Мюзик Айдъл

• 28 542
  • 617
  •   1
Отговори
# 225
Нещо съм изостанала.
В колко часа го дават това шоу и по коя ТВ?

Бтв, след новините Grinning

# 226
Дано да не се получи като в Стар академи - обучение, учение и накрая никаква реализация нито за избраните, нито за първият сред тях.

Почти съм убедена, че така ще стане. Доколкото разбрах, голямата награда за печелившия е договор... с Вирджиния рекърдс България. Демек, нищо и половина. Едно е да спечелиш и да те пратят в Холивуд, а оттам в Билборд класациите /като Кели Кларксън/ или на Оскарите /като Дженифър Хъдсън/, съвсем друго е да се сдобиеш с песньовка а ла Леа Иванова и върха на стремленията ти да е Българския топ 100 /в най-добрия случай!/.

P.S. Сега като се замисля, ми се иска в журито да беше Руши... според мен едничък диамант в модерния БГ поп - едновременно талантлив и адекватно изглеждащ. Жалко, че се оттегли  Tired

# 227
  • София
Мен много ме изкефи тризначките като изпяха една майтапчийска песен - абе нещо там за силикона...как точно беше не се сещам - Глория каква физиономия направи само... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Joy Joy Joy
Беше много яко  Mr. Green Даже си помислих, че Глория ще ги ореже заради тази песен.   ooooh! Добре, че другите 3-ма бяха ЗА. А тя дори не си каза мнението.

# 228
  • София
Готино е предаването. Харесва ми. Дразни ме само журито 50 на 50 непрофесионалисти. Че какво разбира Глорето от музика, това че има глас не значи, че може да разпознае и 2 ноти. А за Слави-ми той пък навсякъде се вре, по всичко е експерт. И той 2 ноти не може да изпее, ама се мисли за певец. Видяха му се критериите за оценка. Май са ги избрали да се заяждат с кандидатите. Ама някои от тях си го заслужаваха. Аз ако пеех толкова зле, бих си мълчала и вкъщи дори.

Ще ме извиняваш, че те успорвам, но не съм съгласна с твърдението ти, че Глория и Слави не разбират от музика. Хора които са завършили музикални училища и след това консеватория (визирам Слави) няма начин да не разбират от музика не зависимо от това,  че "той 2 ноти не може да изпее". Да не говорим, че от толкова много време се занимават с музика, че вече сигурно могат доста повече от това да разпознаят 2 ноти!
Че какво музикално училище е завършила Глория, доколкото имам спомени беше учила за трактористка, защо нея Слави не я попита какво иска, ами се заяждаше с Мая. Тя поне първо художествено училище, после Консерватория, все е изкуство, а при Глорето. А за Слави и неговото музикално училище легенди се разказват, даже собственият му клакьор Годжи го бъзика.
Можеше поне да уважава амбициите на хората, нали и той едно време мартеници продаваше, ако и с него някой се беше изгаврил така, като ходеше с оная проскубана опашка, къде щеше да е?

# 229
  • Русе
Мен много ме изкефи тризначките като изпяха една майтапчийска песен - абе нещо там за силикона...как точно беше не се сещам - Глория каква физиономия направи само... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Joy Joy Joy
Беше много яко  Mr. Green Даже си помислих, че Глория ще ги ореже заради тази песен.   ooooh! Добре, че другите 3-ма бяха ЗА. А тя дори не си каза мнението.
Аз не чух Глория да си изказва мнението за никой по отношение на певческите му данни, продсто казваше :"Да" или "Не" и никакъв коментар. А само като се сетя как изглеждаше тая преди 12 години, аз понеже съм от Русе и по стечение на обстоятелствата тя ми пя на бала - ужас Close. Сетих се за това, когато Иван и Андрей  извадиха снимка на Слави от онези му години.

