добре, но аз съм сменил школата, ако това има значение. Мединското не е при мен, а е в школата (първата) предполагам.

Общи условия

Активация на акаунт