💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 67 967
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Дубай
Рени иска самостоятелна тоалетна да се уединява.
и не е спала с мъже и жени Smiley  това + уединението започва да ми намирисва Smiley
такива префърцуни никога не са ми допадали. с кеф ще се радвам да е втората (след мандрила) напуснала.

Коя е мандрила? Уточнявяйте ги тия неща, че изпада в едно чудене

# 1 111
Сляпо прасе вика JoyJoyJoy че и с диагноза краста Joy сляпо куче се казва и добре, че имаше дупки на козинката, че иначе... Joy
В сините май само мъжете не ме дразнят.
Иванина трътлина ми е мн анти още от визитката. Наталия латерната не се търпи. Рени има ли смисъл да я коментирам? Лигла и половина.

# 1 112
Сляпо прасе вика JoyJoyJoy че и с диагноза краста Joy сляпо куче се казва и добре, че имаше дупки на козинката, че иначе... Joy
Иначе щяха да преядат,че и да утре да им остане

# 1 113
  • София
Леле, тази Галя хем смотана, хем нагла. Била бясна на пъзелиста. Ми нали и ти беше там пъзелистка? Или смяташе да си само асистентка, да се въртиш наоколо, да се усмихваш и да пръскаш чар, докато другият реди? Много се радвам, че е на блатото. Даже не смятам, че ще успее да се пребори за място в племената.
Иначе страшно се изложиха на пъзела и двамата с Мартин. Ако бяха местили частите хаотично, дори без идея, вместо да стоят и да ги гледат умно, пак в един момент щяха да улучат правилната конфигурация.
Но тя не е виновна, само Мартин. Joy

# 1 114
И сега Червените ще бъдат като миналогодишното племе "Изгубени".Всеки срещу всеки.

# 1 115
Възможно ли е пъзелът на червените да беше прецакан? Като на Влади в 3 сезон?

# 1 116
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Оказва се, че новото е добре познатото старо от предишните сезони. Искам от червените да се върне Борисенко, Френския легион и това е. Русата леля да си ходи първа.

# 1 117
Иванина си е жив Иван.
Мартин и от Касим е по-зле. Касим нареди първия си пъзел бързо. Тоз или нищо не може или е голям театрал. Ама като го слушах как почна с коалициите ...жив кахър ще е. Дано не съм права.
30 тичаха като халтави, а Димо с гръб към тях коментира. Кой с куки, кой без куки...карай да се тича.

# 1 118
Всъщност, червените не ми пречат. Само "психоложката" 😂 😂 😂

# 1 119
Възможно ли е пъзелът на червените да беше прецакан? Като на Влади в 3 сезон?

Не мисля, според мен всички почнаха с еднаква конфигурация, подредбата се сравнява лесно.
Иначе в такъв пъзел, ако човек се стресира, може да повтаря непрекъснато отново и отново все една грешна стратегия, вместо след неуспех да търси нов подход.

# 1 120
Така и не разбрах Марто защо зацикли. Притесни се нещо и не се справи. Дано се вземе в ръце му потръгне в играта обаче лелята ни лук яла, ни лук мирисала:)

# 1 121
Така и не разбрах Марто защо зацикли. Притесни се нещо и не се справи. Дано се вземе в ръце му потръгне в играта обаче лелята ни лук яла, ни лук мирисала:)
Да, уж го анонсираха като спец в пъзелите ?!

# 1 122
Аз затова се усъмних в продукцията. Този филм вече сме го гледали.

# 1 123
Аз затова се усъмних в продукцията. Този филм вече сме го гледали.
Нищо, по сценарий ще възкръсне от пепелта Simple Smile

# 1 124
Някой някъде беше споменал, че Иванина е била болна в началото на сезона, заради което гласът й е толкова нисък.

Утре обаче пак тази простотия с повтарянето на капитанската от заточените. Нещо се разочаровам силно от сезона. Хубав каст, ама...

Общи условия

Активация на акаунт