💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 67 967
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Счупени куки още на първото минаване.
Браво, браво на продукцията добре тръгват.

# 1 051
Стрхотен Добрин и Светлин. Наслада за окото.

# 1 052
Голям миш маш с толкова щъкащи човечета по терена Joy
Нямам идея кой на кое място е

# 1 053
Важното е Димо да не ги обърка човечетата Simple Smile
Вторият път без куки ли минават?

# 1 054
 С тия куки стана като в лафа -купихме най-доброто, нямаше  по-евтино

# 1 055
Стан от Червените бая ги бави.Заради него ще идат на блатото май.Димитър и той не е кой знае какъв играч.

# 1 056
Димо е много зле! На Изабела вика Изабел, а на истинската Изабел (русичката) вика по фамилия Крамарска.

# 1 057
  • Germany
Много яка игра, посмяхме се вкъщи. Ангел е като малко миньонче 🤣

# 1 058
Наистина има прекалено много хора по терена. Още не ги знам и Димо крещи някакви имена ама кое на кой е и от кой отбор е нямам никаква идея.
Пълен хаос ми е. Единствено Раду запомних с добро за тия два дни.

# 1 059
Музикалното оформление е кошмарно. Не си спомням в други години такива драматични трели... Не знам какво са променили, но аз не мога да проследя играта. От което и интересът ми пада. А иначе каква е разликата с четвъртото племе от миналата година- същата боза. Само големи приказки... Дразни ме, че това заради което гледам не мога да го проследя.

# 1 060
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Ееее, отвратително гнусна гледка на гол з****к от зелената плувкиня, толкова сезони все едно и също.

# 1 061
Е, браво! Изчака Димо да дотътрят почти до средата, че да им каже през арката! Вече яко ме дразни тоя и продукция. Пак бутат сините и тва си е.

# 1 062
  • София
У Наталия не виждам нито един изразен мускул..Закръгленка ми се вижда като за културистка...

# 1 063
Май май Сините ще са на резиденцията.Гризлито много бързо маха дънерите.

# 1 064
  • София
Дълга игра. Този Стан май само за снимане на рекламни клипове става, в игрите е посредствен. Имаше жени, справящи се по-добре с трасето. Димитър същата работа, язък му за фукането, че всичко може. Сега ако се омаже и на пъзела, ще е голям смях. Караолис и той от хвалещите се, без да е показал кой знае какво.
Миряна се хвърля смело, но играе малко без мисъл, затова допуска и повтаря грешки.
Павел продължава да ми прави добро впечатление. Силен е в игрите, а днес ме спечели и с тактичността, с която подходи към Наталия.

Общи условия

Активация на акаунт