💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 67 947
  • 1 202
  •   2
Отговори
# 1 005
Визитките може и да са преекспонирани, но лежат на реална основа. Няма как да покажат човека такъв, какъвто не е.

И аз се радвам, че епизодите с представянията минаха вече, че са ми скучни по принцип. Искам да гледам по същество вече Grinning

# 1 006
Да, точно това исках да кажа, че са преекспонирани и по сценарии. Нямам предвид плувец да го представят като шахматист. 😀 А че са направени да предизвикат някаква емоция в зрителя. Важното е че минаха 😀

# 1 007
  • София
А на мен пък ми прави впечатление, че темата върви много по-бавно отпреди.

# 1 008
Ау това Кармолис-а ли е надутото мениджърче ? Grinning

# 1 009
  • Sunshine state
И на мен не ми е много приятен четвърт гърка - веднага се издразни на Раду, че бил изземал лидерската позиция. А и една неприятна физиономия има, бррр.
Това, че Бисер бил отявлен хомофоб според мен няма значение за прецакването му. На продуцентите просто не им дреме за никого - доказано пез годините. Няма кой знае какъв скрит замисъл. Няма как да сме 100%, че в последствие няма да изкарат някой заек от шапката, демек да вкарат някого от това отпаднало племе. Пандора си е запазената им марка.

# 1 010
Много слаба посещаемоста на темата. Странна работа. Други години сякаш повече се пишеше.

Аз друго се чудя. Примерно подписала съм им там договорите и те ме закарат на блатото и ми кажат, че ще стоя там, докато с битка не си спечеля връщането в едно от племената. И аз на третия ден вече не искам да им стоя на блатото, не искам да им играя игрите и да им се връщам където и да било. Мога ли просто да си тръгна или ако го направя дължа някакви страшни неустойки?

# 1 011
Да не говорим за някаква защита от комари, кърлежи и всякакви други подобни. Продукцията смята, че хората се радват да гледат изгладнели, контузени, слънчасали и изядени от комари и кърлежи хора да се бият. Дажбите, които им дават на реката/плажа/блатото са смешни и крайно неподходящи и недостатъчни за тези хора.
И ние с приятели това обсъждахме вчера. На кого му хрумна, че ни харесва да гледаме хора в такива условия? Разбирам да има някакви различия в храната и обстановката, но не и подобни издевателства. Как нахапаните хора доставят удоволствие някому, не зная.

# 1 012
Здрасти и от мен
Десислава Кантарджиева:
Една от най-силните участнички този сезон, да не кажа най-силната. Десито може да смачка 95% от мъжете от всички предишни сезони, че и от този. Много е подготвена, виждал съм я да прави уникални неща. От жените, тя и Крамарска са ми фаворитки, макар Изабел да има травма и всички да знаем какво показаха още на рекламата.

Александър Мунтийн:
Алекс е треньор по калистеника и приятел на Гого. Много е готин и благ по характер. Излишно е да обяснявам и той колко е добър. А бе имайте предвид, че тази година половината в Игри на волята са отбор „Гого“ (7-8 от участниците, което си е едно цяло племе). Супер подготвени, много даровити. Само се сещам, колко още не успяха да влязат, а бяха много добри.

Тия пък какви са?

# 1 013
  • София
Това са най-подготвените не хваща дикиш в това предаване. Бая ядоха "бой" от продукцията. Мартин от сезон 3 и Цецо от миналия. Имаше още доста. Филип и Гого срещу Алеко и неговата свита от ходещи гласове.

# 1 014
  • София
Резерви

# 1 015
  • София
Изгледах епизода и ви изчетох. 😊

Първо относно новата тема. Извинявам се, но такава ще има след епизода тази вечер, т.е. през утрешния ден.
Няма как да смогна просото. Имам и работа и т.н. А има доста материал за съжаление. След това вече ще е много по-лесно. Нищо, така ще има и повече материал за новата анкета, а и ще има повече подробности и за формата и за племената.

За промото за утре. Никакви играчи няма да разместват и не тълкувайте твърде много думите на Димо. Такъв е монтажа просто.
Ще има 4 локации. Резиденция, стопанство, дивия плаж и блатото. Според класирането на племената. Това е, простичко е.

За Силвето Радулова.
Не го играе фатална жена, явно не я познавате добре. Аз съм и голям фен от Сървайвър, когато се опря на легендарния Ники Мартинов. Стояха в една клетка сред нищото в джунглата без храна и вода до отказване на единия. Брули ги тропически тайфун и дъжд (ама не като нашите дъждове), няма храна и вода, няма нищо. Стояха адски дълго време и тя се отказа и Ники оцеля. Не знам колко време мина, май няколко дни или денонощие, не помня вече. Тя тогава бе малка, на 20 или 22 г.
Та за нея се носят легенди за сексуалността и. Чел съм и че е нимфоманка и изобщо е като черната вдовица, паяка. Няма майтап. Сериозно. Изключително дива и свободолюбива.
Казах ви, че въпреки годинките (45 г. за тези тежи препятствия не е шега работа, особено за жена) ще сложи в малкия си джоб и жени и не малко мъже. Живее на макс и е много екстремна. Невероятен атлет и то от онези натуралните. Не спортист, ама е много по-добра от много спортисти. Като Добрин от сезон 1. Един ''прост'' паркурист ама надарен с нечовешка естествена сила. Така и на Силвия, всичко и се отдава с лекота. А каскадьорството помага много. Та така...

