Мюзик Айдъл

• 28 325
  • 617
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Силно стискам палци на девойчето с малкото момиченце. Страхотни симпатяги Heart Eyes
и на мен тя ми хареса най-много Peace
Е, да симпатична е, но като гледах какви мутри правеше Слави като разбра че ще я пуснат, много ме съмнява да продължи нагоре. Нали ще има и втори конкурс / или нещо не съм разбрала  Thinking/?
Ами,именно благодарение съгласието а Слави я пуснаха
според мене той беше решил да я пусне, щото беше супер готина на фона на другите, но се направи на много велик и я докара до рев направо

# 151
Харесаха ми 4-5 човека.
Глория е много гадна. Само колко категорично и надуто каза на мургавото момиче "НЕ".  Sick  И се изкефих Йорданка Христова като и каза "ДА".
А свалячът беше много сладък, по принцип не е мой тип, нооо ....  Embarassed

И мацката с детето беше добра. Според мен Слави също я хареса, но изкаше да я изправи на нокти.

А тризначките одобриха ли ги?

Последна редакция: вт, 27 фев 2007, 21:27 от Miracle_girl

# 152

И мацката с детето беше добра. Според мен Слави също я хареса, но изкаше да я изправи на нокти.

А тризначките удобриха ли ги?
Да, тризначките ги одобриха.
Аз също си мисля, че Слави хареса Мая. Даже много я хареса, но искаше да се изгаври и да види дали ще запази самообладание. Простак.

# 153
Само на мен ли ми се струва, че чинка Глория направо се изприщва от момичета, които са 2 пъти по-млади, 2 пъти по-талантливи и поне 4-5-6 пъти по-естествени?? Останах с усещането, че никак не им се кефи и използва всяка минута от представянето им, за да цупи силикон и бърчи ботокс...

Слави според мен има тотално грешен подход към селекцията - не ги слуша как пеят, а ги оглежда с какви дрехи са, какво учат и т.н личностни характеристики. Ама ти сега, какво си се докарал, какъв е тоя колан... ти как може хем да учиш в художествената, хем да пееш - ми ти не знаеш какво искаш. Той, какво, някакъв житейски ментор ли им се явява, конкурс за най-хармонична личност ли води, не знам...

# 154
Тая дето беше с детенцето е състудентка на братовчедка ми.

# 155
Не знам Глория от кво' се изприщва, ама аз наистина се изприщвам като я видя, толкова ми е противна като личност, че ми се драйфа като и чуя гласа. Горделивостта и напира чак в гласа.  Sick

# 156
Възхитена съм от Мая (с малкото момиченце). Брат й е гадже на дъщеря ми! Много се радвам за нея!

Тя ли е? Много е добра, наистина.

Да, за жалост на последния кастинг е отпаднала.

# 157
Не знам Глория от кво' се изприщва, ама аз наистина се изприщвам като я видя, толкова ми е противна като личност, че ми се драйфа като и чуя гласа. Горделивостта и напира чак в гласа.  Sick

И на мен ми е неприятна...ама щом са я взели явно има някакви гласови данни, за които аз не знам щот тая музика не я трая. Rolling Eyes Но като каза "те някои идват на прослушването само за да се запознаят с мен" изби рибата. hahaha

# 158
  • София
Възхитена съм от Мая (с малкото момиченце). Брат й е гадже на дъщеря ми! Много се радвам за нея!

Тя ли е? Много е добра, наистина.

Да, за жалост на последния кастинг е отпаднала.
е колко кастинга има???
няма ли участниците, избрани от градовете, да участват в самото шоу??
как ще го запълнят 5 месеца всеки ден newsm78

# 159
Ми оня младеж с накапаната тениска нали го каза?  newsm78

# 160
Maя много ми xареса,много е сладка.А тея Иван и Андрей много се лигавят.

# 161

И на мен ми е неприятна...ама щом са я взели явно има някакви гласови данни, за които аз не знам щот тая музика не я трая. Rolling Eyes Но като каза "те някои идват на прослушването само за да се запознаят с мен" изби рибата. hahaha

Може и да има глас, сигурно има. Не ме интересува. Не я дишам. Хипер антипатична ми е.

# 162

е колко кастинга има???
няма ли участниците, избрани от градовете, да участват в самото шоу??
как ще го запълнят 5 месеца всеки ден newsm78

Доколкото знам, след кастингите по градове е имало още сито (2-3 кастинга) докато накрая останат 24 (поне в америкън айдъл са толкова). Оттам нататък ще пеят и публиката ще гласува с смс-и.

# 163
  • Сливен
А на мен ми хареса
Вчера се смях така, както не съм се смяла отдавна - от душа.
Днес също.
Според мен умишлено дават повече от неуспешните кандидати, за да има по-нататък какво да дават. Twisted Evil Twisted Evil

# 164
  • Варна
Само на мен ли ми се струва, че чинка Глория направо се изприщва от момичета, които са 2 пъти по-млади, 2 пъти по-талантливи и поне 4-5-6 пъти по-естествени?? Останах с усещането, че никак не им се кефи и използва всяка минута от представянето им, за да цупи силикон и бърчи ботокс...

...

Не само на теб и на мен ми прави силно впечетление Tired.

Общи условия

Активация на акаунт