💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 68 032
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 930
  • USA
И аз бях за оранжевите,защото много ми допаднаха Раду и Никола математика.

Спешна за гонене е онази в Кения на доброволството.Ще им е огромна спънка,от първата игра се разбра.
Виктория плувкинята и тя зле,хем е с дълги крака и лесно можеше да скочи варелите,но пък явно плува,така че има плюс при нея. При Доброволката не виждам никакви плюсове.

# 931
Не го разбрах това, че за тези, които утре отидат на блатото всичко приключва като племе.

Предполагам, ще са всеки срещу всеки за влизане в друго племе.

# 932
  • София
Как може да не им дадат по "комарник" или някоя палатка...
Това предаване е Sweat
Пп. Каква е идеята на таблицата със синхроните?

# 933

Синхроните след втори епизод.
Много държат да ни показват гадната психопат ъъъъъ психоложка

# 934
Тя за друго не става. Пълнеж, докато се разгърнат останалите персонажи.

# 935
  • Stockholm
Горките те изобщо няма да могат да спят на това Блато.....И не спали утре ще се борят в битка...
А тези, които утре ще отидат на блатото и то не само за една нощ? Излиза така, че при 4 племена, едното винаги е на блатото.

# 936
Вероятно тя ще е разказвачът. Сигурно ще стигне след средата поне.

# 937
За арената писахте мрачни определения. Като я показаха, първо от високо, си помислих - бетон омазан с нещо черно. После - като филм за зомбита.

Рени с този тен и този нос ми напомня на една българска певица, ма как ѝ беше името.
Да не е на Марияна Попова? Малко ми прилича на нея.
Ех жалко, че е толкова нисък този Микяй ли как се казва, който прилича на Крис Пайн Sunglasses

Точно тя! 
Микяй - жалко да!

# 938
С това блато направо прекалиха продукцията. Бива ли сред ятата комари в жегата да ги пляснат на влажната трева. Да бяха избрали някоя поляна сред гората, щурци, звезди, романтика, млади хора са все пак.
Много съжалявам за мъжете в лилавия отбор, високи, левенти, добре тренирани, жените не ставаха. Тези дето спечелиха като тапички, като им дадат играта с варелите ще изпокапят.

# 939
  • Sunshine state
Много ми харесва новото племе и исках те да спечелят заради Раду и Анджела. Симпатични са ми. Блатото.. Какво следва в другия сезон?
 Локвата? 🤣 То бива, бива.. Направо да им изкопаят един ров и да пускат по едно въже като трябва да излизат за някоя игра. 🙄

# 940
Някой обърна ли внимание на нещата, с които двата отбора стреляха по кубовете? Лилавите стреляха с лилави меки топки, а оранжевите с някакви неща с неправилна форма, които изглеждаха по-плътни или поне така ми се сториха?

Не знам какво е вършил Бисер, но за мен това е топ прецаквацията от всички сезони на ИВ досега. Беше си спечелил мястото както другите двама и не виждам защо те са директно в основните отборите, а той трябваше да се бори отново за място. Ако и тримата се бяха борили за местата си, по бих го приела, но така…

# 941
  • Sunshine state
Прецакване си е, ама то реално от Игрите са известни с това, че във всеки сезон прецакват не един и двама, та той е поредната жертва. Жалко наистина, но това е само началото на гадостите според мен..

# 942
На мен ми направи впечатление. Лилавите бяха май с обикновени топки, а оранжевите приличаха на леко плоски камъни, по-обемни на широчина.

# 943
  • някъде по морето
Гледах визитките и си помислих, че сме страната на супермен, батман и спайдърмен - то сили , то университети и" меринджеи" на 20 в световни компании....и пак дрънкане на медали....направо да се чудиш ти ли си най-изостаналият в цяла България 😁

# 944
Миналата година продуцентите прецакаха Цецо- царе са на тез врътки!

Общи условия

Активация на акаунт