За епизода снощи.

Скандализиран съм от решението на продукцията да прецака така цял един отбор. 8 човека, които ей така си заминаха без право на втори шанс. Жалко. Много, много жалко.
Бисер бе зверски прецакан, без значение какъв е. Ако не го желаят си има други начини. Ами другите седем?
Специално за Д-р Боев, 'Дакамару' ме е яд много. Топ атлет, за мен може би дори и най-добрия в сезона и ей така го отстреляха без втори шанс, сериозно? Без повече коментари. Вие сте казали всичко.

Харесаха ми почти всички и си потвърждавам мнението от вчера, че каста този сезон е с класи над предните.
И мъже и жени. УАУ!

Играта бе добра, но ми липсва плуването, при положение, че този сезон имаме най-добрите плувци в историята. Това е меко казано неприемливо, направо скандално. А за мен без плуване това не е Игри на волята, а някакъв друг формат. Така ще ми пада и оценката за състезателите и за игрите и за сезона, защото не може да се направи реално истински комплексна оценка. Тъпооо.

Най-много ме впечатлиха Силвия и Анджела от жените. И Караолис, Калоян, Доктор Дакамару и Раду от мъжете.
Специално Калоян ми се вижда скрита лимонка, която може да стигне много далеч. Изглежда супер подготвен. Докато Караолис и Раду очевидно могат много и ги дават много (добър знак за тях), то за това споменавам Калоян, защото ми се вижда тих и не го дават много, но видях с каква лекота мина по трасетата, така че внимание към него.

На блатото ще е кошмар. От комарите няма да може да спи, а без сън ще се страда на битките. А едно племе ще е закотвено там 4 поредни дни, смятайте. Отделно, че ще станат на решето от големи, сърбящи пъпки.

# 1 016
Намаляха броя на потребителите в темата защото част от тях вече са на вълна "Гривните " довечера .Нищо,поне сега успяваме да изчитаме темата .

# 1 017
Да не говорим за някаква защита от комари, кърлежи и всякакви други подобни. Продукцията смята, че хората се радват да гледат изгладнели, контузени, слънчасали и изядени от комари и кърлежи хора да се бият. Дажбите, които им дават на реката/плажа/блатото са смешни и крайно неподходящи и недостатъчни за тези хора.
И ние с приятели това обсъждахме вчера. На кого му хрумна, че ни харесва да гледаме хора в такива условия? Разбирам да има някакви различия в храната и обстановката, но не и подобни издевателства. Как нахапаните хора доставят удоволствие някому, не зная.

Смятам че не го правят защото зрителите обичат да гледат изнемогващи, наядени от комари, мизерстващи на блато хора а заради стимула за победа на самите участници, да не попадат там. Ако я нямаше мизерията, кое щеше да им е стимула за лукса следователно за победа? А и всеки който отива в подобен тип предаване знае къде може да попадне, не малко сезони имаше с такива локации, ето аз например знам че няма да издържа и час на подобно място, затова си ги гледам от дивана на уютно, чисто и без комари 😀✌🏻

# 1 018
Гледам много коментирате комарите. Ние обожаваме диво къмпингуване и след доста опити през годините, се отказахме от Крапец, Езерец и Дуранкулак именно заради комарите. Точно в 18 сякаш им отварят клетката и са способни да вдигнат палатката...
Тази година наши приятели отидоха там. Опитахме се да ги разубедим, но имаха някакъв сантимент.
На втората вечер се обадиха, че "Снощи се завъртя един заблуден да пожужи, но не ухапа никого, тази вечер няма кьорав комар!". Та стигнахме до извода, че заради предаването са пръскали яко в района.

# 1 019
  • USA
Някой писа,че Радулова вероятно била най-силната жена в кастинга тази година и съм 100% несъгласна.
Първо,че е на 45г и колкото и подготвена да е, едно 20-годишно девойче(каквито са там голяма част от участничките) винаги ще има повече издържливост и сила от нея.
За мен ще стигне напред,евентуално около обединението (мои преценки,не спойлери).

За математика Никола - нахакан е,има его,но като гледам колко състезания е спечелил и колко работа вече е свършил едва на 23-24г,за мен този човек ще е много успешен в живота ако продължава така занапред.

Всички знаем,че визитките им се окрасяват и всички са изкарани едва ли не най-доброто в България и затова не им обръщам чак толкова внимание.

Общи условия

Активация на акаунт