💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 68 129
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Попълних за епизода (Soney, респект за труда ти и този сезон!). За Ралица с пеньоара: ами то, ИВ и арените са за нея втори дом вече, та си е по домашному.
Намерението ми е да изгледам и поне първите 1-2-3 епизода от Гривните. Та ще имам база за сравнения. Кастът тук е (по моему) по-подготвен от досегашните; но го намирам за нормално - вече е 6-и сезон, все трябва да са се научили (и мераклии, и продукцията) кои и как правят играта. Щом от 3 племена засега откровено ме дразнят 3-5 индивида, направо си е ОК.
Пак има кандидати - на фона на останалите - които няма как да стигнат финал, но пък това е Предаването, дето вдига рейтинги, лайкове и евентуална клиентела на фирмите за мускули и красота. А може след сезона, нови двама-трима да се запишат при шестимата от т.нар. професионална Българска армия.
Скрит текст:
(В една рекл.пауза хвърлих око на ония с песните за познаване оттатък. Типична атмосфера за шоу на Слави: водещата се хили и преекспонира положителни емоции - а е добра певица - Годжи седи като преял с едни други гъби, единият участник още от "жокер"-описанието уцели 2 по-рокаджийски парчета, без да му трябва свирене, а участничката и с 6, и с 8 тона от песните, не знаеше нищо. Не е съвсем скучно, но не ми беше и интересно. И ми замириса на "компютъра" на СБ: играят рокаджия и чалгаджийка, падат им се Арианиграндета, Паваротовци, Серон и някое същество от Евровизия - и не печели никой.
Няма как да е конкуренция на Игрите, няма и зрелище и - макар мнозина да слушат музика - не го виждам да се утвърди. Но пък, на телевизиите нали знаем колко им пука.)

# 691
  • София
30 яйца на ден?!? Това е супер вредно, а и културистката не ми изглеждаше никак релефна. Набита и яка е, но е доста безформена,  затова я снимаха с тениска и клинче, а не по бански, защото няма какво да покаже..

# 692
Здравейте Simple Smile

Снощи си Вили коментирахме видяното от старта на сезона. Ето и линк към видеото:
https://www.youtube.com/watch?v=xQbHEdg8WtQ

Довечера отново ще се сме НА ЖИВО, за да сподели впечатленията си от останалите участници. Може да се включите и да задавате въпроси и споделяте мнения в чата на живо.

Поздрави от нас!

# 693
Аааа мерси, тука си ни е добре Joy
На мен стопанството ми се видя от къща тип контейнер и новичък набързо скован навес. Всичко е ново, да, но евтино и мизерничко. Няма да им е лесно, но поне е чистичко.

# 694
На визитката на Борисенко ми стана много смешно като разказа, след като се запознал с жена си отишли в Китай и там "попаднали на китайска мафия и те искали да работим за тях" какво са искали да работят за тях лични акробати ли? JoyJoy

Дразнещите за мен персонажи като за начало се очертават доста:
• обезобразената психоложка
• този с рекламата с Меси не е точно дразнещ, но изглежда доста наивен и без връзка с реалността
• далавераджията Кралев ли беше т.нар. бизнесмен вчера крещя също като Крум предния сезон, докато редиха пъзела и ме изнерви
• Изабела с мощната челюст и почти сключената вежда (по причини, предхождащи сегашното ѝ представяне)
• Габриела ли беше? В червеното племе има две с черна коса и двете са дразнещи, но едната повече, прилича ми визуално на Ива плувкинята от предния сезон. Злобна изглежда и ще е скандалджийка почти съм убедена.
• този военен високия с гадния изказ, не ми е точно дразнещ, но глуповат.
• трътлестата с червената коса, широкия гръб и мъжкия глас не ме кефи изобщо
• Благой зализаната акула също не ми харесва, изглежда гаден по характер
• инфлуенсърката, дето не я бях чувала ми е анти още с първото отваряне на устата си, размахване на ръце и превземки

До тук май са тези на първо четене.

Най-много ми допаднаха:
• Павел татуирания - не се взима насериозно и е забавен
• Магдалена американката, която не ги знае, че са известни Joy
• Добрин калистениката изглежда добре подготвен и земен
• Георги гризлито е много подготвен и изглежда интелигентен
• Изабел русата лекоатлетка ми хареса и като представяне и като характер

Други май няма за сега.
И нещо от фейсбук Joy

# 695
  • София
Една подробност, на Иванина гласът ѝ не е толкова нисък и продран по принцип. Преди да влезе в предаването беше дълго време болна, даже и вчера я видях на няколко пъти, че кашля. Явно не се е била оправила съвсем.

