💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 67 936
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 1 020
Защото въпросният участник спечели правото си да участва в кастинг битка миналия сезон, зедно с други двама участници. Другите двама са в редовните племена, но само той беше нагласен да се "бори" за мястото, което вече беше спечелил.
Това го помня, ама какво от това? Не е по-специален от останалите

# 1 021
Защото въпросният участник спечели правото си да участва в кастинг битка миналия сезон, зедно с други двама участници. Другите двама са в редовните племена, но само той беше нагласен да се "бори" за мястото, което вече беше спечелил.
Това го помня, ама какво от това? Не е по-специален от останалите

Точно това го прави по-специален от останалите 😀 не може да ти закачат един голям амулет на врата, да ти кажат честито, спечели си билет за сезон 6, да дойде време за сезон 6 и да ти кажат ама чакай сега малко другите спечелили от кастинг битките са вътре ама ти имаш да минеш още една отборна битка. В случая в задачата не се пита с какво е по-специален от останалите 7 от племето му а с какво е по-малко специален от останалите двама влезли по същия начин в основните 3 племена.

# 1 022
Ама кой твърди, че Бисер е по-специален? Ти сякаш четеш някакви други коментари…
Ако ще го формулираме така въпросът трябва да е защо другите двама са по-специални от него и влязоха директно, а той не?

Днес ще дам предимство на Гривните да видя какво ще представляват и после ще връщам ИВ. Приятно гледане на всички!

# 1 023
  • София
Не, не истина това просто JoyJoyJoy
https://www.facebook.com/reel/829945072290295

Това го пускат на страницата си във ФБ буквално часове след като се оплаках от същото в тази тема. И после кажете, че не ни четат JoyJoyJoy

# 1 024
Според мен ако наистина проблемът е с анти-LGBTQ проявите на този участник, Бисер ли се казва, Румен ли, не знам, по-добре да се бяха разбрали кротко и тихо преди игрите, че не могат да го допуснат до участие, вместо да прецакват и невинните хора..

Добре де, само че това знаме той го е запалил 2022 година. От какъв зор го поканиха 2023 на КАСТИНГ БИТКА?

# 1 025
Според мен това беше маркетингов трик да вдигнат шум. Погледнете само колко се изписа навсякъде покрай него, то фб групи ли не бяха, форуми ли не бяха, онлайн страници и вестници ли не бяха и това втория ден от предаването. Знаем много добре че те са на принципа няма лоша реклама 😀 доказали са го през сезоните, какви ли не провокации за зрителите е нямало. Това за мен е същото, нищо повече от една провокация. За съжаление обаче отново на гърба на един подготвен играч.

# 1 026
  • София
Добре де, само че това знаме той го е запалил 2022 година. От какъв зор го поканиха 2023 на КАСТИНГ БИТКА?
Много дълго продължи тази тема, и тъй като реално аз я започнах, нека да я затворя и аз (надявам се).
Продукцията е ясно, че е знаела за тези Бисерови идеологии много по-рано, и на всеки трезво мислещ човек би било ясно, че не и пука, или поне не в този смисъл. Не е бил вкаран с цел да го накажат по някакъв начин, просто за тях всички участници са пионки и заменими. Много по-вероятната причина е по-тривиална: да са планирали да го изправят срещу някой негов антипод с цел да се създават скандали, и ако тази потенциална сюжетна линия не се е случила по един или друг начин (т.е не са намерили подходящ кандидат за тази роля в каста), то тогава подобен типаж става irrelevant/disposabale. Да си кажем честно, че той изобщо не изглежда да бъде някой интересен образ от когото да се извадят добри сюжетни линии. Колко други подобни на него са влизали и отпадали в предишни сезони по също толкова тъпи начини. Мисля, че достатъчно време му отделихме и е време да се концентрираме върху по-важните неща

# 1 027
  • USA
На мен пък ми писна от този Бисер,в миналото е вече,какво толкова се обяснявате за него,не разбирам...
Прецакан да е от продукцията, няма да им е за първи път.Имат си причини,които мен не ме вълнуват.За мен щеше да е един скучен участник.

# 1 028
Айде да не давате тон за кого да пишем. Като ти е доскучало, пропусни тези постове и чети за които участници ти е интересно. В крайна сметка още не е станало кой знае какво и си чешем езиците с това, което до момента е излъчено.

# 1 029
15 минути по-рано започват днес Joy  БТВ изостават ...

# 1 030
Те и вчера започнаха в без 10. Аз днес давам шанс на Гривните, но и то ще е някакво супер дълго, 3 часа Confounded

# 1 031
  • София
Заболя ме главата от тази.

# 1 032
Водещата пак ли е бременна?

# 1 033
Много са ми скучни дрънканиците им... Опитвам се, но просто се изключвам автоматично. А тази Наталия е като латерна!

# 1 034
Силни капитани избраха за сега .Очаквам Зелените да изберат Раду за капитан.

Общи условия

Активация на акаунт