💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 67 947
  • 1 202
  •   2
Отговори
# 1 095
Не, не истина това просто JoyJoyJoy
https://www.facebook.com/reel/829945072290295

Това го пускат на страницата си във ФБ буквално часове след като се оплаках от същото в тази тема. И после кажете, че не ни четат JoyJoyJoy
Няма нищо общо с форума. Част от тези реплики ги излъчиха снощи, в промото за днешния епизод. И беше ясно, че ще акцентират на тази сцена. Със и без БГ мама.

# 1 096
  • Някъде в Матрицата
Да. След коментара на д-рката - ами заслужаваш си блатото. Анализирай комарите, като много знаеш.
Там има 1-2ма на които ще им стискам палци да се върнат в играта.

# 1 097
  • Буркина Фасо
Ееее, отвратително гнусна гледка на гол з****к от зелената плувкиня, толкова сезони все едно и също.
така трябва да са облечени всичките жени - с икономични гащи Smiley
иначе същата в началото преди да започне играта беше с шорти, но после ги е захвърлила

# 1 098
  • София
Да. След коментара на д-рката - ами заслужаваш си блатото. Анализирай комарите, като много знаеш.
Там има 1-2ма на които ще им стискам палци да се върнат в играта.
Точно двама при мен - акробатът и войничето с мустака.

# 1 099
  • На Изток от Рая
Страшен театър пред този хладилник разиграват😀. Реално пълно с боклуци и те много добре го знаят

# 1 100
Айде безмозъчното прехласване по боклучавите кренвирши, салами и пакетирани протеинови химийки започна за пореден път...

# 1 101
Страшен театър пред този хладилник разиграват😀. Реално пълно с боклуци и те много добре го знаят

Мани, мани...
Сякаш не са влезли вчера в Игрите. Превземки и рекламен сценарий.

# 1 102
Рени иска самостоятелна тоалетна да се уединява.

# 1 103
  • Брюксел / София
И за пореден път 6ти сезон, номер 1 пъзелист в игрите си остава Неделчо. Не е важно какви са пъзелите, в неговия си сезон Неделчо обръщаше всяка игра с изключение на една в момента, в който се добереше до пъзела. Тук и Павел, и Димитър редиха бавно и славно. Само момчето с гръцкото име леко отсрами ситуацията, но пак мн далеч от скоростта на Неделчо.

# 1 104
  • Дубай
Когато си гладен, боклупавите полузфабрикати ти се струват деликатес...
Борисенко от червените е добър играч, ще му стискам палци

# 1 105
  • Някъде в Матрицата
Много свежарски чаршафите в Стопанството.
А Наталия с тази логорея ми прилича на Викинга (не му помня името) от Гладиаторите.

# 1 106
Харесвам Борисенко, надявам се той да се върне в играта. Но се кефя на психото, че е на блатото 😂Не разбрах, защо тя се цани за пъзелист? Че и обвини момъка, като тя го командваше как и какво да мести?

# 1 107
Сигурни ли сме, че Иванина не е мъж? Сега, като слушам този глас, много започвам да се съмнявам....

# 1 108
  • Буркина Фасо
Рени иска самостоятелна тоалетна да се уединява.
и не е спала с мъже и жени Smiley  това + уединението започва да ми намирисва Smiley
такива префърцуни никога не са ми допадали. с кеф ще се радвам да е втората (след мандрила) напуснала.

# 1 109
Олеле, войникът е голямо падение- разчитал е да минат метър, че не минават през арката... А да ти елиминират служебно дали е чувал?
Не ми харесва това момче и това си е- има нещо трескаво и неадекватно в погледа. Колко беше уверен, че кинезитерпевтката ще го пусне в Чувала. Ама те не те питаха това- анализите не са му най- силната страна. Какви ли още гадости ще покаже това момче. А в стремежа си да дискредитира Кралев е смешен.

За чаршафите- на мен ми липсват овчиците от  резиденцията...

Общи условия

Активация на акаунт