💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 67 927
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 1 200
Аз си оставам на Игрите, в конкурентното предаване засега само Диляна с нейните аутфити, грим и прическа ми е интересна Grinning

И едно нещо не разбирам - Диляна я правят да изглежда супер секси екзотична спортна мацка с тези къси гащирезончета, готини кецове, къси потничета, показващи сутиена. Гримът ѝ е топ откъм свежи цветове, форма, техника. Косата ѝ невероятно направена. А на Ралица само дето една дълга метла не са ѝ дали още.
Дори и само заради това си струва да се удря по един поглед на предаването наистина Grinning И между другото Диляна е на 42г и е страхотна! Силвия Радулова, противно на повечето мнения тук, не ме дразни все още. Мисля че има какво да покаже и на младежите. И да ви кажа истина е, че по-млади момчета заглеждат зрели жени. Особено ако изглеждаш в такава добра форма.

# 1 201
От толкова дълги епизоди не ми остана време да проуча една следа (която я мернах спомената в един чат).
Става дума за лилавото племе, хм става интересно:
Ето това са им дали като екипи преди битката в неделя:

Те я губят и нали си тръгват към вкъщи. Обаче има синхрон на доктора където той е със...

какво? Горнище Joy. Защо ще им дават след битката допълнителни дрехи след като си тръгват веднага след играта? На мен поне този детайл ми убягна в неделя, но сега след малко превъртания го намерих този синхрон. Само на мен ли почва да ми се струва малко съмнително? Joy
П.С Ще пиша и в другата тема, защото имам и още малко нещица

Не виждам нищо съмнително в това да са раздали на всички племена екипи от еднакви части. Представи си отварят сандъка с екипите и вътре виждат 8 тениски и 8 клина, нали веднага ще загреят че нещо не е както трябва и ще се изгуби момента на изненадата като им разкриват истината. То по тази логика и визитки не беше нужно да им правят като са знаели че едно от племената ще има екранно време от 1 час. 😀 Голямо проучване на всяка една сцена, не всичко е гаф на монтажистите. ✌🏻

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 16:01 от Toffee ᡣ𐭩

# 1 202

Общи условия

Активация на акаунт