Осмокласници 2024/2025 - ново начало - тема 1

• 43 293
  • 786
  •   1
Отговори
# 585
Еха...29 деца в клас.А моят синковец тъгува, че са 14 😅
Simple Smile

# 586
  • София
В кое училище е това? ПЧМГ? Апостолов?

# 587
Момичета имам бърз въпрос.
Хипотетично: приемат те в Американския колеж месец април.
Как запазваш мястото си, като не си наясно на матурата колко ще изкара детето ти?
Плаща ли се първоначална такса?
Рових се по темите, ама са безкрайни, а спорим тук с мъжа ми.
Благодаря.

# 588
В класа на дъщеря ми са 28 деца, като две от тях са с изцяло чужди имена и подозирам, че те не са минали през НВО. Блазе им.
В класа на голямата бяха 27. 27мото беше дете на дипломат, което в седми клас е било в чужбина.
Аз ги преброих 29.

# 589
  • Sofia
А ние от НЕГ цял следобед рифрешваме за списъци с разпределението по класове, както беше обявено на сайта на училището, но още няма. ММ ме пита "пак ли рифрешваме?" (за първо класиране аз имах държавен изпит и той беше натоварен със задачата да рифрешва).
Потвърждавам, че приетото в НПМГ момче е от НЕГ, днес е съобщило и е напуснало групата в Инстаграм.

# 590
В кое училище е това? ПЧМГ? Апостолов?
Училището е частно, не е в столицата обаче .☺

# 591
А ние от НЕГ цял следобед рифрешваме за списъци с разпределението по класове, както беше обявено на сайта на училището, но още няма. ММ ме пита "пак ли рифрешваме?" (за първо класиране аз имах държавен изпит и той беше натоварен със задачата да рифрешва).
Потвърждавам, че приетото в НПМГ момче е от НЕГ, днес е съобщило и е напуснало групата в Инстаграм.
aniK моля те дай знак, когато качат списъците.
Нямам достъп по споменатите соц. мрежи.

# 592
  • София

Ще ти се доверя!

# 593
  • София
Момичета имам бърз въпрос.
Хипотетично: приемат те в Американския колеж месец април.
Как запазваш мястото си, като не си наясно на матурата колко ще изкара детето ти?
Плаща ли се първоначална такса?

Срокът за записване е един ден след излизане на първо класиране към МОН. Преди това не се плаща нищо.

# 594
  • София
Ама много съм добра! Sunglasses Утре отивам да пускам тото.

# 595
Ей голяма сила сте Simple Smile! Разбрахме от кое училище е излязло и в кое е влязло. Сега да видим, дали НЕГ ще обявят свободно място Simple Smile?

# 596
  • София по рождение
От рефрешване си припомних времето на оценките и първо класиране. Аман, бе! Това няма ли да има край.
В крайна сметка така и недочакахме желаната информация, а работния ден приключи. Утре ще трябва да се ходи малко по-рано, та аджеба да знаем кой в коя стая да влезне на РД...

# 597
  • София
Явно на новата ви директорка ще й трябва време да пребори инерцията, утвърждавана дълги години от старата.

# 598
В нашия клас във 2АЕГ са 27 - 13 момичета и 14 момчета. Там са близнаците на Бебчо. Simple Smile

Санака, от къде имаш информациятаза броя момчета и момичета? Аз знам само в кой клас е разпределен.

# 599
  • София по рождение
Явно на новата ви директорка ще й трябва време да пребори инерцията, утвърждавана дълги години от старата.
След срещата ми с нея на записването, останах с други впечатления. Дано проблема не е в як напън "отгоре" за подреждане на конкретни  деца.

Общи условия

Активация на акаунт