# 230
  • София
http://www.vbox7.com/play:e6b06127
за хората, които харесват глория Joy Joy Joy Joy

# 231
Нещо съм изостанала.
В колко часа го дават това шоу и по коя ТВ?

Бтв, след новините Grinning

10х Wink

# 232
  Като чух за тризначки и настръхнах. Помислих, че са ОНИЯ тризначки. Тия ме кефиха.

# 233
Аз ли съм алергична, Слави ли се държи селски? Ама е ужасен. Пък Г(л)орката като нацупи ония ми ти джуки... Но да ви кажа, тяхната работа не е лека. Има отчайващи екземпляри. Нищо не казвате за младежът с комшийката Пепи. smile3532

# 234
  Моя приятелка отиде на конкурса, много талантлива , завършила муз.академия.Но се отказала, като видяла договора, който трябвало да подпишат преди самия изпит.Ако те удобрят си поемаш разноските и още хиляди неизгодни неща, ако дръзнеш да се провалиш/ с дребен шрифт/- направо се продаваш.Но тя каза, че младоците даже не се зачитали, а направо се разписвали под влияние на емоциите.

# 235
Подписвали са декларация за конфеденциалност-предвидени са гигантски глоби (10 000 лева неустойка) ако някой тръгне да разказва неща от кухнята на шоуто. Ако одобрен се откаже да се яви на финалния кръг- бърка се с 20 000 лева.  Rolling Eyes

# 236
Че какво музикално училище е завършила Глория, доколкото имам спомени беше учила за трактористка...

Завършила е транспортен техникум.

# 237
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
ей аз не можах да го гледъм изтървала ли съм много?

# 238
Готино е предаването. Харесва ми. Дразни ме само журито 50 на 50 непрофесионалисти. Че какво разбира Глорето от музика, това че има глас не значи, че може да разпознае и 2 ноти. А за Слави-ми той пък навсякъде се вре, по всичко е експерт. И той 2 ноти не може да изпее, ама се мисли за певец. Видяха му се критериите за оценка. Май са ги избрали да се заяждат с кандидатите. Ама някои от тях си го заслужаваха. Аз ако пеех толкова зле, бих си мълчала и вкъщи дори.

Ще ме извиняваш, че те успорвам, но не съм съгласна с твърдението ти, че Глория и Слави не разбират от музика. Хора които са завършили музикални училища и след това консеватория (визирам Слави) няма начин да не разбират от музика не зависимо от това,  че "той 2 ноти не може да изпее". Да не говорим, че от толкова много време се занимават с музика, че вече сигурно могат доста повече от това да разпознаят 2 ноти!
Че какво музикално училище е завършила Глория, доколкото имам спомени беше учила за трактористка, защо нея Слави не я попита какво иска, ами се заяждаше с Мая. Тя поне първо художествено училище, после Консерватория, все е изкуство, а при Глорето. А за Слави и неговото музикално училище легенди се разказват, даже собственият му клакьор Годжи го бъзика.
Можеше поне да уважава амбициите на хората, нали и той едно време мартеници продаваше, ако и с него някой се беше изгаврил така, като ходеше с оная проскубана опашка, къде щеше да е?

Абе по принцип и аз не ги харесвам. Но относно техните музикални качества качества нищо лошо не мога да кажа. А и честно казано не е нужно да си завършил каквото и да било за да имаш добър музикален слух. И на мен не ми харесва как се държат, но мисля че разбират доста от музика и могат да дават мнение кой колко е музикален.

П.П. А ти от каде знаеш, че не са се подигравали със Слави в началото? 100% са му се подигравали, а и той често го е казвал в шоуто си, но ето тук изпъкват силните качества на хората--малко или много виж до каде стигна, а колко проблеми имаше и с колко неща се сблъскваше(че и с цели правителства).

# 239
Ооооооооооо , този момък направо ме разби.Той си каза ,че е отишъл за шоуто и по-точно да се срещне с"кумирите " си. Голям екземпляр! hahaha

Нищо не казвате за младежът с комшийката Пепи. smile3532

Общи условия

Активация на акаунт