Мюзик Айдъл

• 28 533
  • 617
  •   1
Отговори
# 180
Много добре се представи момичето с детенцето, шапка и свалям, че въпреки явно не лекия и живот има хъс и амбиция да постигне нещо голямо в живота си. Дано продължи в шоуто  Praynig

# 181
За пръв път го гледах и ми хареса,смях се много.Глория хич не знам какво прави въобще там,ама щом са решили...за всеки случай ми е отвратителна.
А че Маргото е избрана,наистина е така  Peace
Моята племенничка се беше явила заедно с нея на кастинга и ми каза че са я избрали.(Маргото де,племенничката я скъсали) Пак била с някакво подобие на рокличка,от което "бликал" силикон....

# 182
И аз станах фенка на Мая, а на Слави да му имам егото и комплексите  Crazy

# 183
аз засега не съм фенка на Мая. Тя наистина не е сигурна какво иска, а оперното пеене ще й бъде по-полезно за в бъдеще.

# 184
  • UK
Добре че не се явих Wink

# 185
 Все го забравям  това Мюзик Айдъл, хванах няколко части и това, което гледах е Слави и от време на време  някакви пеещи хора, вмъкнати колкото Слави да ги забележи, отреже, да се впечатли от тях, да им покаже кое как става, да ги осъзнае колко всъщност са объркани. Другите трима от журито и тях основно в диалог със Слави ги видях, но може да бъркам не съм следила съсредоточено.

# 186
  • Габрово
Много са надути тези от журито. Дони като че ли най-земен ми се видя, а от участниците наистина има страшни екземпляри, които не знам как са решили, че могат да пеят ooooh!

# 187
И на мен Дони ми се стори най-земен въпреки че имах друго мнение за него -не го харесвах ама сега май ще си го променя.

# 188
Много ми хареса! Blush

Нашенски деца, млади, хубави, притеснени! Някои талантливи, други-жива излагация! Посмях се от сърце.

Нашенско жури-нашият Слави, нашата Глория, нашето Данче и Дони. Хубаво ми е да ги гледам в друга роля, различни са от обичайния образ на сцена, говорят и дават "гаднярски" мнения.

Ще го гледам с кеф!

Към вас един въпрос: защо сте такива критични? Това не е конкурс за таланти. Конкурсите за таланти са в Българската музикална академия и Миланската Скала. Това е шоу. С як бизнес отзад-хем за продавачите на формата, хем за купувачите. Като при всяко друго шоу подписваш условията, участваш и всичко това в името на негово величество Зрителя, хич даже не е заради талантливите младежи или пък тяхното евентуално блестящо бъдеще. На журито така им е казано: да се гаврят. Който иска мнение от човек с музикален ценз, да ходи да пита някой професор в Консерваторията, а не да се явява като участник в шоу-програма.

# 189
  • Be realistic - plan for a miracle.
Искам да отбележа, че след като го гледах и тази вечер вече реших твърдо, че ще го гледам възможно най-редовно! Simple Smile Забавлявах се искрено и наистина ми хареса. Може пък да се получи добре...

# 190
За пръв път го гледах и ми хареса,смях се много.Глория хич не знам какво прави въобще там,ама щом са решили...за всеки случай ми е отвратителна.
А че Маргото е избрана,наистина е така  Peace
Моята племенничка се беше явила заедно с нея на кастинга и ми каза че са я избрали.(Маргото де,племенничката я скъсали) Пак била с някакво подобие на рокличка,от което "бликал" силикон....

Офффффффффффф, не ми казвай, че са я пуснали тая пак ooooh!  Ебати тъпата дискета, честно. Или е родена с късмет, или има бая дебели връзки, то не беше нова тв, не беше поп-фолк канала, бтв направо се насраха да я снимат и те...  Sick

# 191
Аз харесвам момичето, което има детенце
Е то много имаме момиченца,но до тук никой не става за идол според мен.
Моля...нещо не ти схванах замисъла newsm78
Това,че пуснаха дъщеря и пред камерите  Peaceне я прави звезда.Буди умиление,но това не стига.
Нищо лично,случайно избрах твоя пост от многото такива!

Нищо лично, но ти разбираш ли от музика че да даваш мнение, че заради дъщеря й са я избрали?
И никой не е казал, че е "станала звезда". Избрана беше заради перфектните си гласови качества. Момичето е добра оперна певица (щях да падна като запя "Трубадур") , освен това й свалям шапка, че съумява и да учи и да си гледа детето сама (каза че е самотна майка), и конкурси да печели  Simple Smile

А това "случайно избрах твоя пост от многото такива" ми звучи точно като "търсих си да се заяждам с някого, без значение с кого"...
Май не аз търся с кого да се заяждам. ThinkingПросто си казах мнението.Не може ли?
Казах,че дъщеря и не я прави звезда.Пее момичето,но чак пък супер.От оперно пеене до което и да е друго има голяма разлика и мисля,че точно това и пречи,както и мацката с народната песен.На мен пък тя ми хареса .

# 192
Това,че пуснаха дъщеря и пред камерите  Peaceне я прави звезда.Буди умиление,но това не стига.

Нищо лично, но ти разбираш ли от музика че да даваш мнение, че заради дъщеря й са я избрали?
И никой не е казал, че е "станала звезда". Избрана беше заради перфектните си гласови качества. Момичето е добра оперна певица (щях да падна като запя "Трубадур") , освен това й свалям шапка, че съумява и да учи и да си гледа детето сама (каза че е самотна майка), и конкурси да печели  Simple Smile

А това "случайно избрах твоя пост от многото такива" ми звучи точно като "търсих си да се заяждам с някого, без значение с кого"...
Май не аз търся с кого да се заяждам. ThinkingПросто си казах мнението.Не може ли?
Казах,че дъщеря и не я прави звезда.Пее момичето,но чак пък супер.От оперно пеене до което и да е друго има голяма разлика и мисля,че точно това и пречи,както и мацката с народната песен.На мен пък тя ми хареса .

Хората сме различни и имаме различни вкусове.
Нека ние си я харесваме, а твое право е да не я харесваш.
Нищо лично, но `мацката с народната песен` хич не можа да я докара.

# 193
Снощи се забавлявах. И аз харесах мамчето. Наистина има страхотно ислъчване това момиче.
Много тъпо, че са пуснали Маргото, дали знае, че е откраднала възможността на някое наистина талантливо дете Thinking
Иван и Андрей са ми като Чип и Дейл, сладки са. Хем пречат, хем не им се сърдя Laughing

# 194

Хората сме различни и имаме различни вкусове.
Нека ние си я харесваме, а твое право е да не я харесваш.
Нищо лично, но `мацката с народната песен` хич не можа да я докара.
Така де,не се заяждам. Peace

Общи условия

Активация на акаунт