💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 67 936
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 1 155
Коалицията на Светлин с Рени ми се струва напълно противоестествена. Като личност (познавайки го и що-годе извън формата) Светлин е отборен играч с лидерски качества, който умее да изважда самостоятелно екипа от „калта” с чудесни индивидуални изяви. Такива коалиции и създаване на интриги не са му присъщи. То се видя и в неудобството, с което „преговаряше”.

Имам усещането, че преди предаването Рени леко му е „завъртяла главата” и се чувства длъжен да ѝ помогне, за да остане тя в играта въпреки контузията — съзирам някакво чувство за дълг и правда, той си е такъв. Забелязах, че по време на избора на капитан гледаше към нея — предположението ми е, че си я харесва. За съжаление, ако има нещо такова там, май няма да му е за пръв път, в който ще позволи на жена да му „пречупи” потенциала. Предчувствието ми е, че ако се хване на това хоро, рискува много на този етап.

# 1 156
Едно е слип, друго е прашка, дето целия ти задник е отвън. Че като ми запецна и предаването баш като се беше ог@зила, а камерата фокусирана между бузите, стоях в продължение на минута в знак на почит на задните части на Вики ли, как ѝ беше името...

# 1 157
Аз също смятам, че 4 отбора са твърде много. Настъпи хаос, кой нарушава правилата, кой не.... с тези куки.....не могат да се следят всички с камерата, Димо също не можа да ги следи и коментира всички.
Направи ми впечатление също как комарите тази вечер изчезнаха, няма лошо. На мен обстановката на стопанството повече ми хареса от резиденцията (по-хубави чаршафи, а и по чисто и ново ми изглежда всичко). Това, че спят всички в една стая и ползват един тоалет, ще ги сплоти повече.
Този Раду, наистина ми се откроява от всички, заедно с цирк дьо Солей и Павел, който ме изненада приятно. От жените оная много говорещата, ми идва да й затворя устата през телевизора и наистина много ме дразни, незная как ще я изтърпя, ако се задържи дълго. Онова пък нелепото с прашките... ми писна да й гледам задника, неприятно ми е. Иначе игрите са си супер, а "езика", дългия понтон, където и да го бяха закачили, все щеше да е неравностойно към някои от племената , които бяха твърде много на терена. Относно плуването на 1 м дълбочина, мисля, че е направено от мерки за безопасност. В района, морето винаги е бурно с големи вълни, мъртвото течение е често срещано. Макар че, при наличие на толкова топ плувци, на човек би му се искало да ги види в действие в бурно море, ама......каквото такова. На мен засега ИВ много ми харесват и ще продължа да ги гледам.

# 1 158
  • София
Димитър/военният/чисто визуално ми прилича на някого,участвал някъде
Обаче не мога да се сетя на кой

Напомня на Рълев, даже и интонацията му е подобна.

# 1 159
  • София
Аз предлагам да не си правим изводи още от първите епизоди, Каквото има да става тепърва ще става, и току виж червеноте племе да се превърне в любимо на болшинството.
Инак снощния епизод беше пълен с лафове, че една седмица няма да ми стигне да ги извадя всичките, аз поне не спрях да се смея целия епизод.
За битката, може би повечето от вас не са свикнали с повече отбори, но за мен нямаше никакъв проблем да следя и четирите отбора и това което се случваше във всеки отделен момент. Да знаете, че оригиналното Десафио имат и по-повече отбори (най-яките битки които съм гледал там са с по 6 отбора, всеки по 6-7 човека).
Също така в началото чух от Павел нещо любопитно: още преди да е дошла битката (когато още не би трябвало да знае за зеленото племе), той даде синхрон, в който спомена "касапницата" този сезон: откъде в този момент той ще знае какво предстои да се случва, за него би трябвало да е нормална игра със 24-ма участника (ясно ми е че този синхрон е сниман по-късно след битката, така че минусче за монтажистите).
А най-абсурдния досега повод за избор на капитан чух от градската (Мирянка): "Гласувам за Раду, щото като бра джанки, даде от хубавите на нас", и се питам тя за едно парченце шоколад какво ли ще направи? Joy
А тази Пелипенко А.К.А Пепеленко или просто Поли Пилева(така известна в спойлерната тема) има такъв каруцарски речник, че всяка втора нейна дума ще бъде заменяна с бибиткане, но pyk от нея очакваме да излязат едни от най-запомнящите се моменти за сезона

# 1 160
Дани се казваше. Но тя е в пъти по-досадна от него... Tired Face Ненадмината в това отношение.

Много свежарски чаршафите в Стопанството.
А Наталия с тази логорея ми прилича на Викинга (не му помня името) от Гладиаторите.

# 1 161
И за пореден път 6ти сезон, номер 1 пъзелист в игрите си остава Неделчо. Не е важно какви са пъзелите, в неговия си сезон Неделчо обръщаше всяка игра с изключение на една в момента, в който се добереше до пъзела. Тук и Павел, и Димитър редиха бавно и славно. Само момчето с гръцкото име леко отсрами ситуацията, но пак мн далеч от скоростта на Неделчо.

Абсолютно съм съгласна, Неделчо виждаше решенията на пъзела в главата си и беше като в транс, докато редеше.
Трябва си определен тип мислене и визия, която или си я имаш или не, не мисля, че може да бъде научено.
Ех, какъв сезон беше, не вярвам скоро да се появи друг участник, който наистина да оспори титлата на Неделчо като "Бог на пъзелите".

# 1 162
Гледам с интерес състезанията (битките). "Социалните" игри си ги превъртам без жал още от преди - за мен са скучни и служат за запълвне на TV време.
Засега ме впечатли Никола Караолис - справи се добре на пъзела, а и физически явно е подготвен.

Неделчо - топ пъзелист за всички сезони. Няма друг такъв. Човека си е художник, буквално ги вижда наредени пъзелите.
В известна степен и Катя от сезон 2 се справяше добре

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 12:38 от pep_si

# 1 163
Чакалчето е пуснал нов подкаст с Фифо и Митко.
Много е сладък този Фифо!

# 1 164
Чак па "сладък"....  А Жорката не спира да мели като за трима, надговаря ги и тримата.  И ги прекъсва постоянно. Започва да ми става мега дразнещ. Не стига, че говори супер бързо и едва му се разбира, а и не млъква за секунда.

# 1 165
О да, шантавата Катя от сез.2, бях я забравила. Все пак Неделчо си оставя Бог-а на Пъзелите. Досега не се е появил никой, който да е поне на неговото ниво или да го надмине. Джаферович, също ги решаваше бързо, но Неделчо е кралят....

# 1 166
  • София
Поредният покемон на Фифо

Ето и предните му покемони:
https://bg-mam.ma/p/1686386/48554558

# 1 167
Сладък с поведението си, имах предвид.
За мен е № 1 за всички времена в Игрите.

Чак па "сладък"....  А Жорката не спира да мели като за трима, надговаря ги и тримата.  И ги прекъсва постоянно. Започва да ми става мега дразнещ. Не стига, че говори супер бързо и едва му се разбира, а и не млъква за секунда.

# 1 168
Жорко е включил на висока скорост в Чакалкаста и залива с информация и мъдри мисли. "Ако си добър пъзелист, никой няма да спи на реката, заради тебе".  То първо.. няма река. И второ: не е казано, че всяка битка за територия завършва с пъзел.

# 1 169
Едно видео ми попадна в Тик-ток на лилавите.

https://www.tiktok.com/@ng.nicole/video/7415279584725257504?q=ni … g&t=1726560221862

Общи условия

Активация на акаунт