# 696
  • София
Снощи неочаквано поне за мен много силен и интересен епизод, макар че ни прецакаха нас, които решихме да започнем 1 час по-късно с цел превъртане на рекламите Joy Но като няма реклами, няма какво да превърташ и го откарахме до 1 часа Sleeping
Първи впечатления: Добрин вече дава заявка да стане един от големите любимци на сезона (според мен тази "козя брадичка" с която влезе не е случайна, да ви навява асоции с някой друг? Joy )
Тези които други години са във синьоте племе, тази година са решили да ги направят Жълти. Тук поне в началото на сезона очакваме най-много динамика, вече се усещат и наченките на първите скандали. Този военния изглежда скоро ще започне да си говори сам, но няма шанс да достигне интелектуално-вербалните висини на Гатьо.
А Гешев побърза да "поздрави" жълтите за "Първия плаж", е и той ще опита от същото лекарство, няма шанс продукцията да пропусне да вкара "известните" на най-гадните локации.Joy
На подкаста след игрите, Ваня се представя много добре (имах малки резерви как ще се справи, но тя от първата минута изглежда сякаш цял живот само с това се е занимавала) Heart
На Дени, както обикновено мисълта и тече със скоростта на бременен охлюв, затова пък компенсира с нейните си гримаси и маниерничене. Добре че поне не се беше разголила, че съвсем щеше да ме откаже.
Тя и Марто били участвали в кастинг битките.
И накрая ако сложите цветовете на всички племена от този сезон един до друг ще видите скритото послание на този сезон Nature Rainbow

# 697
Този военния за мен има малко Румен Радев вайб - доста прост, но с огромно самочувствие.
А леля Вили не седи ли нещо много в България? Какво стана с успешния бизнес в щатите?
Да, точно на него ми напомня и на мен, но визуално го свързвам с Рълев, четвъртити глави странни имат Grinning
Те всичките са много успешни и трошат пара на запад, но се връщат от любов и дълг към родината... JoyJoy

# 698
Аз съм фенка на Димитър-военния и отсега имам усещането, че ще е от тия, които в началото са дразнещи, но после имат redemption arc и точно като е станал симпатичен, ще напусне.
Спойлерджиите да не ми издават дали съм права Grinning

# 699
Здрасти и от мен

Този сезон познавам доста от участниците. И каква изненада, единият, който продукцията страшно много хареса още на кастингите, тук го разпиляха от наредби.

Ето участниците, които познавам:

Представени снощи:
Димитър (войника), Гешев, Добрин, Светлин, Изабел Крамарска

Предстои да ги представят тази вечер:
Йордан, Десислава Кантарджиева, Александър Мунтийн, Силвия Радулова, Мария Петкова.

Димитър „Войника“:
Димитър Добринов го харесаха много още на кастингите. Той се готви близо 2 години за Игрите. Има голямо самочувствие за себе си, което е някак дразнещо и донякъде изнервя, но наистина е много добър. Доста е комплексен и му сече пипето, колкото и да го нахулихте първоначално. Освен това се занимава с доста хубави дейности, подпомагащи хората в нужда и не го прави за пари. Снощи обаче някак се скатаваше в цялата битка. Знам докъде стига в Игрите, но нищо няма да кажа.

Гешев:
Всички го гледахте на кастинг битката миналият сезон, а и в подкасти след това. Много е добър, уравновесен и забавен.

Добрин:
Лично аз смятам, че Добрин и Светлин са най-добрите този сезон, и в топ 5 на всички сезони. Даже бих ги сложил на първо и второ място за всички сезони, заедно с Фифо, Гого и Юлиян. Но Добрин е феноменален. Той побеждава Гого на трасетата, които Гого прави и не говоря за 2-3 секунди разлика, както неговоря и за веднъж на 100 пъти, а почти винаги. Невероятно силен е, особено ако се ядоса. Но тогава прави и глупости, така че не е много добре да се ядосва. Няма да казвам докъде стига. Само ще напиша, че преди да започнат снимките на сезона, Добрин беше моят фаворит за спечелването му.

Светлин:
Както вече написах, това е вторият ми фаворит. Той също побеждава Гого на трасетата му и спечели формата, който Гого организира „Универсален атлет“. Той също има самочувствие и знае какво може. Пак пиша – вторият ми фаворит откъм физическа подготовка и качества.

