Мюзик Айдъл

• 28 316
  • 617
  •   1
Отговори
# 135
  • София
слави е супер дразнещ. това шоу за него ли е или за други?
и какво стана сега  по бтв - от 8 гледаме слави тука, после от 10 30 пак Sick

А от 10.30 няма да води  Mr. Green.
защо???

# 136
На мен пък ми харесва  Mr. Green

# 137
Засега е много тьпо.И това лигавене на Иван и Андрей #2gunfire.Жалко,имах големи очаквания.

Не само ти скъпа  Rolling Eyes

слави е супер дразнещ. това шоу за него ли е или за други?
и какво стана сега  по бтв - от 8 гледаме слави тука, после от 10 30 пак Sick

А от 10.30 няма да води  Mr. Green.
защо???

Има шампионска лига   Stop

# 138
  • София
това новото предаване по нова гледате ли го?
един срещу всички?

# 139
Незнам дали е вярно ,но ми казаха че предаването ще продължи 5 месеца ooooh!то те ще надминат латино-американските сериали ooooh!

# 140
  • на село
Ами нали върви някакъв анонс - Лице на заем  /това за "Шоуто на Слави"/, а някой по -напред в темата спомена, че е ще водят различни личности или нещо подобно..

# 141
пък Глория се държи все едно че е Райна Кабаиванска и е завършила пет консерватории
Незнам дали е вярно ,но ми казаха че предаването ще продължи 5 месеца ooooh!то те ще надминат латино-американските сериали ooooh!
smile3511 newsm45 smile3516 smile3505
нищо повече не мога да кажа
И все пак Слави е най-добре от всички според мен,нали трябва да е шоу.обаче ГЛО предизвиква повръщателен рефлекс в мен отдавна.

# 142
Силно стискам палци на девойчето с малкото момиченце. Страхотни симпатяги Heart Eyes

# 143
  • София
Силно стискам палци на девойчето с малкото момиченце. Страхотни симпатяги Heart Eyes
и на мен тя ми хареса най-много Peace

# 144
Аз харесвам момичето, което има детенце

# 145
  • София
Възхитена съм от Мая (с малкото момиченце). Брат й е гадже на дъщеря ми! Много се радвам за нея!

Леле, просто я побъркаха, горката!
Държа се много достойно, а Слави тотално се изложи. Ми то момичето нервна криза получи Cry

# 146
  • на село
Е, да симпатична е, но като гледах какви мутри правеше Слави като разбра че ще я пуснат, много ме съмнява да продължи нагоре. Нали ще има и втори конкурс / или нещо не съм разбрала  Thinking/?

# 147
Аз харесвам момичето, което има детенце
Е то много имаме момиченца,но до тук никой не става за идол според мен.

Последна редакция: вт, 27 фев 2007, 21:22 от Desita_

# 148
  • Sofia
Е, да симпатична е, но като гледах какви мутри правеше Слави като разбра че ще я пуснат, много ме съмнява да продължи нагоре. Нали ще има и втори конкурс / или нещо не съм разбрала  Thinking/?
Ами,именно благодарение съгласието а Слави я пуснаха

# 149
Възхитена съм от Мая (с малкото момиченце). Брат й е гадже на дъщеря ми! Много се радвам за нея!

Тя ли е? Много е добра, наистина.

Общи условия

Активация на акаунт