Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 60

• 78 356
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Тайне, нещо си се абонирала за неприятности, да се отпишеш! Стискам палци!
Пъстърва върху домати

Пъстърва натюр

Разядка от патладжан

Овесени хлебчета

И салатата

# 166
  • София
Лошото че се връзват много едно към друго - лекарства дразнят  стомаха, при изследване в стомаха разни други  гадини. И все си карам на диети.

# 167
  • там където има винаги вятър
Дадоха ни цяла касетка ябълки, но искат още да зреят. И 6 кори ми останаха от триъгълните банички, та.... Щрудел с ябълки от Бени Hug

И вътре... май орехите бяха повече от ябълките, но пък ги обичам.

Този сезон само веднъж пекох на терасата в познатия  на някой...Но трябва да съм до него.

Докато пък  на село - само на скарата като Hrispa. Хем върша нещо, хем печа. Нека си дими...

Тайне бързо и това да минава Hands Pray

# 168
Тайне, да минават вече всички болести при теб, от сърце ти желая успешно справяне и с това!

Яйца с праз лук и много пипери  😉😘

Миш-маш и салата

Качамак

Пак миш- маш 😉
Скрит текст:
И следващите круши ме чакат...

# 169
Тайна, мила, съчувствам ти и от сърце желая скоро да оздравееш! Heart Стига толкова болести, дано да те оставят намира!
Ох, прияде ми се супа топчета, като видях вашите. tunata и аз си бях поръчала от Тему, ама друго, метално, като ножица с топки, ама не останах доволна и го върнах. По-лесно ми е с ръце да ги правя.

Такааа, пробвах нова рецепта от Pinterest - пълнени чушки с риба тон и селъри, много ни хареса с мъжо! Yum Ще повтарям, определено!

Една бърза вечеря.

Борш с пилешко, поднесен със сметана и лимонов сок.

Патладжан пармиджана.

Порция със свински кюфтета.

# 170
  • Mostly in my mind
Яйца на очи от свободни кокошки. Личи им нали? Толкова са щастливи, че по два жълтъка вадят Blush Stuck Out Tongue Winking Eye

# 171
Не съм пускала нищо от месеци, но си ви следя всеки ден. Случва се да щракна по нещо в телефона, та имам някои снимки.
Смених и щракалото, та сега докато се напаснем и ми мине мерака за снимка 🙂
Да отчета малко готварска дейност в колажи.

Пилешко на барбекю, мекици, скумрия, макарони и накрая беше хлебчета, кебапче, кюфте и дробчета

Кумата готви пролетни рулца, паеля, а от мен миди с вино, пиле с ориз, солени кексчета, и накрая сирене +кашкавал +домати и печени чушки и пипер

Пълнени тиквички, пържени тиквички, хърватски щрукли, ягодов домашен сладолед, сандвичи, бухтите на Бени, целувки с шоколад, бутерки със сирена и салам.

Суши, салата с манголд, грана падано, крутони; пълнени пиперки; солени палачинки; пържен морски език; чипс от картофи; мидена супа

Тарт с череши, плосък хляб, картофена яхния, свинско с ориз, пиле с картофи, свинско с грозде и канела.

Солени еклери, баница на тиган, отново салата с манголд, пълнена сиврия със сирене, рогчета, свинско в меден сос.

Пилешко в меден сос по китайски +ориз със зеленчуци, Булгоги, мекици, салата, овчарски пай, сандвичи Монте Кристо

Едни несполучливи кроасанчета, пурички със сирене, пипер с доматен сос, печени чорбаджийки, сандвичи, скумрия с картофи.

Пиле, картофи, воденички
Кексчета с малини, пържени понички с крем, печено свинско, на Пепи бисквитената торта с боровинки и маскарпоне и пълнозърнести тортили на сандвич.

Пица, пържени филийки, банички, пак тортили, бъркан тутманик.

Питка с масло и сирене, баница, паста болонезе, салати и бутерки с кафява захар, круши и бри.

Филийки с масло и мед, гръцки питки от Лидл запечени със сирена, бъркани яйца с кашкавал и сръбска наденица, юфка, бъркан тутманик, фалшиво тирамису с малини.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 17:14 от Merelenda

# 172
  • In transit
Тайне, бързо да се оправяш. Не е приятно, но поне се лекува. Heart

Дени, малеее, за съжаление си с толкова материал.
Скрит текст:
Ние сме така със сливите, смокините и гроздето това лято. Confused

Божее, Мереленда, ти като избухнеш и се чудя накъде да гледам първо! Heart Eyes

Сардини на скара

Сарде ин саор (Мариновани пържени сардини в много вкусен сос)- венецианска рецепта

Печени картофи ала Уеджис

Финансиери със смокини за закуска

# 173
Тайна , бързо оздравяване. 🤗
Дряновска манджа, направо от тигана

# 174
Тайне, специално за теб поствам закуската на снаха ми, за да ти пожелая бързо оздравяване и много здраве!

# 175
Суджук с яйца и кадрит кадир от мен.

# 176
  • София-Младост
Още малко лято…в чиния 💛

# 177

Пилешко филе  в сметана с топено сирене и кашкавал

Пържени филийки за закуска

# 178
Паниран котлет от патладжан по рецепта на Мики.

# 179
  • Под сянката на разлистените кактуси
Пилешко с моркови, тиквички, гъби и чушки в сметанов сос

Общи условия

Активация на акаунт