Изабел Крамарска:
Признавам, Изабел само съм я гледал отстрани няколко пъти и не я познавам, като да си комуникираме лично. Но е доста подготвена мацка, в сравнение с 80% от жените там. Всъщност те са 4-5 жени от 21, които са наистина добри тази година.

Нека се има предвид, че една част от следващите участници ще отпаднат още довечера. Жалко е, защото някои от тях също ми бяха фаворити, но заради отборна загуба напуснаха още първият ден от снимките.

Йордан:
Изключително подготвен и силен. Доста е висок. Като застана до него и се чувствам свръх нисък. Той също има самочувствие и е един от малкото хора (да не кажа единствения), който се катери на най-високите обвекти в България. Аз дето уж нямам страх от височини, на доста от номерата му зацапвам гащите. Доста е впечатляващ и е голям пич. Не цепи басма на никого и е целенасочен.

Десислава Кантарджиева:
Една от най-силните участнички този сезон, да не кажа най-силната. Десито може да смачка 95% от мъжете от всички предишни сезони, че и от този. Много е подготвена, виждал съм я да прави уникални неща. От жените, тя и Крамарска са ми фаворитки, макар Изабел да има травма и всички да знаем какво показаха още на рекламата.

Александър Мунтийн:
Алекс е треньор по калистеника и приятел на Гого. Много е готин и благ по характер. Излишно е да обяснявам и той колко е добър. А бе имайте предвид, че тази година половината в Игри на волята са отбор „Гого“ (7-8 от участниците, което си е едно цяло племе). Супер подготвени, много даровити. Само се сещам, колко още не успяха да влязат, а бяха много добри.

Силвия Радулова:
Не знам дали има смисъл да казвам нещо за Силвия, цяла България знае колко е подготвена и колко не я слуша главата. Тя е супер подготвена.

Мария Петкова:
Нека да се изразя така: тя от останалите 80% от жените в този сезон 😉

Ууу, този във френския чуждестранен легион. Там не взимат кого да е.
Братовчедът на майка ми (това става преди 25 години), беше във Френският чуждестранен легион. След първата му година, трима от колегите му бяха загинали. Той не говореше много за годините му там, но в редките случаи, когато решаваше, че може да каже нещо, очите ми ставаха понички! Като се има предвид, че той беше там само един контракт, а ми е обяснявал, че някои от хората в екипа им цял живот това правят. Скандално. Пращат ги в най-горещите точки по света и буквално им плащат да убиват.

Не гледах миналата година тези битки за класиране, не знам колко е подготвена Изабел, ама то не е хич трудно да биеш Зори на пъзел Grinning
Зори я смаза на трасето. Ама като пиша „смаза“, имам предвид буквално, че я разпиля. Но пусти мозъчни клетки...30 минути не можаха да измислят „Ако искаш мир, готви се за война“.

# 700
Изгледах епизода. Добро начало на сезона.
Димитър явно ще е дразнителя, както и дамата от стопанството, която взе да мрънка как другите искали петстепенно меню. А Станислав просто предложи да се накисне боба за утрешния ден.

# 701
Павел може да е попаднал там ,защото е известен,но пък се раздаде на max.Премина учудващо добре и доста бързо през варелите ,за разлика от други хвалещи се колко са тренирани

# 702
Най-много ми допаднаха:
• Павел татуирания - не се взима насериозно и е забавен
• Магдалена американката, която не ги знае, че са известни Joy
• Добрин калистениката изглежда добре подготвен и земен
• Георги гризлито е много подготвен и изглежда интелигентен
• Изабел русата лекоатлетка ми хареса и като представяне и като характер

Други май няма за сега.
И нещо от фейсбук Joy

В най-дразнещи имаме разминавания, но и на мен тези засега най-много ми допаднаха. Предполагам следващите 1-2 седмици ще има размествания като ги дадат малко и видим физическите възможности  и си покажат малко характерите.
В дрЪтата психоложка ми хареса само това, че си каза, че ще се пробва да ги работи, знае, че иначе няма шанс. 😀

# 703
Павел може да е попаднал там ,защото е известен,но пък се раздаде на max.Премина учудващо добре и доста бързо през варелите ,за разлика от други хвалещи се колко са тренирани

И на мен Павел ми стана доста симпатичен от това, което видях вчера.
Засега той ми е любимецът.

# 704
Гатьо миналата година в началото яко ни дразнеше, ако си спомняте.Обаче после се превърна във всеобщ любимец .
Да не стане сега така и с Димитър/военният/

Общи условия

Активация на акаунт