Фотошоп-18

• 19 185
  • 339
  •   1
Отговори
# 105
  • София
jana това

много ми харесва  Hug Искам да те питам тези червените драсканици, дето са като крила на пеперуда, четки ли са ? Мооооля те ако да, да ми ги пратиш или поне линкче от къде си ги свалила   Praynig
larado браво и на теб! И трите са много сполучливи  Hug
Особено тази

И към теб имам молба - за шрифта "spring thing" ... много ми харесва... би ли ми го пратила  Praynig Praynig Praynig  Blush
Мейла ми е mims@biberonbg.com
Имам толкова много шрифтове и четки, но вече всички са ми омръзнали и започвам да си правя нова колекция...
Дано не съм много нахална  Blush
Благодаря ви предварително   bouquet

Последна редакция: вт, 27 фев 2007, 20:20 от mimmss

# 106
  • София-там нейде в западната част
наистина разкошни неща виждам в темата браво bouquet ... аз съм на вълна мартеници и шноли/ запалихте ме и мен  Mr. Green/ днес ходих до Слънчоглед и направо се омагьосах  #Crazy от красоти ... в резултат имам известен брой елементи и топчета за мартениците както и едни цветенца - които взех от едно магазинче до работата ми за шнолите ... някой беше питал за фиби от тези черните и обикновени там има това се намира на Позитано и Ботев магазин за ципове и разни такива неща ... EliG ще се възползвам от магазина за шнолите за коса защото не намерих
трилиън страхотни са станали шнолите
селена пратих ти мейл

# 107
 mimmss не е шрифт, а си е част от картинката (мога да ти пратя картинката, ако я искаш).

# 108
  • София
mimmss не е шрифт, а си е част от картинката (мога да ти пратя картинката, ако я искаш).

Благодаря ти,    bouquet но като готов елемент не ми трябва... Предпочитам да си направя...
Ееее жалко, мислех, че е шрифт  Confused

Аз пък направих нещо съвсем неопределено, просто ми хареса идеята на Биляна с точките и трябваше да я приложа някъде... Аз не съм особено доволна от резултата, но направо ми втръсна да го мисля и го оставям така...

# 109
Нямах интернет 2 дена  и съм  #Crazy . Много рамки и все хубави.
И скандали  се заформят виждам ......но "пътят към Ада е осеян с добри намерения" ...

Направих рамки докато нямях нет .  Simple Smile     

Последна редакция: ср, 28 фев 2007, 19:29 от Горска Фея

# 110
Хайде и аз да се отчета в новата тема:

http://images14.snimka.bg/002285594.jpg

# 111
  • София
И аз, и аз  Mr. Green

# 112
Още една от мен за лека нощ:

# 113
jana това.....
много ми харесва  Hug Искам да те питам тези червените драсканици, дето са като крила на пеперуда, четки ли са ? Мооооля те ако да, да ми ги пратиш или поне линкче от къде си ги свалила   Praynig

mimmss, от тук е пеперудата http://www.lenagold.ru/fon/clipart/b/bab3.html, не е четка за съжаление. А твоите работи са толкова интресни и хубави, направо се чудя как ги мислиш   Simple Smile bouquet

# 114
  • София
newsm20  Благодаря много за споделения сайт  Hug   bouquet
А за творбите на момичетата - за мен това е изкуство.Много са красиви!
Мимс, направи си труда да ти разгледам албума и останах ей така  Shocked ЕВАЛА.
Исках да питам, като рамкирате снимките си, запазвате ли ги и отделно като снимки или само така с рамките  newsm78

# 115
  • София
newsm20  Благодаря много за споделения сайт  Hug   bouquet
А за творбите на момичетата - за мен това е изкуство.Много са красиви!
Мимс, направи си труда да ти разгледам албума и останах ей така  Shocked ЕВАЛА.
Исках да питам, като рамкирате снимките си, запазвате ли ги и отделно като снимки или само така с рамките  newsm78

Jana, Дамаянти благодаря ви, радвам се, че ви харесват.
Jana благодаря за линкчето   bouquet
Дамаянти задължително си запазвам снимките "нормални", а всичко, което правя с тях са копия. Иначе всички снимки ги качвам на дискове веднъж, втори път ги правя на слайд-шоу с една програма и трети път прекарани през Фотошоп-а... Кой каквото иска, това да гледа - да има за всички  Wink

# 116
аз лично правя рамка според снимката и настроението което излъчва или ако има някакъв повод  и направо работя със снимките, така че празна рамка нямам  Simple Smile
на снимките естествено пазя оригинала  Laughing

# 117
Привет!
Отново аплодисменти за всичко показано!!! smile3501
Красота... просто красотаа....
Мимс, имам една голяяяма молба...  Embarassed... Четките от рамката с кученцето са много нежни . Можеш ли да споделиш от къде са? Или поне как се казват? Ще съм безкрайно благодарна  Hug.
Jana, справяш се прекрасно!!  bouquet
Аз все още се събуждам и нищо не съм правила... По-късно ще се включа.

# 118
  • Русе
Хйде и от мен очет за днес и да почвам да мисля за 8март , че няма времеhttp://images14.snimka.bg/002287651.jpg

# 119
  • на село

Аз- да, пазя си всички PCD файлове и всяка рамка може да се замени с друга снимка.
Ако на някого му хареса нещо с удоволствие мога да му изпратя.

Общи условия

Активация на акаунт