Мюзик Айдъл

• 28 526
  • 617
  •   1
Отговори
# 165
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Само на мен ли ми се струва, че чинка Глория направо се изприщва от момичета, които са 2 пъти по-млади, 2 пъти по-талантливи и поне 4-5-6 пъти по-естествени?? Останах с усещането, че никак не им се кефи и използва всяка минута от представянето им, за да цупи силикон и бърчи ботокс...

Слави според мен има тотално грешен подход към селекцията - не ги слуша как пеят, а ги оглежда с какви дрехи са, какво учат и т.н личностни характеристики. Ама ти сега, какво си се докарал, какъв е тоя колан... ти как може хем да учиш в художествената, хем да пееш - ми ти не знаеш какво искаш. Той, какво, някакъв житейски ментор ли им се явява, конкурс за най-хармонична личност ли води, не знам...

Точно ....тя си каза в началото , че дори да е облечен добре, ако пее лошо няма да одобри кандидата   #Crazy ... представи си по какви критерии оценява .....

# 166
Хубаво, ама в САЩ самочувсвието на явяващите се е съвсем различно. А в България от такова отношение при принципно ниско самочувсвие, може и нервен срив да получат горките...

Ако някой е способен да получи нервен срив от явяване на подобен конкурс - независимо какво ще му се наложи да чуе за себе си - значи просто е негоден за кариера в шоубизнеса. За да станеш какъвто и да е идол, необходима е известна доза дебелокожие и спортен хъс. Ако гласа и нервите ти изневеряват пред 4 човека, що за звезда ще бъдеш ти и как точно ще оцелееш пред публика от 40 000?! Има и друго - някои хора очевидно страдат от заблуда относно качествата си и много по-добре за тях е да чуят бруталната истина за вокалните си данни още на 18, отколкото да продължат да живеят с напразни надежди и да пропуснат шанса си за развитие в друга посока. Да отрежеш кандидат-певач с неверен слух и ужасен фалцет или кандидат-манекенка с неприятно лице и тромава походка, и да им обясниш защо го правиш - това не е обида, това е услуга.

# 167
Калин,много съжелявам за Мая,4е е отпаднала.Много мъ4но ми стана за нея.Супер излъ4ване има.Но я о4якват по добри неща в живота.

# 168
Доколкото знам, след кастингите по градове е имало още сито (2-3 кастинга) докато накрая останат 24 (поне в америкън айдъл са толкова). Оттам нататък ще пеят и публиката ще гласува с смс-и.
40 са в играта..
И онуй Марго този път я няма..

# 169
  • на село
Доколкото знам, след кастингите по градове е имало още сито (2-3 кастинга) докато накрая останат 24 (поне в америкън айдъл са толкова). Оттам нататък ще пеят и публиката ще гласува с смс-и.
40 са в играта..

Ами, там била. Дони веднъж в сутришния блок каза, че са я пуснали.

# 170
Аз харесвам момичето, което има детенце
Е то много имаме момиченца,но до тук никой не става за идол според мен.
Моля...нещо не ти схванах замисъла newsm78

# 171
40 са в играта..

Марго е там, знам от сигурен източник.

# 172
абе мамита, що се ядосвате и нервите така Simple Smile това шоу е за забавление!  И дори Глория се държи повече от добре Simple Smile

# 173
  • София
Нямам поглед върху шоуто в други страни (и може би е по-добре, защото критичността ми е занижинена  Laughing), но днес определено ми беше забавно.
И аз не одобрявам коментара на журито за това, че Мая не знаела какво иска от живота. Странно ми се стори, никой не иска да оценяват друго, освен евентуалния талант и качествата, нужни за шоубизнес. Явно живеем в общество, където етикетите се слагат изключително лесно - тоя е гаден, тя грозна, комплексиран/а и т.н. Та и хората от журито си го позволяват. Или може би прехвърлят своите възгледи, говорейки за някой друг Mr. Green.
Иван и Андрей имаха свежи включвания.

# 174
Това,че пуснаха дъщеря и пред камерите  Peaceне я прави звезда.Буди умиление,но това не стига.
Нищо лично,случайно избрах твоя пост от многото такива!

# 175
Това,че пуснаха дъщеря и пред камерите  Peaceне я прави звезда.Буди умиление,но това не стига.
Да съм казала,че я харесвам заради дъщеря й? newsm78
Момичето според мен е много талантливо и магнетично.Определено привлича вниманието и го задържа.А това дали има дете или не, според мен няма никакво значение.

# 176
И на мен ми хареса момичето с детето. Много е сладка. А Йорданка Христова кво и вика "Айде завърши си музикалната" Twisted Evil

Ама що се гаврят така с участниците, с каква насмешка ги гледат само.  Sick
В началото на кариерите си и те са били ебати образите...

# 177
Тазвечерното предаване по- ми хареса. Интересно ми беше да надникна в "кухнята" на кастингите. Иван и Андрей, въпреки че са лигльовци, имаха едно-две свежи включвания ("Пусни момичето бе плешивец"... Laughing). И на мен ми дожаля за Мая - изтормозиха го момичето...

# 178
  • Be realistic - plan for a miracle.
Нищо лично,случайно избрах твоя пост от многото такива!

Нищо лично, но ти разбираш ли от музика че да даваш мнение, че заради дъщеря й са я избрали?
И никой не е казал, че е "станала звезда". Избрана беше заради перфектните си гласови качества. Момичето е добра оперна певица (щях да падна като запя "Трубадур") , освен това й свалям шапка, че съумява и да учи и да си гледа детето сама (каза че е самотна майка), и конкурси да печели  Simple Smile

А това "случайно избрах твоя пост от многото такива" ми звучи точно като "търсих си да се заяждам с някого, без значение с кого"...

Последна редакция: вт, 27 фев 2007, 22:37 от Sway

# 179
Аз си мисля, че озлоблението на Дългия към Мая /мацката с детенцето/ идва от това, че много напомня на Алекс. Хубава, пее добре, завършила художествена гимназия...  Mr. Green накрая го зарязва Него и Шоуто Му Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт