💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 68 001
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 990
dido2k,

то си беше още от снощи в промото за новия епизод, съмнява ме, че са следили.

Подкаста на Чакала е болезнен за гледане. Нямат никакъв бекграунд и проучване, особено Жорката, който не спира да мели без никаква субстанция.

# 991
Ако Бисер беше по-умен щеше да се сети, че щом не го избират за ИВ, значи не му е там мястото, че не е интересен за продукцията. Но той зорлем пак се натискал, цели 5 пъти. Еми, кой му е виновен?
Да се сърди на себе си.

# 992
Как може да не им дадат по "комарник" или някоя палатка...
Това предаване е Sweat
Пп. Каква е идеята на таблицата със синхроните?

Една от конспирациите, обсъждана в Надкаст е, че победителите и хората, които се задържат по-дълго в играта са с най-много синхрони.

# 993
Ако Бисер беше по-умен щеше да се сети, че щом не го избират за ИВ, значи не му е там мястото, че не е интересен за продукцията. Но той зорлем пак се натискал, цели 5 пъти. Еми, кой му е виновен?
Да се сърди на себе си.

Той да не се самопокани миналата година на кастинг битката? Нали са го викнали? Защо му дават шанс за да му го отнемат.. Боже, Боже той си бил виновен, за кое да се сърди на него си, че беше по добър от Стратимир ли? "Но той зорлем пак се натискал, цели 5 пъти" Казва му се преслеване на мечта. Евала на човека, не знам колко хъс и воля трябва да имаш, за да продължиш да опитваш. Това го прави всичко друго, но не и глупав. Simple Smile

Негов пост от социалните мрежи
Скрит текст:
"Днес искам да споделя нещо от сърце. През изминалата една година се подготвях и тренирах с една цел – да докажа, че мога да бъда един от най-добрите в „Игри на волята“.
В сезон 5 спечелих едно от най-тежките единоборства, побеждавайки един от най-силните участници в предаването. Това ми даде увереност и надежда за бъдещето.
С участието си в сезон 6 очаквах да покажа на всички на какво съм способен. Но съдбата реши друго. Бях сложен в отбор за оцеляване, където още в първата битка загубихме и трябваше да напуснем.
Това за което ме е яд най-много, е че не успях да покажа истинските си възможности и всичко, за което се бях подготвял години наред. Знам, че много от вас се надявахте да ме видите в играта и съжалявам, че ви разочаровах."
И няма нито една дума, против гнусната гавра на продукцията, за което Респект. Hands Clap

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 14:48 от Toffee ᡣ𐭩

# 994
Лаймска болест, нилска треска... честно казано с това блато наистина удрят дъно. Ако някой от тях се разболее, и има последствия, без значение какъв е подписания договор, могат да съдят продукцията. Не можеш да неглижираш до такава степен условията че да поставиш нечие здраве в толкова голяма опасност, която да може да го убие.

# 995
Как може да не им дадат по "комарник" или някоя палатка...
Това предаване е Sweat
Пп. Каква е идеята на таблицата със синхроните?
Една от конспирациите, обсъждана в Надкаст е, че победителите и хората, които се задържат по-дълго в играта са с най-много синхрони.
Това не е конспирация, а факт. Във всички реалита тия персонажи, които отиват далеч във формата им се обръща повече внимание, един вид развиват образа им, а тия които отпадат рано разбираемо се неглижират. Лесно още от първите епизоди може да се предположи, кои ще са основните действащи лица и кои ще са в миманса.

# 996
За мен е пределно ясно, че снощните отбори са доста „натаманени” според физически възможности — видимо е, че 80%+ от участниците в тях никак не са на нивото на „титулярите” от първия епизод. Най-вероятно идеята е да се развие някаква фабула за „слабия боец“ т.е. някой чисто индивидуално да пробие и да блесне по-нататък с комбинация между ум и издръжливост. Не казвам, че битките от първия и втория епизод могат да бъдат лесно сравнени, но ми се струва, че подготовката на Сини (особено на тях), Червени и Жълти е къде-къде по-добра; личеше си по трасетата.

За участниците не знам какво да кажа — като 24-годишна жена съм леко шокирана (и от наборите, и от по-малките от мен). Върхът на сладоледа в излагацията с надлъгването по визитките обаче беше именно достигнат от възпитаника на така елитното СМГ… много въздухарско ми се стори (най-отвратителен беше коментарът за колегите му, които „ръководи” — бил им едва ли не шефче, защото са по-глупави от него). Дано по-бързо да го приземят, защото не знам иначе как ще се търпи до средата/края на сезона…

# 997
Този сладур е мениджър от 10 месеца (от тях някакво време е бил в ИВ), преди това е бил редови риск анализатор и по неговата логика някой по-умен от него му е бил шеф. Иначе на визитката говори все едно е шеф от 100 години.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 17:53 от Морско_момиче

# 998
Най-доволна съм ,че епизодите с безкрайно дългите визитки минаха. Сега вече сезонът за мен може да започне😉
 Първите ми впечатления са,че има големи машини. Физически са добре подготвени. Във всяко племе вече си имам хора,на които симпатизирам. Отявлен дразнител не мога да определя,въпреки очевидните такива като психоложката или военния. Трудно ми е още с имената на повече от половината участниц
и- тепърва ще ги уча😴. Днес с удоволствие ще гледам и как се справят в социалната игра- има ли добри стратези,наивници и саможиви. Така вече ще придобия по-пълна преценка за даден играч.
 Не знам каква е причината да се смени локацията-финансова или друга,но на мен изобщо не ми харесва.☹️

# 999
Лаймска болест, нилска треска... честно казано с това блато наистина удрят дъно. Ако някой от тях се разболее, и има последствия, без значение какъв е подписания договор, могат да съдят продукцията. Не можеш да неглижираш до такава степен условията че да поставиш нечие здраве в толкова голяма опасност, която да може да го убие.
Така е, но тези хора сами са решили да участват в това предаване. Повечето се познават с бивши участници и знаят какви са условията. Добре знаят какви здравословни проблеми могат да си докарат с това участие, но явно за тях е по-важно да играят, отколкото да си пазят здравето. Продукция никога не се е славела с подсигуряване на трасетата нито пък с
грижа за физическото и психическото състояние на участниците. Важно е зрелището и високият рейтинг. А тежките битки им го осигуряват. Контузии могат да се случат от най-малкото нещо, но в предаването изобилстват, защото нито терените са обезопасени, както трябва, за да се сведе рискът от контузия до минимума, нито на гладуващите им се дават подходящите дажби, за да не им разбият напълно хранителния режим и да и да не им донесат стомашни проблеми. Да не говорим за някаква защита от комари, кърлежи и всякакви други подобни. Продукцията смята, че хората се радват да гледат изгладнели, контузени, слънчасали и изядени от комари и кърлежи хора да се бият. Дажбите, които им дават на реката/плажа/блатото са смешни и крайно неподходящи и недостатъчни за тези хора. Но за да се направят нещата, както е редно, продукцията трябва да хвърли доста пари, а това не им е изгодно. Така че всеки сам си преценя дали си струва да участва в предаването. Ситуацията с Бисер е доста нечестна, но и разбираема. Той е отявлен хомофоб, палил е знамето на ЛГБТИ+ общността и това няма как да е убягнало на продуцентите. Мислите ли, че те ще рискуват името на продукцията, собственото си реноме, за да покажат в праймтайма на телевизията човек, способен на доста остър и омразен език спрямо определени хора, които в цял свят се борят за признание, за равноправие и уважение само защото той си бил спечелил участието? Този човек е като бомба със закъснител за продукцията. Ако бяха рискували да го пуснат и се беше разразил скандал, свързан с общността, от звукът щеше да е катастрофален за медията, а и не само. Грешката на продукцията е, че изобщо го е свикнала на кастинг битка. Но като си е спечелил участието, са намерили друг вариант да не го допускат в игрите. Вариант, който да изглежда една идея по-справедлив.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 15:41 от Lilly_Gr

# 1 000
  • София
Това, че голяма част от участниците мислят, че всичко, което хвърчи, се яде и не преценяват рисковете, не оправдава безотговорното отношение на продукцията към здравето им. То би трябвало даже да няма нужда от обсъждане - осигурителни въжета, слънцезащита, репеленти, храна - но дали от скръндзотия, дали от някакво изкривено очакване за по-добър рейтинг - тези неща са мираж.
И ако толкова са се притеснили от лошия отзвук за изявите на Бисер, не ги ли е грижа какво ще стане, ако някой, не дай си Боже, пострада тежко и с последици, да не казвам по-лоши неща?

# 1 001
За участниците не знам какво да кажа — като 24-годишна жена съм леко шокирана (и от наборите, и от по-малките от мен). Върхът на сладоледа в излагацията с надлъгването по визитките обаче беше именно достигнат от възпитаника на така елитното СМГ… много въздухарско ми се стори (най-отвратителен беше коментарът за колегите му, които „ръководи” — бил им едва ли не шефче, защото са по-глупави от него). Дано по-бързо да го приземят, защото не знам иначе как ще се търпи до средата/края на сезона…

Визитките са сценарии, написан от продукцията, участниците искат не искат казват това което им е казано. Нали не мислите наистина, че всеки сам си пише текста за визитката? 😃 Те от продукцията ако не го направят така провокативно ще слушаме само аз съм ... на ... години от ... работя като... и айде следващия 😀 как ще си запълнят екранното време от 4 часа
Ох, поне се надявам да е сценарии 😀🍀

# 1 002
  • София
Чак такава драма не е. Години наред съм ходила на палатка в раьона.
Определено обаче, Сървайвър с Владо ми харесва повече.
Поне са сменили варелите и като цяло са нови уредите. Осигуряват ги на варелите, което е новост, явно ви четат.

# 1 003

Визитките са сценарии, написан от продукцията, участниците искат не искат казват това което им е казано. Нали не мислите наистина, че всеки сам си пише текста за визитката? 😃 Те от продукцията ако не го направят така провокативно ще слушаме само аз съм ... на ... години от ... работя като... и айде следващия 😀 как ще си запълнят екранното време от 4 часа
Ох, поне се надявам да е сценарии 😀🍀

Познавам двама от участниците лично — във визитките си са почти 100% такива, каквито са и в реалността извън предаването.

Според мен продукцията работи с материала, който им е предоставен по време на кастингите (включително качествата на участниците) — задават се въпроси и така се „сглобява” финалното представяне. Няма как да принудят някого да се излага, ако сам не е пожелал да го направи (чисто несъзнателно). Допускам също, че някои от участниците наистина умишлено търсят провокация.

# 1 004
  • София
Аз едно не разбирам. Защо хора, които познават участници в стари сезони, знаят им всичките бакии и неуредици, че на всичкото отгоре някои даже от щатите се грабват да участват в този формат?? Толкова ли са уверени в себе си, толкова ли не им пука какво ще изтърпят? Хайде да речем, че е така. Но после защо се жалват?

Hands Plus1

Общи условия

Активация на акаунт